Igračke -50 % na drugi kupljeni proizvod / ponuda vrijedi od 15. 5. do 2. 6. / Detalje ponude pročitajte u pravilima promocije

Omiljeno

Moja trgovina

0

Dekorativni jastuci i jastučnice

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR

Dekorativni jastuci i navlake

Dekorativni jastuci i navlake su neizostavan element uređenja interijera, omogućavajući brzo i jednostavno osvježenje izgleda prostorije. Zahvaljujući njima, možemo dodati boje, uzorke i toplinu našim prostorijama. Važno je upoznati različite vrste navlaka i jastuka kako bismo ih svjesno birali prema našim očekivanjima i potrebama.

Kreiranje skupa jastuka je izvrstan način za dodavanje karaktera i kohezije interijeru. Na primjer, ako želimo stvoriti skup jastuka inspiriran boho stilom, možemo kombinirati jastuke s pomponima s jastucima etničkih uzoraka i prirodnih tekstura, poput lana ili pamuka. Važno je održavati ravnotežu između uzorčanih i jednobojnih jastuka kako aranžman ne bi bio previše napadan.

Dekorativni jastuci

Dekorativni jastuci su savršen način za dodavanje šarma i ugodnosti svakom prostoru. Među njima možemo pronaći jastuke različitih oblika, veličina i uzoraka. Veliki dekorativni jastuci mogu poslužiti kao udoban naslon na kauču, a manji kao dekorativni element. Vrijedi obratiti pažnju na glatke jastuke, koji se savršeno kombiniraju s drugim uzorcima i bojama.

Jastuci s cvjetnim uzorkom i šareni jastuci unose proljetnu atmosferu i osvježavaju aranžman. Dekorativni jastučići su manji jastuci koji će se odlično uklopiti kao dodatak na kauču ili fotelji. Šareni dekorativni jastuci su odlični za aranžmane inspirirane boho ili eklektičnim stilom. Jastuci u Pepcu omogućuju stvaranje izuzetno raznolikih kompozicija koje će sigurno oživjeti svaki prostor.

Pri odabiru okruglog ili drugog dekorativnog jastuka, vrijedi obratiti pažnju na njegov oblik, veličinu, materijal i uzorak. Dobro odabran jastuk može znatno utjecati na izgled i atmosferu prostora. Zapamtite da dekorativni jastuci mogu značajno promijeniti izgled vašeg dnevnog boravka ili spavaće sobe, unoseći u njih novu atmosferu i klimu.

Dekorativne navlake

Dekorativne navlake za jastuke su savršen način za osvježavanje izgleda interijera. Ovisno o vrsti navlake, možete unijeti različite stilove i atmosfere u vaš dnevni boravak ili spavaću sobu. Izbor navlaka, koje se razlikuju po materijalu, uzorku i boji, je velik: među njima možemo pronaći glatke, prošivene, baršunaste te jednobojne dekorativne navlake. Promjena navlake je jednostavan način za osvježavanje izgleda prostora.

U dnevnom boravku vrijedi odabrati navlake za dnevni boravak, kao što su navlake za dekorativne jastuke, koje će unijeti ugodnu i toplu atmosferu u prostor. U spavaćoj sobi pak treba obratiti pažnju na prevlake koje će se slagati sa stilom i bojom prostora, kao i sa spavaćim tekstilom. Primjer može biti krznena navlaka, koja će spavaćoj sobi dodati eleganciju i luksuz. Ako tražite navlake za djecu, vrijedi obratiti pažnju na licencirane navlake, koje će se slagati s uređenjem dječje sobe.

Navlake treba birati s obzirom na boje i stil prostora. Šarene navlake mogu dodati život i energiju interijeru, dok plave ili crne navlake unose mir i eleganciju. Pri odabiru navlake veličina je ključna, među najpopularnijima su navlake 45×45 ili dekorativne navlake 40×40. Dostupne su navlake koje se mogu prilagoditi veličini jastuka i namještaja.

Ne zaboravite da pravilno odabrana dekorativna prevlaka može znatno utjecati na izgled i atmosferu doma. Dobro je eksperimentirati s različitim stilovima, uzorcima i materijalima kako bi se stvorio zanimljiv i harmoničan aranžman. To će pomoći postići harmoničan i koherentan aranžman koji će biti ugodan za oči i unijeti ugodnu atmosferu u prostor.

Kolekcija jastuka i dekorativnih prevlaka u Pepcu nudi beskrajne mogućnosti za personalizaciju i osvježavanje vašeg kućnog interijera. Ti mali elementi mogu donijeti značajne promjene, dodajući stil, udobnost i život svakom prostoru. Od elegantnih, suptilnih uzoraka do živopisnih, šarenih motiva – naši proizvodi su stvoreni da odgovaraju svakom ukusu i dekorativnom stilu. U Pepcu vjerujemo da pravilno odabrane dekoracije i dodaci mogu potpuno promijeniti karakter doma, čineći ga još posebnijim i ugodnijim mjestom za život.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.