Igračke -50 % na drugi kupljeni proizvod / ponuda vrijedi od 15. 5. do 2. 6. / Detalje ponude pročitajte u pravilima promocije

Omiljeno

Moja trgovina

0

Dozatori sapuna i posude za sapun

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR
Razvrstaj prema:

Kupaonski dozatori i posude za sapun

Lijepa i funkcionalna kupaonica nešto je o čemu mnogi maštaju, a za to postići ne treba vam puno novaca – sve što trebate je nekoliko jednostavnih dodataka, kao što su dozatori za sapun i posude za sapun, koji će ne samo olakšati svakodnevnu higijenu, već i interijeru dati karakter. U Pepcu ćete pronaći širok izbor kupaonskog pribora po pristupačnim cijenama koji će vam omogućiti da uredite svoju kupaonicu iz snova.

Izbor između dozatora i posude za sapun ovisi o individualnim preferencijama i potrebama korisnika. Dozatori sapuna, posebno automatski modeli, nude praktičnost i higijenu minimizirajući kontakt ruku s uređajem, što je ključno u sprječavanju širenja bakterija i virusa. Oni su ekonomičniji i ekološki  prihvatljiviji jer omogućuju precizno doziranje sapuna, čime se štedi sapun i smanjuje otpad.
Posude za sapun, posebno one keramičke, mogu biti prekrasan dodatak u uređenju kupaonice, dodajući joj karakter i eleganciju. Omogućuju jednostavno pohranjivanje sapuna, osiguravaju njegovo dobro sušenje i produljuju trajanje. Konačni izbor trebao bi ovisiti o prioritetima kao što su higijena, ekonomičnost, dizajn i preferirani oblik sapuna – tekući ili onaj u komadu.

Dozatori za sapun – praktičan dodatak svakoj kupaonici

Dozator sapuna nije samo praktičan, već i estetski dodatak svakoj kupaonici. Omogućuje vam doziranje prave količine sapuna, što nije samo higijenski, već i ekonomično. U Pepcu ćete pronaći dozatore za sapun u raznim veličinama, bojama i oblicima koji se mogu prilagoditi svakom uređenju.
Naši dozatori i posude za sapun nisu samo praktični dodaci, već i stilski ukrasni elementi koji će naglasiti karakter vaše kupaonice.

U Pepcu ćete naći veliki izbor kupaonske opreme:

  • Zidni dozator za sapun – postavlja se na zid i štedi prostor oko umivaonika, savršen za kupaonice uređene u jednom stilu.
  • Crni dozator za sapun – savršen za moderne i minimalističke interijere.
  • Bijeli dozator za sapun – jednostavan i funkcionalan dozator u univerzalnoj boji.

Posude za sapun – elegantno i praktično rješenje

Posuda za sapun savršeno je mjesto za pohranjivanje čvrstog sapuna. U Pepcu ćete pronaći posude za sapun u raznim veličinama i oblicima, izrađene od raznih materijala poput keramike, plastike ili metala.

  • Keramička posuda za sapun – elegantna i izdržljiva posuda za sapun koja će vašoj kupaonici dati eleganciju.
  • Posude za sapun za tuš – praktične posude za sapun s vakuum čašicama koje se mogu postaviti na zid tuš kabine.
  • Posuda za sapun s ocijeđivačem – omogućuje brzo sušenje sapuna, što sprječava njegovo omekšavanje.

Lijepa i funkcionalna kupaonica uz Pepco

Odaberite Pepco dozatore i posude za sapun koji će ne samo olakšati svakodnevnu higijenu, već i vašoj kupaonici dati jedinstven karakter. Naši dodaci za kupaonice, kao što su dozatori i posude za sapun, pažljivo su odabrani kako bi se osigurala najviša kvaliteta i funkcionalnost.
Dobrodošli u Pepco, trgovinu u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za uređenje kupaonice iz snova – mjesta na kojem ćete se opustiti i relaksirati s puno stila i elegancije.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.