Kutije i košare – 50% popusta na drugi kupljeni proizvod / Promocija vrijedi od 16. 7. do 29. 7. 2024. / Pogledajte pravila za više informacija

Omiljeno (0)

Moja trgovina

0

Pitanja i odgovori

Imate pitanje, a niste pronašli odgovor na našim internetskim stranicama? Preporučujemo vam da pročitate popis u nastavku.

Povrati, prigovori, jamstvo

Sve naše trgovine nude jamstvo povrata novca: u roku od 30 dana kupci mogu vratiti proizvod, netaknut i “kao nov” zajedno s dokazom o kupnji – računom i netaknutom etiketom. Dodatne informacije o jamstvu povrata novca možete pronaći ovdje.

Da, robu možete vratiti u bilo koju trgovinu Pepco. Više o tome pročitajte ovdje.

Nažalost, to ne možete učiniti. Račun je potreban radi poništavanje prodaje proizvoda i njegovo vraćanje na zalihe.

Nažalost, to ne možete učiniti. Potrebno je da artikl vratite u trgovinu netaknut, s etiketama i “kao nov”.

Neka roba za osobnu uporabu ne može se vratiti. Cijeli je popis dostupan ovdje.

Jamstveno razdoblje za proizvode kupljene u trgovinama Pepco iznosi dvije godine. U slučaju da pronađete bilo kakvo oštećenje tijekom jamstvenog razdoblja, preporučujemo da podnesete prigovor u bilo kojoj trgovini. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Prihvaćamo reklamacije u svakoj trgovini Pepco. Samo ponesite oštećen proizvod, predočite dokaz o kupnji (račun, izvod iz bankovnog računa) ili svjedoka koji će potvrditi kupnju i ispunite obrazac za reklamacije. Obradit ćemo vašu reklamaciju u zakonskom roku od 14 dana. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Ako je vaša reklamacija odbijena, a vi ne prihvaćate odluku, imate se pravo žaliti u trgovini Pepco. Za postupak vrijede ista pravila kao i za uobičajeni prigovor.

Povrat se može izvršiti u roku od 30 dana od kupnje proizvoda pune vrijednosti, s etiketom i računom kao dokazom o kupnji. S druge strane, kupac ima pravo reklamirati bilo koji proizvod koji nema punu vrijednost (korišteni) u roku od dvije godine od kupnje ako uoči bilo kakav nedostatak u kvaliteti. Reklamirati se može na temelju računa, izvoda iz banke ili vam svjedok može potvrditi kupnju. I povrati i reklamacije mogu se izvršiti u bilo kojoj trgovini Pepco.

Pisani prigovor može se predati osobno u poslovnicama Pepco; putem poštanske pošiljke na adresu sjedišta društva Pepco Croatia, d.o.o., Damira Tomljanovića Gavrana 11, 10020 Zagreb; putem obrasca za kontakt na internetskoj stranici pepco.hr; putem elektroničke pošte na: info.hrsi@pepco.eu

Trgovine

Preporučujemo vam da koristite naš pretraživač trgovina. Tamo ćete pronaći mapu svih trgovina Pepco diljem zemlje.

Naše trgovine nemaju telefone namijenjene kupcima. Ako imate ikakvih pitanja, posjetite trgovinu ili se obratite našoj korisničkoj službi: info.hrsi@pepco.eu

Koristite naš pretraživač trgovina Pepco. Tamo ćete pronaći kartu s lokacijama svih trgovina u zemlji, njihove adrese i radno vrijeme.

Pepco prodaje jedino u tradicionalnim trgovinama. Od samog smo početka koncentrirani na stvaranje savršeno pozicioniranih i uređenih tradicionalnih trgovina. Naš je trgovački lanac dovoljno velik da može omogućiti najvećoj mogućoj skupini kupaca izravan pristup velikoj ponudi proizvoda. Želimo biti blizu svojih kupaca koji nas mogu pronaći u gradu i trgovačkim centrima gdje, uz trgovine s prehrambenim proizvodima i ugostiteljske objekte, pružamo široku ponudu artikala.

