Omiljeno

Moja trgovina

0

Stojimo na usluzi za sve potrebe naših kupaca

Zbog toga je postupak reklamacije jednostavan i brz. Kada kupite proizvod u Pepco trgovini, uvijek imate dvije godine za podnošenje prigovora ako primijetite nedostatke u vezi s kvalitetom kupljenog proizvoda.

Postupak za reklamacije u trgovinama Pepco

Trebate samo posjetiti bilo koju Pepco trgovinu i ispuniti obrazac za reklamacije dostupan na blagajni. Nemojte zaboraviti ponijeti neispravan proizvod s dokazom o kupnji: prihvaćamo račun, izvod iz bankovnog računa ili svjedoka koji potvrđuje da je proizvod kupljen u našoj trgovini.

Prigovor će se razmotriti u zakonskom roku od 15 dana; obavijestit ćemo vas telefonom, poštom ili mailom, prema vašem izboru.

Kako reklamirati proizvod?

01

Donesite proizvod i dokaz o kupnji

Imate dvije godine od dana kupnje za podnošenje prigovora u bilo kojoj trgovini. Neispravni proizvod ponesite sa sobom zajedno s dokazom o kupnji: računom, izvodom iz bankovnog računa ili povedite svjedoka koji će potvrditi kupnju.

02

Ispunite obrazac za reklamacije

Od blagajnika u trgovini zatražite obrazac ili ga preuzmite s naših internetskih stranica. Ispunjeni obrazac s oštećenim proizvodom predajte službi za korisnike.

03

Pričekajte na odluku o prigovoru

U roku od 14 radnih dana *od dana podnošenja prigovora, obavijestit ćemo vas o pozitivnoj ili negativnoj odluci.

04

Primanje povrata za neispravni proizvod

U slučaju pozitivne odluke, posjetite trgovinu u kojoj ste podnijeli prigovor kako biste primili povrat novca.

ČESTA PITANJA I ODGOVORI

Sve naše trgovine nude jamstvo povrata novca: u roku od 30 dana kupci mogu vratiti proizvod, netaknut i “kao nov” zajedno s dokazom o kupnji – računom i netaknutom etiketom. Dodatne informacije o jamstvu povrata novca možete pronaći ovdje.

Da, robu možete vratiti u bilo koju trgovinu Pepco. Više o tome pročitajte ovdje.

Nažalost, to ne možete učiniti. Račun je potreban radi poništavanje prodaje proizvoda i njegovo vraćanje na zalihe.

Nažalost, to ne možete učiniti. Potrebno je da artikl vratite u trgovinu netaknut, s etiketama i “kao nov”.

Neka roba za osobnu uporabu ne može se vratiti. Cijeli je popis dostupan ovdje.

Jamstveno razdoblje za proizvode kupljene u trgovinama Pepco iznosi dvije godine. U slučaju da pronađete bilo kakvo oštećenje tijekom jamstvenog razdoblja, preporučujemo da podnesete prigovor u bilo kojoj trgovini. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Prihvaćamo reklamacije u svakoj trgovini Pepco. Samo ponesite oštećen proizvod, predočite dokaz o kupnji (račun, izvod iz bankovnog računa) ili svjedoka koji će potvrditi kupnju i ispunite obrazac za reklamacije. Obradit ćemo vašu reklamaciju u zakonskom roku od 14 dana. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Ako je vaša reklamacija odbijena, a vi ne prihvaćate odluku, imate se pravo žaliti u trgovini Pepco. Za postupak vrijede ista pravila kao i za uobičajeni prigovor.

Povrat se može izvršiti u roku od 30 dana od kupnje proizvoda pune vrijednosti, s etiketom i računom kao dokazom o kupnji. S druge strane, kupac ima pravo reklamirati bilo koji proizvod koji nema punu vrijednost (korišteni) u roku od dvije godine od kupnje ako uoči bilo kakav nedostatak u kvaliteti. Reklamirati se može na temelju računa, izvoda iz banke ili vam svjedok može potvrditi kupnju. I povrati i reklamacije mogu se izvršiti u bilo kojoj trgovini Pepco.

Pisani prigovor može se predati osobno u poslovnicama Pepco; putem poštanske pošiljke na adresu sjedišta društva Pepco Croatia, d.o.o., Damira Tomljanovića Gavrana 11, 10020 Zagreb; putem obrasca za kontakt na internetskoj stranici pepco.hr; putem elektroničke pošte na: info.hrsi@pepco.eu

Naše kolekcije

Dodaci i igračke

Proljeće u vrtu

Za vaše mališane

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.