Igračke -50 % na drugi kupljeni proizvod / ponuda vrijedi od 15. 5. do 2. 6. / Detalje ponude pročitajte u pravilima promocije

Omiljeno

Moja trgovina

0
Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR

Kutije za odlaganje – savršene za dom i ured

Tražite praktične i elegantne kutije za odlaganje? U Pepcu ćete pronaći veliki izbor kutija u raznim veličinama, oblicima i bojama koje možete prilagoditi svojim potrebama. Možete birati kutije od raznih materijala, kao što su karton, plastika, drvo i metal. Nudimo kutije u različitim stilovima, od modernih do tradicionalnih, pa ćete lako pronaći savršenu kutiju za vaš interijer.

Veliki izbor kutija za odlaganje

Zaboravite na nered u svom ormaru! Kutije za odlaganje izuzetno su praktična rješenja za svaki interijer. Možete ih koristiti  za čuvanje odjeće, igračke, nakit, cipele, kozmetiku i mnoge druge stvari.

Kutije za odlaganje dolaze u različitim oblicima i veličinama kako bi zadovoljile različite organizacijske potrebe. U Pepcu ćete pronaći proizvode od plastike, kartona, metala, drveta i tekstila. Plastične kutije su izdržljive i otporne na vlagu, idealne za odlaganje predmeta na vlažnim mjestima. Kartonske kutije su lagane i jednostavne za prenošenje, često se koriste za odlaganje predmeta koji se rjeđe koriste. Metalne kutije, s druge strane, čvrste su i pružaju dodatnu zaštitu, savršene za odlaganje vrijednih ili osjetljivih predmeta.

U Pepcu ćete, između ostalog, pronaći:

  • Kutije za satove: Zaštitite svoje satove u elegantnim kutijama za odlaganje.
  • Plastične kutije: izdržljive i praktične, savršene za odlaganje raznih predmeta kod kuć
  • Kutije za igračke: organizirajte dječju sobu s našim šarenim kutijama za igračke.
  • Kutije za maramice: praktične i estetske, savršene za držanje maramica u kupaonici ili automobilu.
  • Drvene kutije: dodajte još više stila svom domu s našim elegantnim drvenim kutijama.
  • Kutije za kozmetiku: održavajte svoj toaletni stolić urednim uz naše funkcionalne kutije za kozmetiku.

Kutije su dostupne u raznim dimenzijama – od malih, namijenjenih za nakit ili druge sitnice, do velikih, namijenjenih za odjeću, obuću ili alat. Zahvaljujući raznim dostupnim dimenzijama, kutije možete jednostavno prilagoditi veličini stvari i raspoloživom prostoru. Tu su i modularne kutije koje omogućuju fleksibilnu prilagodbu veličine spajanjem u komplete, što vam omogućuje da optimalno iskoristite raspoloživi skladišni prostor.

Kutije za nakit i satove

Kutije za satove i nakit bitan su element za ljude koji brinu o organizaciji svojih dodataka. Kutije za satove ne samo da štite od ogrebotina i oštećenja, već i pomažu da vaša kolekcija satova uvijek bude organizirana. Zahvaljujući njima satove ćete pohraniti na siguran i uredan način, što će vam olakšati odabir pravog modela za svaku priliku.

Kutije za nakit omogućuju vam da svoj omiljeni nakit odvojite i pohranite na jednom mjestu. Zahvaljujući raznim pretincima i organizatorima, moguće je održavati red i lak pristup nakitu koji svakodnevno koristite.

Kutije za odlaganje odjeće i obuće

Kutije za odjeću i cipele iznimno su korisne za organiziranje i spremanje vaše garderobe. Kutije za odjeću, obično izrađene od mekog materijala ili prozirne plastike, omogućuju vam odlaganje odjeće štiteći je od prašine i vlage. Zahvaljujući njima možete jednostavno razvrstati odjeću po vrsti ili godišnjem dobu, što olakšava održavanje urednosti vašeg ormara.

Kutije za cipele su idealno rješenje za ljude koji imaju veliku kolekciju cipela. Osiguravaju zaštitu od prašine i oštećenja te pomažu uštedjeti prostor u ormaru tako što obuću odlažu okomito. Zahvaljujući različitim veličinama i dizajnu kutija, možete ih prilagoditi svojim potrebama i uklopiti u svaki stil interijera.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.