VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Pepco newsletter Pravila o zaštiti privatnosti


1. TKO SMO MI

Sažetak

Pozdrav, mi smo Pepco Croatia. Ovdje ćete naći naše kontakt podatke. Ako imate bilo kakvih pitanja ili dvojbe, ne ustručavajte se kontaktirati našeg službenika zaduženog za zaštitu podataka.

Cijeli tekst

1.1. Mi smo Pepco Croatia d.o.o.  sa sjedištem u Zagrebu, registriran na Trgovačkom sudu Zagreb Tt-16/33252-2, MBS 081038164, IBAN HR9624020061100792130 otvorenog u Erste&Steiermärkische Bank d.d., te IBAN HR4124840081135025614 otvorenog Raiffeisen Bank Austria d.d.;  temeljni kapital: 100.000,00kn uplaćenog u cijelosti.

Za pitanja vezana uz newsletter kontaktirajte nas putem e-maila na adresu info.hrsi@pepco.eu ili poštom na adresu: Pepco Croatia  d.o.o. D.T.Gavrana 11, 2 kat, Zagreb

1.2. Kako bismo učinkovito zaštitili osobne podatke, imenovali smo dužnosnika za zaštitu podataka (u daljnjem tekstu: „DPO“) koji je odgovoran za nadzor i provedbu strategije zaštite osobnih podataka, kao i za osiguravanje usklađenosti našeg poslovanja sa zakonom. Možete kontaktirati naš DPO na: iodo@pepco.eu.

2. KOJE PODATKE PROCESUIRAMO I ZA KOJE SVRHE

Sažetak

Prikupljamo podatke koje ste unijeli u obrazac na našoj web stranici i koristimo ih za slanje personaliziranog newslettera.

Cijeli tekst

2.1. Da bismo poslali naš newsletter, obradit ćemo podatke koje pretplatnici izravno pružaju, kao što su:

– ime,

– e-mail adresa,

– poštanski broj,

– prioriteti sadržaja newslettera.

2.2. Prikupljamo gore navedene podatke i obrađujemo ih isključivo kako bismo poslali naš newsletter na naznačenu e-mail adresu.

2.3. Možemo profilirati vaše osobne podatke, što znači da možemo koristiti prikupljene informacije, kao što je vaš poštanski broj i deklarirane interese, kako bismo prilagodili prema vašim potrebama poslanu obavijest. U takvom slučaju, međutim, ne koristimo vaše podatke za profiliranje koji se sastoje u donošenju automatskih odluka koje bi mogle utjecati na vašu pravnu situaciju (tj. ne koristimo algoritme za donošenje odluka koje utječu na vaša pojedinačna prava).

3. PRAVNA OSNOVA ZA OBRADU PODATAKA

Sažetak

Obrađujemo osobne podatke iz članka 6. stavka 1. točke f) GDPR-a na temelju legitimnih interesa Pepco Poljska. Newsletter šaljemo samo na temelju vašeg pristanka. U bilo kojem trenutku možete povući suglasnost.

Cijeli tekst

3.1. Obrađujemo podatke potrebne za slanje newslettera iz članka 6. podstavka 1. točke f) Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnog kretanja takvih podataka te ukidanja Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) (legitimni interesi kontrolora). U ovom slučaju legitimni interesi tvrtke Pepco Poljska sastoje se u izravnom marketingu svojih proizvoda i usluga.

3.2. Newsletter se šalje e-mailom na nedvosmislenu i dokumentiranu suglasnost pretplatnika, sukladno članku 10. Zakona o elektroničkim uslugama.

3.3. Podaci su dobiveni dobrovoljno. Ne postoji zakonska obveza pružanja osobnih podataka u marketinške svrhe.

4. RAZDOBLJE ZA POHRANU PODATAKA

Sažetak

Pohranjujemo podatke sve dok ne povučete vašu suglasnost za primanje newslettera.

Cijeli tekst

4.1. Obradit ćemo podatke koji su namijenjeni marketinškim svrhama dok ne povučete vaš pristanak za primanje našeg newslettera.

4.2. Možete povući vašu suglasnost za primanje Pepco newsletera, lako i u bilo kojem trenutku, klikom na odgovarajući link na kraju newslettera.

5. PRUŽANJE PODATAKA DRUGIM PRIMATELJIMA

Kratak sažetak

Ponekad dajemo podatke pouzdanim partnerima koji nam pružaju alate za obradu podataka i podržavaju nas u našem marketinškom poslovanju. Može se dogoditi da moramo otkriti neke osobne podatke ovlaštenim javnim tijelima.

Cijeli tekst

5.1. Vaši osobni podaci mogu se dostaviti procesorima koji obrađuju podatke u ime tvrtke Pepco Croatia, među ostalima davateljima IT usluga i marketinškim agencijama, a ti procesori obrađuju podatke koji imaju ugovor s tvrtkom Pepco Croatia i podložni su isključivo uputama tvrtke Pepco Croatia.

5.2. Vaši se podaci također mogu dostaviti tijelima ovlaštenima za njihovo primanje prema postojećim zakonima, na primjer agencijama za provođenje zakona na njihov zahtjev prema mjerodavnim pravnim osnovama (npr. za svrhe da je u tijeku kazneni postupak).

6. DAVANJE PODATAKA IZVAN EUROPSKOG GOSPODARSKOG PODRUČJA

Kratak sažetak

Ne dajemo vaše podatke izvan Europskog ekonomskog područja.

Cijeli tekst

Vaši podaci neće biti dostavljeni zemljama izvan Europskog ekonomskog područja.

7. VAŠA PRAVA

Sažetak

Imate mnogo prava koja se odnose na vaše podatke. Imate pravo zatražiti informacije o tome kako se podaci obrađuju, pravo na pristup i ispravljanje podataka, zahtijevanje njihovog brisanja ili ograničenja njihove obrade te ih prenijeti na drugu osobu. Uvijek možete poslati e-mail na adresu info.hrsi@pepco.eu ili iodo@pepco.eu i učinit ćemo sve što možemo da vam pomognemo.

Cijeli tekst

7.1. Imate sljedeća prava vezana za obradu vaših osobnih podataka od strane tvrtke Pepco Croatia:

* pravo na pristup vašim podacima, uključujući dobivanje kopije podataka;

* pravo na ispravljanje podataka;

* pravo na brisanje podataka;

* pravo podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu koje se bavi zaštitom osobnih podataka;

* pravo na ograničavanje obrade podataka;

* pravo povlačenja suglasnosti u mjeri u kojoj se podaci obrađuju na temelju te osnove; povlačenje suglasnosti ne utječe na suglasnost prava o obradi koja se obavlja na temelju pristanka prije povlačenja;

* pravo na prenosivost podataka, tj. primanje vaših osobnih podataka od tvrtke Pepco Poljska u strukturiranom, uobičajenom čitljivom obliku; te podatke možete prenijeti drugom operateru.

7.2. Ta prava možete ostvariti slanjem e-maila na info.hrsi@pepco.eu.

7.3. Možete povući vašu suglasnost za primanje Pepco newslettera, lako i u bilo kojem trenutku, klikom na odgovarajući link na kraju newslettera.