Kutije i košare – 50% popusta na drugi kupljeni proizvod / Promocija vrijedi od 16. 7. do 29. 7. 2024. / Pogledajte pravila za više informacija

Omiljeno (0)

Moja trgovina

0

Zidni ukrasi

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR
Razvrstaj prema:

Zidni ukrasi – unesite karakter u vaš interijer!

Tražite inspiraciju za osvježenje vašeg doma? Pepco zidni ukrasi jednostavan su način da svakoj sobi date jedinstven karakter. Nudimo širok izbor zidnih ukrasa koje će pristajati svakom stilu – od modernog minimalizma do klasične elegancije. Naši zidni ukrasi pažljivo su odabrani kako bi ispunili očekivanja i najzahtjevnijih dekoratera interijera.

Koji zidni ukras odabrati?

Zidni ukrasi mogu biti izrađeni od različitih materijala:

  • Drvo – prirodan i ekološki materijal, savršen za skandinavske i rustikalne interijere.
  • Metal – moderan i minimalistički materijal, savršen za loft i interijere u potkrovlju.
  • Plastika – lagan i jeftin materijal, savršen za dječje sobe.
  • Tkanina – ugodan i topao materijal, savršen za spavaću i dnevnu sobu.

Zidni ukras je element koji privlači poglede i naglašava individualnost stana. Sa zidnim ukrasima iz Pepca možete stvoriti vlastitu umjetničku galeriju koja će odražavati vaš osobni ukus i interese. Bilo da se radi o apstraktnim slikama, stilskim posterima ili trodimenzionalnim zidnim ukrasima – svatko će pronaći nešto za sebe. Ukrasi za sobu nisu samo dodatak u prostoru, već i način da se izrazite.

Zidni ukrasi – različiti stilovi i motivi

Zidni ukrasi sastavni su dio uređenja interijera, dajući karakter i osobni pečat svakoj prostoriji. Najčešći zidni ukrasi su zidni satovi koji nisu samo praktičan dodatak, već mogu i na osebujan način naglasiti prostor u kojem se nalaze. Stilizirani satovi s crnim detaljima unijet će eleganciju i glamur u interijer, dok će vintage ili retro modeli unijeti toplinu i nostalgiju.

Moderna zrcala s osvjetljenjem mogu stvoriti jedinstvenu atmosferu i vizualno povećati sobu. Velika zidna ogledala u raznim oblicima i stilovima omogućuju individualnu prilagodbu stilu kojim je stan uređen, bilo u minimalističkom ili bogato dekoriranom obliku.

Slike na platnu još su jedan popularan oblik ukrašavanja zidova. One mogu odražavati osobne interese, dodati boju ili poslužiti kao kompozicijska veza za cijeli interijer. Važno je odabrati motive koji su u skladu s ostatkom okoline, stvarajući jedinstvenu vizualnu naraciju. Raznolikost dostupnih motiva omogućuje vam eksperimentiranje i prilagodbu slika svakoj prostoriji, od kuhinje do dnevne sobe.

Ne smijemo zaboraviti na okvire za fotografije koji su savršen način da izložite vama važne trenutke i ljude koji su ih činili. Okviri grupirani u fotogalerije mogu postati središnja točka sobe, pričajući priču ili ističući važne događaje u životima ukućana. Izbor okvira treba prilagoditi stilu interijera te formatu i prirodi fotografija koje će se u njima prezentirati.

U Pepcu ćete pronaći zidne ukrase za svaki interijer:

  • Za dnevni boravak: slike, posteri, satovi, zrcala, makrame, zidne police.
  • Za spavaću sobu: slike, posteri, makrame, hvatači snova, zrcala.
  • Za kuhinju: slike, posteri, ploče, satovi, držači za ručnike.
  • Za dječju sobu: slike, posteri, zidne naljepnice, ploče, zidne police.

Ovi ukrasi mogu vizualno povećati prostor, unijeti sklad i koherentnost te postati prepoznatljiva središnja točka dnevne ili spavaće sobe. Kvalitetni zidni ukrasi tvrtke Pepco ulaganje su u estetiku koja će trajati godinama, dajući interijeru jedinstven karakter i atmosferu.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.