Cijelo vrijeme radimo na razvoju lanca tradicionalnih trgovina. Namjeravamo biti što je bliže moguće kupcima. Nadamo se da ćemo uskoro proslaviti otvaranje nove trgovine Pepco u vašem gradu.

Gornja traka sadrži padajući izbornik s popisom svih zemalja u kojima imamo trgovinu. Verzije stranice na engleskom jeziku nude pretraživač trgovina Pepco. Koristite ga za pretraživanje lokacija trgovina zemalja u kojima poslujemo.

Proizvodi

Cijenimo zanimanje za naše proizvode, međutim trenutačno nemamo dostupne informacije o raspoloživosti za pojedine trgovine. Ispričavamo se zbog neugodnosti.

Rezervacija proizvoda u Pepco trgovini trenutno nije moguća.

Proizvodi s letaka dostupni su u svim trgovinama od početka promocije do isteka zaliha.

Internetska ponuda (ne na letcima) može se razlikovati od zaliha dostupnih u određenoj trgovini (neki proizvodi mogu biti dostupni samo na odabranim lokacijama). Imajte na umu da su fotografije na internetu primjeri proizvoda i mogu se neznatno razlikovati od stvarnih proizvoda.

Dostavu robe u trgovine vršimo 3 do 4 puta tjedno. Dani dostave mogu se razlikovati ovisno o trgovini.

Naše proizvode možete pronaći na letcima i na internetu, na Facebook profilu, Instagramu ili u newsletteru.

Informacije o aktualnoj rasprodaji dostupne su na letcima i na internetu, na Facebook profilu, Instagramu ili u newsletteru.

Usluge i plaćanje

Žao nam je, u ovom trenutku ne nudimo darovne kartice.

Da, dodatne informacije o usluzi dostupne su ovdje.

Za proizvode kupljene u svakoj trgovini Pepco možete dobiti račun s PDV-om. Računi se izdaju prema važećim zakonima u roku od 7 dana od kupnje, isključivo na temelju fiskalnog računa.

Ne, računi se ispisuju samo jednom pri kupnji i ne mogu se duplicirati ni replicirati.

Da, u našim trgovinama imate spremnik za baterije.

Suradnja

Obratite nam se pomoću obrasca dostupnog na našoj internetskoj stranici. U naslovu označite “Suradnja u području zakupa.

Obratite nam se pomoću obrasca dostupnog na našoj internetskoj stranici. Označite “Tajništvo”. Vaša će poruka biti poslana odgovarajućem odjelu, ili na info.hrsi@pepco.eu

Sve trenutačne poslovne ponude mogu se pronaći na našoj internetskoj stranici na kartici Karijera. Prijave se mogu predati putem naše internetske stranice ili izravno u trgovini u kojoj želite raditi.

Sve trenutačne poslovne ponude za rad u upravi mogu se pronaći na našoj internetskoj stranici na kartici Karijera. Prijave se mogu predati putem naše internetske stranice. Ako imate ikakva pitanja u vezi s postupkom zapošljavanja, koristite obrazac na našoj internetskoj stranici.

Sve trenutačne poslovne ponude u distribucijskom centru mogu se pronaći na našoj internetskoj stranici na kartici Karijera. Prijave se mogu predati putem naše internetske stranice ili izravno u skladištu u kojem želite raditi.

Pogledajte karticu Karijera. Tamo ćete pronaći sve osnovne informacije o radu u različitim područjima i odjelima naše tvrtke.

Pogledajte karticu Karijera. Tamo ćete pronaći sve osnovne informacije u vezi s praksom i pripravništvom u tvrtki Pepco, kao i poslovne ponude.

Ako imate ikakva pitanja u vezi s postupkom zapošljavanja, ispunite obrazac za kontakt na našoj internetskoj stranici. U naslovu označite “Zapošljavanje”.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.