Omiljeno (0)

Moja trgovina

0

Ručnici

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR

Ručnici: mali, veliki, kupaonski

Ručnici su neophodan element opreme svake kupaonice. Nenadomjestivi su tijekom kupanja, pranja ruka i lica. Dostupni su u Pepcu u širokom rasponu veličina, boja i materijala, tako da sigurno možete pronaći idealan ručnik za svoje potrebe.

Svaki ručnik u našoj ponudi izrađen je od materijala najviše kvalitete, što jamči njihovu izdržljivost i dugotrajno očuvanje ljepote. Naša briga za kvalitetu znači da svaki ručnik ostaje mekan i izdržljiv čak i nakon višekratnog pranja. U Pepco-u možete pronaći ručnike koji su sigurni za kožu, idealni čak i za osobe s osjetljivom kožom ili alergijama.

Vrste ručnika

Ručnike možemo podijeliti u tri glavne kategorije: male, velike i kupaonske.

  • Mali ručnici su idealni za brisanje ruka i lica. Dostupni su u različitim veličinama, od 30×30 cm do 50×50 cm.
  • Veliki ručnici su idealni za brisanje cijelog tijela. Dostupni su u različitim veličinama, od 70×140 cm do 100×150 cm. Zahvaljujući svojim dimenzijama savršeni su kao zaštita tijela nakon kupanja, kao i kao podloga na ležaljci ili plaži.
  • Kupaonski ručnici su veliki i mekani, što osigurava udobnost tijekom kupanja. Dostupni su u različitim veličinama, od 70×140 cm do 100×180 cm. Takva veličina kupaonskog ručnika omogućava udobno omotavanje tijela, istovremeno ne zauzimajući previše mjesta u kupaonici ili plažnoj torbi.

Izbor ručnika ovisi o njegovoj namjeni. Ako tražite ručnik za svakodnevnu uporabu, odaberite ručnik od pamuka ili frotira. Ako tražite ručnik za kupanje, odaberite onaj od frotirnog pamuka ili bambusa. Ako tražite ručnik za putovanja, odaberite proizvod od mikrofibre.

Šareni kupaonski ručnici

Među različitim vrstama ručnika, kupaonski ručnici zauzimaju posebno mjesto. Oni nisu samo neophodan element opreme svake kupaonice, već mogu utjecati na udobnost i užitak povezan s kupanjem.

Šareni kupaonski ručnici su izvrsni način za dodavanje života i energije u kupaonicu. Ovisno o preferencijama, možete birati između različitih boja. Da biste uskladili boju ručnika sa stilom kupaonice, važno je obratiti pažnju na dominantne boje ručnika u prostoriji, kao i na dodatke i pribor za kupaonicu. Time ćete postići dosljedan i harmoničan izgled interijera.

Osim boja, važno je obratiti pažnju na kupaonske ručnike s uzorcima, koji mogu dodati karakter i originalnost kupaonici. Ovisno o ukusima, možete birati između različitih uzoraka, kao što su geometrijski, cvjetni ili apstraktni. Da biste uskladili ručnik sa stilom kupaonice, važno je obratiti pažnju na dominantne motive i oblike u prostoriji. Time ćete postići efektan i dosljedan izgled interijera. Također je važno obratiti pažnju na glatke dizajne, koji mogu dodati eleganciju i klasu kupaonici.

Setovi kupaonskih ručnika su odličan izbor za one koji cijene dosljednost i estetiku u svojoj kupaonici. Kupnja seta kupaonskih ručnika omogućava uštedu vremena i novca, jer ne morate tražiti pojedinačne ručnike koji se međusobno podudaraju. Osim toga, set kupaonskih ručnika osigurava jedinstven izgled kupaonice, što utječe na njezinu estetiku. Također je važno napomenuti da set kupaonskih ručnika može biti izvrsna ideja za poklon, npr. za mladence.

Od malih ručnika, idealnih za svakodnevnu uporabu i praktičnih za putovanja, do velikih kupaonskih ručnika koji osiguravaju udobnost i luksuz nakon svakog kupanja. Ručnici u Pepcu dostupni su u mnogim bojama i uzorcima, što omogućava lako usklađivanje s stilom vaše kupaonice.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.