Kutije i košare – 50% popusta na drugi kupljeni proizvod / Promocija vrijedi od 16. 7. do 29. 7. 2024. / Pogledajte pravila za više informacija

Omiljeno (0)

Moja trgovina

0

Pepco Newsletter pravila o zaštiti privatnosti

1. TKO SMO MI

Sažetak

Pozdrav, mi smo Pepco Croatia. Ovdje ćete naći naše kontakt podatke. Ako imate bilo kakvih pitanja ili dvojbe, ne ustručavajte se kontaktirati našeg službenika zaduženog za zaštitu podataka.

Cijeli tekst

1.1. Mi smo Pepco Croatia d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, registriran na Trgovačkom sudu Zagreb Tt-16/33252-2, MBS 081038164, IBAN HR9624020061100792130 otvorenog u Erste&Steiermärkische Bank d.d., te IBAN HR4124840081135025614 otvorenog Raiffeisen Bank Austria d.d.; temeljni kapital: 100.000,00kn uplaćenog u cijelosti.

Za pitanja vezana uz newsletter kontaktirajte nas putem e-maila na adresu info.hrsi@pepco.eu ili poštom na adresu: Pepco Croatia d.o.o. D.T.Gavrana 11, 2 kat, Zagreb

1.2. Kako bismo učinkovito zaštitili osobne podatke, imenovali smo službenika za zaštitu podataka (u daljnjem tekstu: „DPO“) koji je odgovoran za nadzor i provedbu strategije zaštite osobnih podataka, kao i za osiguravanje usklađenosti našeg poslovanja sa zakonom. Možete kontaktirati našeg DPO na: dpo@pepco.eu.

  1. KOJE PODATKE OBRAĐUJEMO I ZA KOJE SVRHE

Sažetak

Prikupljamo podatke koje ste unijeli u obrazac na našoj web stranici i koristimo ih za slanje personaliziranog newslettera.

Cijeli tekst

2.1. Da bismo poslali naš newsletter, obradit ćemo podatke koje pretplatnici izravno pružaju, kao što su:

– ime,
– e-mail adresa,
– poštanski broj,
– prioriteti sadržaja newslettera.
2.2. Prikupljamo gore navedene podatke i obrađujemo ih isključivo kako bismo poslali naš newsletter na naznačenu e-mail adresu.

2.3. Možemo profilirati vaše osobne podatke, što znači da možemo koristiti prikupljene informacije, kao što je vaš poštanski broj i deklarirane interese, kako bismo prilagodili prema vašim potrebama poslanu obavijest. U takvom slučaju, međutim, ne koristimo vaše podatke za profiliranje koje se sastoji u donošenju automatskih odluka koje bi mogle utjecati na vašu pravnu situaciju (tj. ne koristimo algoritme za donošenje odluka koje utječu na vaša pojedinačna prava).

  1. PRAVNA OSNOVA ZA OBRADU PODATAKA

Sažetak

Obrađujemo osobne podatke iz članka 6. stavka 1. točke f) GDPR-a na temelju legitimnih interesa Pepco Croatia. Newsletter šaljemo samo na temelju vaše privole. U bilo kojem trenutku možete povući danu privolu.

Cijeli tekst

3.1. Obrađujemo podatke potrebne za slanje newslettera iz članka 6. podstavka 1. točke f) Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnog kretanja takvih podataka te ukidanja Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) (legitimni interesi voditelja obrade). U ovom slučaju legitimni interesi tvrtke Pepco Poljska sastoje se u izravnom marketingu svojih proizvoda i usluga.

3.2. Newsletter se šalje e-mailom po dobivanju nedvosmislene i dokumentirane privole pretplatnika, sukladno članku 107. Zakona o elektroničkim komunikacijama.

3.3. Davanje podataka je dobrovoljno. Ne postoji zakonska obveza pružanja osobnih podataka u marketinške svrhe.

  1. RAZDOBLJE ZA POHRANU PODATAKA

Sažetak

Pohranjujemo podatke sve dok ne povučete vašu privolu za primanje newslettera.

Cijeli tekst

4.1. Obrađivat ćemo podatke koji su namijenjeni marketinškim svrhama dok ne povučete vašu privolu za primanje našeg newslettera.

4.2. Možete povući vašu privolu za primanje Pepco newsletera, lako i u bilo kojem trenutku, klikom na odgovarajući link na kraju newslettera.

  1. PRUŽANJE PODATAKA DRUGIM PRIMATELJIMA

Kratak sažetak

Ponekad dajemo podatke pouzdanim partnerima koji nam pružaju alate za obradu podataka i podržavaju nas u našem marketinškom poslovanju. Može se dogoditi da moramo otkriti neke osobne podatke ovlaštenim javnim tijelima.

Cijeli tekst

5.1. Vaši osobni podaci mogu se dostaviti izvršiteljima obrade koji obrađuju podatke u ime tvrtke Pepco Croatia, među ostalima davateljima IT usluga i marketinškim agencijama, a ti izvršitelji obrade obrađuju podatke na temelju ugovora s tvrtkom Pepco Croatia i podložni su isključivo uputama tvrtke Pepco Croatia.

5.2. Vaši se podaci također mogu dostaviti tijelima ovlaštenima za njihovo primanje prema postojećim zakonima, na primjer agencijama za provođenje zakona na njihov zahtjev prema mjerodavnim pravnim osnovama (npr. za svrhe vođenja kaznenog postupka).

  1. DAVANJE PODATAKA IZVAN EUROPSKOG GOSPODARSKOG PODRUČJA

Kratak sažetak

Ne dajemo vaše podatke izvan Europskog gospodarskog područja.

Cijeli tekst

Vaši podaci neće biti dostavljeni zemljama izvan Europskog gospodarskog područja.

  1. VAŠA PRAVA

Sažetak

Imate mnogo prava koja se odnose na vaše podatke. Imate pravo zatražiti informacije o tome kako se podaci obrađuju, pravo na pristup i ispravljanje podataka, zahtijevanje njihovog brisanja ili ograničenja njihove obrade te ih prenijeti na drugu osobu. Uvijek možete poslati e-mail na adresu info.hrsi@pepco.eu ili dpo@pepco.eu i učinit ćemo sve što možemo da vam pomognemo.

Cijeli tekst

7.1. Imate sljedeća prava vezana za obradu vaših osobnih podataka od strane tvrtke Pepco Croatia:

pravo na pristup vašim podacima, uključujući dobivanje kopije podataka;
pravo na ispravljanje podataka;
pravo na brisanje podataka;
pravo podnijeti prigovor nadležnom nadzornom tijelu koje se bavi zaštitom osobnih podataka. U Hrvatskoj, to je Agencija za zaštitu osobnih podataka;
pravo na ograničavanje obrade podataka;
pravo povlačenja privole u mjeri u kojoj se podaci obrađuju na temelju te osnove; povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezinog povlačenja;
pravo na prenosivost podataka, tj. primanje vaših osobnih podataka od tvrtke Pepco Croatia u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu; te podatke možete prenijeti drugom voditelju obrade.
7.2. Ta prava možete ostvariti slanjem e-maila na info.hrsi@pepco.eu.

7.3. Možete povući vašu privolu za primanje Pepco newslettera, lako i u bilo kojem trenutku, klikom na odgovarajući link na kraju newslettera.

Naše kolekcije

Kolekcija ljetnih dodataka

Odmor pun avantura

Tako mnogo, tako povoljno!

Ljetni SUPER HITOVI

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.