Kutije i košare – 50% popusta na drugi kupljeni proizvod / Promocija vrijedi od 16. 7. do 29. 7. 2024. / Pogledajte pravila za više informacija

Omiljeno (0)

Moja trgovina

0

Slike, okviri za slike i zidne dekoracije

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR

Okviri za fotografije i slike

Okviri za fotografije i slike su neizostavni element uređenja interijera, koji omogućava izlaganje omiljenih uspomena i umjetničkih djela. Ovisno o potrebama i ukusu, možete birati između raznih vrsta okvira koji će se savršeno uklopiti u dekor prostorije.

Vjerujemo da ukrašavanje zidova znači više od samog vješanja slika ili fotografija. To je način izražavanja sebe i davanja osobnog pečata vašem okruženju. Stoga je naš asortiman dizajniran s obzirom na raznolikost i personalizaciju.

Okviri za fotografije te okviri za slike namijenjeni vješanju na zid su izvrsni način za dekoraciju interijera i izlaganje omiljenih uspomena. Ovisno o potrebama i ukusu, možete birati između raznih vrsta okvira koji će se savršeno uklopiti u dekor prostorije.

Okviri za slike na zidu

Izbor okvira koji odgovara slici ključni je element dekoracije interijera. Treba obratiti pažnju na usklađivanje boje okvira sa slikom i stila okvira s aranžmanom prostorije.

Također je važno obratiti pažnju na veličinu okvira te uporabu paspartua, specijalnog kartonskog okvira koji dodaje eleganciju slici i ističe njenu vrijednost. Okvir treba biti 2-3 centimetra širi i viši od fotografije ili slike, kako bi osigurao dovoljnu zaštitu i iszložio fotografiju ili sliku u najboljem svjetlu.

Okviri mogu biti izrađeni od raznih materijala, uključujući drvo, metal, plastiku i staklo:

  • drveni su najpopularniji izbor jer su trajni i laki za održavanje;
  • metalni su trajniji od drvenih okvira i mogu izdržati teške uvjete;
  • plastični su najjeftiniji izbor i laki su za održavanje;
  • stakleni daju elegantan i stiliziran izgled fotografijama i slikama.

Galerija fotografija i slika na zidu

U trgovinama Pepco možete pronaći i nježne, apstraktne kompozicije, idealne za moderne prostore, kao i klasičnije, pejzažne ili portretne radove koji će unijeti eleganciju i plemenitost u vaš dom. Svaka slika pažljivo je odabrana kako bi inspirirala, obogatila estetsko iskustvo i stvorila jedinstvenu atmosferu u svakom prostoru.

Stvaranje galerije fotografija na zidu izvrstan je način za dekoraciju interijera i izlaganje omiljenih uspomena. To se može učiniti pomoću multiokvira, koji omogućava vješanje nekoliko slika jednu pored druge, stvarajući dosljednu i estetičnu kompoziciju. Također je važno obratiti pažnju na odgovarajuće raspoređivanje okvira na zidu te usklađivanje boja i stilova okvira s dekorom interijera.

Ukras zida pomoću okvira za slike izvrstan je način za dekoraciju interijera i izlaganje omiljenih uspomena. Također se može eksperimentirati s različitim rasporedima okvira, stvarajući omiljene trenutke i suptilne dekoracije. U okvirima za slike dobro izgledaju razne vrste fotografija, poput plakata, većih slika, crno-bijelih snimaka.

Kolekcija okvira za fotografije i slike u Pepcu nudi široku paletu stilova, veličina i boja koje će vam omogućiti da istaknete svoje najdragocjenije uspomene i umjetnička djela. Od minimalističkih okvira koji naglašavaju modernost interijera do ukrasnijih modela, idealnih za klasične aranžmane – imamo nešto što će savršeno odgovarati svakom ukusu i potrebi. Okviri nisu samo način za zaštitu i prikaz fotografija ili slika, već i izvrstan dekorativni element koji dodaje osobni pečat i toplinu svakom prostoru.

U Pepcu se trudimo da naši proizvodi kombiniraju funkcionalnost, kvalitetu i atraktivan dizajn, što ih čini idealnim izborom za svakoga tko želi oživjeti svoj interijer. Pozivamo vas da se upoznate s našom ponudom okvira za fotografije i slike, kako biste mogli stvoriti vlastitu galeriju uspomena koja će radovati oko i srce.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.