Omiljeno (0)

Moja trgovina

0

Posude za hranu i piće

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR
Razvrstaj prema:

Posude za hranu i piće

Posude za hranu su neophodan pribor u svakom domu, koje pomažu u skladištenju i organizaciji prehrambenih proizvoda. Zahvaljujući njima, hrana dulje ostaje svježa, a kuhinja postaje funkcionalnija i estetski ugodnija.

Posude za hranu su neizostavan element svake kuhinje, omogućujući skladištenje proizvoda na higijenski i organiziran način. Dizajnirane su s ciljem očuvanja svježine i dugotrajnog skladištenja različitih prehrambenih proizvoda, od suhih sastojaka do ostataka obroka.

Posude za hranu

Trebate obratiti pažnju na materijal od kojeg su posude izrađene. Najpopularnije su posude od plastike, stakla, metala. Sve možete kupiti u trgovinama Pepco.

  • Plastične posude su lake, jednostavne za održavanje u čistoći i obično su jeftinije, no mogu biti manje trajne od onih izrađenih od drugih materijala. Popularne su zbog svoje lakoće, jednostavnosti održavanja čistoće i niže cijene.
  • Staklo je trajno, higijenski ispravno i ne utječe na okus skladištene hrane, ali teže je i može se lako razbiti. Staklene posude su idealne za skladištenje prehrambenih proizvoda koji zahtijevaju posebnu zaštitu od vlage ili mirisa.
  • Metalne posude su izdržljive, ali mogu biti neprimjerene za skladištenje nekih proizvoda, poput kiselih voća ili povrća.
  • Keramika je estetski privlačna i trajna, ali može biti teška i krhka.

Važan aspekt je također veličina i oblik posuda. Dostupne su različite veličine i oblici, koje možete prilagoditi svojim potrebama i prostoru u kuhinji. Vrijedi odabrati posude za hranu različitih veličina, kako biste mogli skladištiti različite prehrambene proizvode, poput voća, povrća, mesa, ribe ili suhih proizvoda.

Pri odabiru posuda za hranu treba obratiti pažnju na njihovu hermetičnost. Hermetične posude osiguravaju bolju zaštitu od vlage, mirisa ili insekata, što se odražava na dužu svježinu skladištene hrane. Posebno je to važno kod skladištenja suhih proizvoda, kao što su brašno, šećer ili kaša.

Što se tiče skladištenja smrznute hrane, preporučljivo je odabrati posude za hranu za zamrzivač, koje su prilagođene niskim temperaturama. Kutije za doručak i lunchboxovi za posao su sljedeći primjeri posuda za hranu koje vrijedi imati u svojoj kuhinji. Zahvaljujući njima, možete bez problema skladištiti i transportirati hranu, npr. u školu ili na posao. Kutije za doručak za djecu često imaju atraktivne uzorke i oblike, koji potiču djecu jesti zdrave obroke.

Posude za piće

Posude za piće uključuju između ostalog posude koje se zatvaraju i posude za sipke proizvode.

Posude koje se zatvaraju su idealne za skladištenje pića koja zahtijevaju hermetičnost, kao što su sokovi ili mlijeko. Zahvaljujući zatvarajućem poklopcu, pića su zaštićena od prolijevanja i gubitka svježine. Plastične posude su prikladne za skladištenje sipkih pića, kao što su kava ili čaj. Kod ovih posuda, treba obratiti pažnju na hermetičnost i jednostavnost doziranja. Hermetične posude za pića su neophodne kada želimo skladištiti gazirana pića ili pića pod pritiskom. Osiguravaju odgovarajuću zaštitu od curenja i očuvanje karakteristika pića.

Također, vrijedi razmotriti kupnju kompleta posuda za piće, koje omogućuju skladištenje različitih vrsta pića na jednom mjestu. Što se tiče malih posuda za pića, one su idealne za skladištenje pića za kratka putovanja ili piknike. Zahvaljujući manjim dimenzijama, lako se smjesti u torbu ili ruksak, a istovremeno osiguravaju odgovarajuću zaštitu od prolivanja.

Kolekcija posuda za hranu i piće u Pepcu nudi praktična i stilska rješenja za skladištenje i transport tvojih omiljenih jela i pića. Od hermetičkih posuda za ručak, preko elegantnih boca za vodu, do posebnih posuda za skladištenje prehrambenih proizvoda – svaki proizvod je dizajniran s misli o očuvanju svježine i okusa tvojih obroka. Bez obzira trebate li udoban način za nošenje ručka na posao, ili tražite učinkovita rješenja za organizaciju prostora u kuhinji, naši proizvodi kombiniraju funkcionalnost s estetskim dizajnom.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.