Omiljeno (0)

Moja trgovina

0

Naša kvaliteta

Odaberite najbolje za sebe i svoju obitelj!

Već godinama se pridržavamo jednostavnog pravila kako bismo ispunili vaše želje, a to je – dobra kvaliteta po pristupačnoj cijeni!

Svi proizvodi u Pepco ponudi moraju zadovoljiti određene standarde i zato se, ovisno o kategoriji proizvoda, redovito provjeravaju njihova sigurnost, učinkovitost te kvaliteta.

Naš tim za kontrolu kvalitete sastoji se od nekoliko stručnjaka čiji je glavni zadatak provjera kvalitete pojedinih kategorija proizvoda. Svakodnevno provjeravaju i odobravaju sigurnost, kvalitetu i funkcionalnost proizvoda u skladu s uredbama, propisima, standardima i drugim zakonskim odredbama.

Stručnjaci odjela za kvalitetu također surađuju s vanjskim akreditiranim laboratorijima i certifikacijskim tijelima koja provjeravaju i potvrđuju sukladnost asortimana s određenim standardima. Rezultat ove suradnje možete vidjeti kao oznaku ili simbol dodijeljenog certifikata na određenom proizvodu.

Pepco oznake

ORGANSKI PAMUK

Unutar naše velike ponude pamučne odjeće, postoji i posebna linija odjevnih predmeta označenih oznakom ORGANIC COTTON, koja se odnosi na proizvode izrađene od organskog pamuka. Organski pamuk je sirovina koja se dobiva ručno uz uporabu ekoloških metoda uzgoja. Na plantažama se koriste prirodni pesticidi, što znači da je pamučni materijal bez pesticida te da se postupak proizvodnje odvija po načelima održivog razvoja.

RECIKLIRANI POLIESTER

Ovo je interna PEPCO oznaka koja jamči da je proizvod djelomično ili u potpunosti izrađen od recikliranog poliestera. Također, ova vas oznaka podsjeća kako korištenjem obnovljive plastike pomažemo u podržavanju održivog razvoja.

Certifikati

OEKO – TEX

OEKO-TEX® Standard 100 vodeća je svjetska neovisna oznaka sigurnosti tekstila u kojoj su provjereni svi elementi proizvoda – tkanine, otisci, gumbi, patentni zatvarači, naljepnice te ukrasni elementi testirani su na štetne kemikalije.

OEKO-TEX® MADE in GREEN kombinacija je certifikata OEKO-TEX® Standard 100, koji potvrđuje kemijsku sigurnost proizvoda te certifikata OEKO-TEX STeP, koji dodatno provjerava te potvrđuje ekološke i socijalne uvjete proizvodnje.

ORGANIC CONTENT STANDARD

Organic 100 i Organic Blend Content Standard međunarodni su standardi koji potvrđuju sadržaj organskih vlakana u proizvodu. Oni provjeravaju svaku fazu nabave i prerade sirovine.

Organic 100 Claim standard dodjeljuje se proizvodima koji sadrže minimalno 95 % organskog pamuka u svom sastavu.

The organic Blended Claim Standard s druge strane, primjenjuje se na proizvode s minimalno 5 % organskog pamuka u svom sastavu.

RECYCLED CLAIM STANDARD

Ovi standardi provjeravaju sadržaj recikliranih vlakana u proizvodu. Certifikat dodjeljuje neovisno tijelo i to proizvođačima čiji proizvodi u svom sastavu sadrže minimalno 5 % recikliranih vlakana.

Recycled Claim Standard 100 dodjeljuje se proizvodu koji sadrži minimalno 95 % recikliranog sadržaja.

U drugim slučajevima, kada je reciklirani sadržaj manji od 95 %, izdaje se certifikat Recycled Claim Standard Blended.

VEGAN i VEGETARIAN

Ovi certifikati odnose se na prehrambene, industrijske i kozmetičke proizvode te dokazuju da ponuđeni proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Vegan – Proizvod s ovom oznakom ne sadrži životinjske proizvode, a certifikat jamči da u nijednoj fazi proizvodnje nisu korištene životinjske sirovine niti bilo koji njihov dio.

Vegetarian – Jamči da u nijednoj fazi proizvodnje nisu korištene životinjske sirovine ili bilo koji njihov dio. Međutim, sami proizvodi mogu sadržavati životinjske proizvode, npr. derivati svile, meda, mlijeka ili jaja (isključujući jaja iz kaveznog uzgoja).

Saznajte više o certifikatu.

INTERTEK

Međunarodna oznaka kvalitete koju dodjeljuju neovisni ispitni laboratoriji, uključujući i sam Intertek ispitni laboratorij. Oznaka potvrđuje da je proizvod u skladu s europskim sigurnosnim standardima, kao i zahtjevima kvalitete i performansi.

Prije dodjele znaka kvalitete, svi proizvodi u ispitnim laboratorijima Intertek, prolaze temeljitu provjeru sigurnosti, trajnosti, funkcionalnosti, čvrstoće te iskoristivosti. Provjera također uključuje inspekciju proizvoda tijekom proizvodnog procesa.

Saznajte više o certifikatu.

TÜV Rheinland CERTIFIED

Ovo su međunarodne oznake kvalitete koje dodjeljuje neovisno tijelo za certifikaciju TÜV Rheinland. Oznaka kvalitete potvrđuje da je određeni proizvod prošao postupak ispitivanja i certificiranja te da je u skladu s europskim sigurnosnim standardima, kao i sa zahtjevima kvalitete i performansi.

Prije dodjele znaka kvalitete, jedinica TÜV Rheinland, temeljito provjerava sigurnost, trajnost, funkcionalnost i upotrebljivost proizvoda. Provjera također obuhvaća kontrolu proizvoda tijekom proizvodnog procesa.

Saznajte više o certifikatu.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.