Igračke -50 % na drugi kupljeni proizvod / ponuda vrijedi od 15. 5. do 2. 6. / Detalje ponude pročitajte u pravilima promocije

Omiljeno

Moja trgovina

0
Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR

Košare – praktični i elegantni dodaci za vaš dom

Tražite li praktične i elegantne košare za odlaganje? U Pepcu ćete pronaći veliki izbor košara u raznim veličinama, oblicima i bojama koje možete prilagoditi svojim potrebama.
U ponudi imamo košare izrađene od raznih materijala, poput plastike, metala, drva i pruća, te u raznih stilova, od modernih do tradicionalnih, tako da ćete lako pronaći savršenu košaru za svoj interijer.

Košare su izuzetno praktična rješenja za svaki interijer. Možete ih koristiti za odlaganje odjeće, smeća, igračaka, donjeg rublja, voća i mnogih drugih stvari. Košara za rublje pomoći će vam u održavanju urednosti u kupaonici, a kante za otpatke pobrinut će se za higijenu u kuhinji i u ostalim prostorijama. Pletena košara vašem će interijeru dati ugodan karakter, a košara za igračke pomoći će vam da kontrolirate nered u dječjoj sobi.

Košare za kupaonicu

Za one koji žele održavati kupaonicu ili praonicu čistima, nudimo funkcionalne košare koje će vam pomoći pri odvajanju prljave odjeće. Dostupne u različitim veličinama i oblicima, omogućuju odlaganje različitih predmeta, poput korištenih ručnika, praznih kozmetičkih pakiranja ili vreće za pelene.

Uz to, u Pepcu ćete pronaći i košare za rublje, savršene za odlaganje osjetljivih tkanina. Možete birati između košara minimalističkog dizajna koje odgovaraju modernim kupaonicama i klasičnije modele koji se dobro uklapaju u tradicionalni stil uređenja. Neke košare dolaze s raznim odjeljcima, što olakšava razvrstavanje različitih vrsta odjeće.

Košare za otpad za kuhinju

Kuhinjske košare za otpad neizostavan su element svakog doma i pomažu u održavanju urednosti i čistoće ove važne prostorije. Dostupne u različitim veličinama i kapacitetima, omogućuju učinkovito odvajanje otpada, što je važno kako za okoliš tako i za higijenu doma. Modeli s poklopcima ili oznakama u različitim bojama olakšavaju prepoznavanje i razvrstavanje otpada te potiču pravilno odvajanje. Košare za otpad s odjeljcima olakšavaju pražnjenje i održavaju unutrašnjost čistom. Neke košare imaju dodatne funkcije, poput automatskog otvaranja na senzor ili sustave koji sprječavaju neugodne mirise.

Košare za pohranu

Za roditelje koji traže praktična rješenja za spremanje igračaka imamo širok izbor košara za igračke. Odaberite one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i uskladite ih s uređenjem dječje sobe. Košare od tkanine savršene su za plišane i mekane igračke, a plastične posude s poklopcem pomoći će vam u organiziranju kockica i ostalih sitnih igračaka. Zahvaljujući njima, vaše će dijete uvijek imati svoje omiljene igračke pri ruci, a vi ćete biti sigurni da je soba uredna.

Košare za odlaganje nisu samo praktično rješenje, već i moderan dodatak svakom interijeru. Odaberite pletene košare kako biste sobi dali ugodan karakter ili moderne metalne košare koje će biti savršene za minimalistički stil uređenja. Ne zaboravite da se košare za odlaganje mogu koristiti i u druge svrhe – na primjer, u spavaćoj sobi vam mogu pomoći organizirati donje rublje i odjeću.

Mi u Pepcu veliku pažnju dajemo funkcionalnosti i estetici. Naše košare ne samo da pomažu u održavanju reda, već i dodaju šarm interijeru. Dostupne u raznim uzorcima i bojama, savršena su nadopuna uređenju svakog doma. Bilo da tražite košaru za rublje, košaru za igračke ili elegantnu košaru za voće, u Pepcu ćete pronaći sve što vam treba.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.