Popis sadržaja:

  1. Kako želite opremiti stan za studenta? Dobar plan je ključan! 
  2. Višenamjenski namještaj – ključ za manje prostore
  3. Kuhinjska oprema – što vam stvarno treba?
  4. Praktični i ukrasni kućni dodaci – personalizacija studentske sobe
  5. Budite kreativni! Uz Pepco, vaš studentski stan može biti moderan i funkcionalan!
  6. Ako kupujete, samo u Pepco!

Jedan od prvih izazova s kojima se morate suočiti kada započinjete svoj studentski život je… uređenje svog prvog stana. Ograničen proračun i često nedostatak automobila onemogućuju odlazak u velike trgovine namještaja. Srećom, postoji rješenje koje ne zahtijeva komplicirane logističke radnje! To je pametna kupovina u lokalnim Pepco trgovinama. 

Zahvaljujući širokom asortimanu Pepco, ne samo da ćete opremiti svoj stan svime što vam je potrebno za malo novca, već ćete mu dati i individualni karakter. U nastavku ćete pronaći praktične savjete o tome kako to uraditi.

Kako želite opremiti stan za studenta? Dobar plan je ključan! 

Prije nego što krenete u kupovinu, pažljivo analizirajte što vam je zaista potrebno i za što ćete pronaći prostor u studentskom smještaju. Razmislite koji će vam namještaj i dodaci trebati i što možete kupiti kasnije. Ključno načelo je usredotočiti se na osnovni namještaj u stanu, kao što je krevet, radni stol, kao i mjesto za pohranu na osnovnu kuhinjsku opremu i dodatke.

Višenamjenski namještaj – ključ za manje prostore

S ograničenim budžetom i prostorom, vrijedi se prisjetiti višenamjenskih rješenja koja će vam omogućiti da se uredite funkcionalno bez trošenja bogatstva. 

U malim studentskim stanovima bitan je svaki centimetar prostora, stoga pri odabiru namještaja obratite pažnju na njegovu funkcionalnost. Na primjer, krevet sa spremnikom za posteljinu nije samo udobno mjesto za spavanje, već i dodatni prostor za pohranu. Sklopivi stolovi i stolice bit će savršeni za mala okupljanja s prijateljima, a tijekom dana uštedjet će prostor u prostoriji.

U najbližoj trgovini Pepco u ponudi namještaja pronaći ćete sklopive police za cipele koje će biti odlične za male interijere. 

Kuhinjska oprema – što vam stvarno treba?

Kuhinjska oprema još je jedna važna stavka na popisu za kupnju. Razmislite o tome koja će vam oprema doista trebati, pogotovo ako uređujete studentsku kuhinju od nule. Morate li imati veliku pećnicu ili samo trebate mikrovalnu pećnicu, električni roštilj, mali toster ili multifunkcionalni toster? Od čega se i koliko komada mora sastojati vaš set za kuhanje i posluživanje? U većini slučajeva dovoljna je jedna univerzalna posuda i jedna srednja posuda. Osim toga, 2-3 tanjura, 2-3 šalice i pribor za jelo. Svu potrebnu opremu i pribor možete kupiti u PEPCO stacionarnim trgovinama!

U kategoriji kuhinja u Pepcu ćete pronaći širok izbor jela koja će vam olakšati svakodnevnu pripremu obroka. Pepco ponuda također je dokaz da osnove jela: tanjuri, šalice, zdjele ili pribor za jelo ne moraju biti skupi. Odaberite proizvode dobre kvalitete i odličnog dizajna koji će vam služiti tijekom cijelog studiranja!

Praktični i ukrasni kućni dodaci – personalizacija studentske sobe

Personalizacija studentskog stana je proces koji će učiniti da se osjećate kao kod kuće. Mali dodaci i pribor za kuću mogu u potpunosti promijeniti prostor studentske sobe i učiniti čak i malu kuhinju ugodnom i funkcionalnom. Odaberite elemente koji su 100% u skladu s vašom vizijom i savršeno odgovaraju vašem ukusu, a istovremeno ne zakrčuju mali prostor.

Pepco je trgovina kućnim priborom u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za uređenje vašeg stana. Vrijedi obratiti pozornost na raznolikost ponude – od praktičnih proizvoda poput košara za rublje ili organizatori za kupaonicu, ukrasa poput šarene deke, prekrivači jastuka ili mekanih tepiha koji će interijeru dati udobnost i individualni karakter. Ne zaboravite rasvjetunoćna svjetla, svijećnjaci ili svjetlosni vijenci elementi su koji će unijeti ugodnu atmosferu u svaku prostoriju. 

Kupovina u Pepcu izvrsna je prilika da ostvarite sve svoje ideje za personalizaciju studentskog stana pod vlastitim uvjetima. 

Budite kreativni! Uz Pepco, vaš studentski stan može biti moderan i funkcionalan!

Ne morate potrošiti bogatstvo kako bi unutrašnjost kuhinje i sobe izgledala moderno i udobno. Ponekad je dovoljno malo kreativnosti da mu se da jedinstven karakter. Jeftine keramičke posude možete koristiti kao spremnike za pisaći pribor, a stalak za cipele može dobiti novi život kao elegantna polica za knjige za učeničke udžbenike i uredski materijal. Takvim rješenjima stvorit ćete prostor koji će odražavati vašu osobnost i stil, a istovremeno ostati praktičan i prijateljski raspoložen prema vašem novčaniku.

U Pepcu ćete pronaći i „uradi sam“ dodatke koji će vam omogućiti da kreirate originalne ukrase i uredite prostor na svoj način.

Ako kupujete, samo u Pepco!

Pametna kupovina savršeno je rješenje za studente koji žele ukrasiti svoj stan bez odlaska u velike trgovine namještajem. Kupnjom u Pepco možete ne samo uštedjeti novac, već i vrijeme. Odabirom raznih dodataka za dom stvorit ćete prostor koji će biti funkcionalan, moderan i udoban. Imajte na umu da je ključ uspjeha planiranje kupnje i odabir višenamjenskih proizvoda koji omogućuju optimalno korištenje prostora u studentskoj sobi.