Igračke -50 % na drugi kupljeni proizvod / ponuda vrijedi od 15. 5. do 2. 6. / Detalje ponude pročitajte u pravilima promocije

Omiljeno

Moja trgovina

0

O nama

Pepco znači neprestani razvoj

Europski smo lanac trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po niskim cijenama.

Svoj smo razvoj započeli u Poljskoj prije više od dvadeset godina. Danas smo prisutni u desetak europskih zemalja. Ujedno smo postali jedan od najpopularnijih prodavača dječje odjeće te vodeći dobavljač proizvoda za ukrašavanje. Naš uspjeh postižemo zahvaljujući ljudima i njihovu sudjelovanju.

Želimo doprijeti do svakoga

Svake godine prosječno otvaramo tristo novih lokacija i ulazimo na najmanje dva nova europska tržišta. Samo tijekom posljednjeg desetljeća broj zaposlenih u Pepcu desetorostruko se povećala.
Koncentriramo se na osiguranju, ne samo na najboljoj dostupnosti financijski atraktivnih proizvoda, već također na najširem zemljopisnom dosegu.  

Broj trgovina u pojedinim zemljama:

Poljska
1329
Češka
301
Slovačka
151
Rumunjska
456
Mađarska
252
Slovenija
39
Hrvatska
126
Litva
87
Latvija
60
Estonija
37
Bugarska
165
Italija
188
Srbija
132
Španjolska
228
Njemačka
63
Grčka
30
Portugal
14
Bosna i Hercegovina
32

 

 

Pepco kao maloprodajna marka pripada Pepco Grupi. Tvrtka se obvezala svojim kupcima – posebno obiteljima s fokusom na uštedu budžeta – ponuditi sve što im je potrebno za nadopunu i oplemenjivanje doma u ključnim općim kategorijama robe, odjeće i proizvoda široke potrošnje.

Bilo da se radi o Pepcu, Poundlandu ili Dealzu, male do srednje velike trgovine smještene su na lako dostupnim lokacijama u preko 4,000 lokalnih trgovačkih centara, glavnih ulica i maloprodajnih parkova na 20 europskih tržišta. Pepco Group debitirala je na Varšavskoj burzi u svibnju 2021. godine.

Već danas postanite dio našeg uspjeha!

Radničke povlastice
Profesionalni izazovi
Šansa za razvoj
Sustav obuke
međunarodno okruženje
Ugodna atmosfera
Radnički popust
...i mnoge druge!