Igračke -50 % na drugi kupljeni proizvod / ponuda vrijedi od 15. 5. do 2. 6. / Detalje ponude pročitajte u pravilima promocije

Omiljeno

Moja trgovina

0

Vješalice

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR

Vješalice za odjeću – uredite svoj hodnik i kupaonicu

Vješalice nisu samo osnovni dodaci za odlaganje odjeće, već i ukrasni detalji koji mogu dati karakter vašem hodniku i kupaonici. U Pepco ćete pronaći veliki izbor vješalica raznih veličina, boja i stilova koje možete prilagoditi svojim potrebama i dizajnu interijera.

Bilo da se radi o vješalici za hlače u ormaru, vješalici za kapute u predsoblju ili vješalici za odjeću na zidu u spavaćoj sobi – Pepco ima rješenja koja će vam pomoći organizirati svaku prostoriju. Za one koji traže funkcionalne dodatke, nudimo držače za papirnate ručnike i vješalice za torbe koje će vam pomoći da svakodnevne stvari držite organiziranima i lako dostupnima.

Vješalice – uredite svoju predsoblje uz Pepco!

Vješalica za odjeću osnovna je oprema svakog hodnika. Omogućuje praktično skladištenje jakni, kaputa, sakoa i druge odjeće za boravak na otvorenom. Bilo da izaberete stojeće ili zidne vješalice, savršeno će se uklopiti u predsoblje. Zidne vješalice idealno su rješenje za male prostore u kojima je svaki centimetar bitan jer pružaju prikladno mjesto za jakne i kapute bez zauzimanja dragocjenog prostora na podu.

U Pepcu ćete pronaći vješalice za odjeću u raznim oblicima:

  • Stojeće vješalice za odjeću – savršene za spremanje velikih količina odjeć
  • Zidna vješalica – zauzima malo prostora i savršena je za male hodnike.
  • Vješalica za kapute – ima jake kuke koje će držati težinu jakni i kaputa.
  • Zidna vješalica za odjeću – dostupna u raznim oblicima i bojama, može biti ukras hodnika.
  • Vješalica za vrata – praktična vješalica koja se može objesiti na vrata bez bušenja rupa.

Veliki izbor vješalica za odjeću

Vrste vješalica za odjeću ključni su detalj u organizaciji ormara, nudeći različita rješenja za odlaganje odjeće.

  • Drvene vješalice su izdržljive i stabilne, idealne za težu odjeću poput kaputa ili odijela, sprječavajući njihovo gužvanje i rastezanje.
  • Plastične vješalice su lagane i ekonomične, pogodne za razne vrste odjeć
  • Vješalice od velura sprječavaju klizanje odjeće i savršene su za osjetljive tkanine.
  • Žičane vješalice, iako manje izdržljive, korisne su kada ste ograničeni prostorom u ormaru.

Koji god tip vješalice odabrali, pomoći će vam da ormar održavate urednim, dobro optimizirate prostor i zaštitite odjeću od gužvanja, pritom osiguravajući lak pristup odjeći i dobru organizaciju ormara.

Kupaonske vješalice – elegantne i funkcionalne

Vješalica za ručnike neizostavan je element svake kupaonske opreme. Omogućuje praktično odlaganje ručnika i osigurava njihovo brzo sušenje. U Pepcu ćete pronaći vješalice za ručnike raznih veličina i stilova koje možete uskladiti s uređenjem svoje kupaonice. Metalne vješalice su izdržljive i lako se čiste, dok one drvene interijeru daju toplinu i prirodan karakter. Zidne vješalice, kuke i paneli s više kuka za vješanje, savršeno su rješenje za ograničene prostore jer će maksimalno iskoristiti raspoloživi zidni prostor. Moderne kupaonske vješalice često spajaju funkcionalnost s dekorativnim elementima, postajući ne samo koristan već i atraktivan detalj svakoj kupaonici.

Pepco je trgovina za cijelu obitelj koja nudi širok izbor proizvoda za dom i vrt po pristupačnim cijenama. U Pepcu ćete pronaći sve što vam je potrebno za stvaranje ugodnog i funkcionalnog doma.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.