Igračke -50 % na drugi kupljeni proizvod / ponuda vrijedi od 15. 5. do 2. 6. / Detalje ponude pročitajte u pravilima promocije

Omiljeno

Moja trgovina

0

Svijeće i svijećnjaci

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR

Svijeće i svijećnjaci

U Pepcu ćete pronaći svijeće dostupne u različitim veličinama, bojama i mirisima, koje su idealne za stvaranje opuštajućeg raspoloženja, dodaju čar romantičnim večerima ili služe kao prekrasni dekorativni elementi. Jednako bogat izbor svijećnjaka – od jednostavnih i minimalističkih do bogato ukrašenih modela – omogućava savršeno usklađivanje sa svakim interijerom i stilom, dodajući im eleganciju i karakter.

Svijeće i svijećnjaci su izvrstan način za dodavanje atmosfere i stila svakom prostoru. To je neizostavan element dekoracije interijera, koji unosi ugodnu atmosferu u prostorije te dodaje šarm i eleganciju, savršeno se uklapajući u svaki aranžman interijera.

Mirisne i dekorativne svijeće

Među svijećama dostupnim na tržištu treba obratiti pažnju na mirisne i dekorativne svijeće, koje ne samo da izgledaju lijepo, već i ispunjavaju prostoriju ugodnim mirisom. Zahvaljujući tome, postaju odlično rješenje za osobe koje žele stvoriti opuštajuću atmosferu u svom domu.

Mirisne svijeće utječu na atmosferu u prostoriji kroz izlučivanje različitih mirisa. Tako se može stvoriti opuštajuća, energizirajuća ili romantična atmosfera, ovisno o odabranom mirisu. Primjeri popularnih mirisa svijeća su lavanda, vanilija, eukaliptus i citrusi, koji na različite načine utječu na raspoloženje. Lavanda djeluje opuštajuće, vanilija smirujuće, eukaliptus osvježavajuće, a citrusi stimulativno.

Dekorativne svijeće često imaju zanimljiv izgled, npr. u obliku figurice, srca ili zvijezde, što ih čini atraktivnim elementom uređenja interijera.

Svijeće u teglama i svijećnjaci

Aranžiranje svijeća u teglama postaje sve popularniji način za prekrasno uređenje interijera. Postoji mnogo načina za korištenje tegli kao dekorativnih svijećnjaka, a jedan od njih je postavljanje tankih svijeća ili ukrasnih lampiona u njih. Ovisno o preferencijama možete odabrati tradicionalne svijećnjake, ukrasne svijećnjake ili staklene svijećnjake.

Pri odabiru svijećnjaka važno je obratiti pažnju na njegovu stabilnost i način pričvršćivanja svijeće, kako bi se osigurala sigurnost tijekom uporabe. Dobar izbor je svijećnjak koji će se uklopiti u stil interijera i drugih dekorativnih elementa. Prekrasni zlatni svijećnjaci dodaju eleganciju i sjaj svakom aranžmanu. Možete se također odlučiti za sirovi svijećnjak izrađen od drva ili metala koji će unijeti prirodni i minimalistički akcent u vaš interijer. Za ljubitelje jedinstvenih dekoracija odličan izbor će biti ukrasne svjetiljke ili porculanski lampioni.

Svijeće u teglama karakterizira dulje vrijeme gorenja i estetičan izgled. Tegle štite plamen od gašenja i ujedno predstavljaju zanimljiv dekorativni element. Svijeće u teglama su također lake za pohranjivanje i transport, što ih čini praktičnim odabirom.

Primjeri prekrasnih dekoracija s uporabom svijeća u teglama uključuju male dekorativne aranžmane na stolovima prekrivenim stolnjacima koji stvaraju ugodnu atmosferu tijekom večere, ili jedinstvene dekoracije na prozorskoj dasci koje unose toplo svjetlo svijeća u interijer. Svijeće u teglama su odličan način za stvaranje posebnog ugođaja u domu, kako za početnike tako i za napredne ljubitelje dekoriranja interijera.

Kolekcija svijeća i svijećnjaka u Pepcu idealan je način za dodavanje topline i atmosfere svakom interijeru. Od suptilnih mirisnih svijeća koje ispunjavaju sobu opuštajućim mirisom, do elegantnih svijećnjaka koji postaju stilski dekorativni element, nudimo raznolike proizvode kako bismo zadovoljili svaki ukus i potrebu. Svijeće i svijećnjaci nisu samo način za stvaranje ugodnog raspoloženja, već su i idealno rješenje za poklone i dekoracije za posebne prilike.

U Pepcu vjerujemo da čak i najmanji detalji mogu imati veliki utjecaj na atmosferu doma, stoga pažljivo biramo naše proizvode kako bismo osigurali izuzetnu kvalitetu i stil. Pozivamo vas da otkrijete našu kolekciju i pronađete savršene svijeće i svijećnjake koji će učiniti vaš interijer još ugodnijim i posebnijim.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.