Popis sadržaja:

  1. Igračke koje će vaša djeca voljeti
  2. Ideje za poklone za najmlađe
  3. Inspiracija za poklone za predškolce i stariju djecu
  4. Što kupiti za poklon za tinejdžera?

Božić je vrijeme puno obiteljske topline i zajedničkih trenutaka i prekrasnih poklona upućenim najmilijima. Nitko se ne raduje poklonima kao djeca a ako želite kupiti savršen božićni poklon za dijete, pogledajte našu ponude!

Igračke koje će vaša djeca voljeti

Postoji mnogo razloga zašto je vrijedno davati djeci poklone za blagdane. Jedan od najvažnijih razloga je da usrećuje djecu. Djeca vole dobivati poklone, posebno one koji su odabrani za njih. Otvaranje poklona na Božić za njih je čaroban trenutak koji će dugo pamtiti.

Pokloni su simbol naše ljubavi i brige. Kada djeci dajemo poklon, govorimo im da su nam važni i da ih želimo usrećiti. Naposljetku, darivanje djece za blagdane također je način izgradnje obiteljskih veza. Zajedničko otvaranje poklona odlična je prilika da provedete vrijeme sa svojom obitelji i uživate u svojoj prisutnosti. Pokloni mogu postati predmeti koji će podsjećati djecu na njihovo sretno djetinjstvo i ljubav prema svojoj obitelji.

Za svako dijete, najuzbudljiviji trenutak Božića je nesumnjivo… otvaranje poklona! Što li se nalazi u napunjenim do vrha vrećama za poklone? Što se krije ispod papira za šuštanje i mašni od sjajnih vrpci? To su obično igračke iz snova i očekivane jedinstvene igračke koje će uskoro obogatiti kolekciju malog djeteta i učiniti ga vrlo sretnim. Pogledajte koje smo vam inspiracije za poklone pripremili u Pepco!

Ideje za poklone za najmlađe

Darovi za bebe i nešto stariju djecu trebali bi prvenstveno podupirati njihov skladan razvoj. Vrijedno je odabrati i neku edukativnu igračku koja će istovremeno igrati i podučavati, podržavajući osjetilni razvoj malog djeteta i pripremiti ga za sljedeće faze života. U Pepcu vas čeka širok asortiman ove vrste igračaka po atraktivnim cijenama! Bez obzira želite li kupiti božićne poklone za jednogodišnje dijete ili za dvogodišnjaka, pogledajte Pepco i sigurno ćete ih moći kupiti po povoljnoj cijeni.

Pepco infografika o igračkama za bebe za blagdane.

U Pepco katalogu igračaka iz snova možete pronaći širok izbor igračaka za djecu svih uzrasta. Igračke su podijeljene u nekoliko kategorija, uključujući:

  • Lutke i dodaci – u ovoj kategoriji možete pronaći lutke različitih vrsta, kao što su lutke za bebe, modne lutke, interaktivne lutke, kao i dodatke za lutke, kao što su odjeća, namještaj i kolica.
  • Automobili i trkaće staze – u ovoj kategoriji možete pronaći automobile različitih vrsta, kao što su automobili, kamioni, građevinski i trkaći automobili, kao i trkaće staze i druga dodatnu opremu za automobile.
  • Kocke – u ovoj kategoriji možete pronaći blokove različitih marki i vrsta, kao što su građevinski blokovi, edukativne kocke i kocke za slaganje.
  • Igračke za bebe – u ovoj kategoriji možete pronaći igračke za najmlađu djecu, kao što su zvečke, žvake, edukativne prostirke i plišane životinje.
  • Edukativne igračke – u ovoj kategoriji možete pronaći igračke koje pomažu djeci u učenju, kao što su slagalice, zagonetke, edukativne igre i knjige.
  • Interaktivne igračke – u ovoj kategoriji možete pronaći igračke koje reagiraju na interakciju s djetetom, kao što su plišane igračke koje govore, roboti i interaktivne igre.

Osim gore navedenih kategorija, u Pepco katalogu možete pronaći i druge vrste igračaka, kao što su društvene igre, sportske igračke, vrtne igračke i glazbene igračke.

Božićni pokloni za djecu.

Primjeri ideja za božićne poklone za djecu:

  • Obrazovni stolić-bubnjić j u zelenoj ili ružičastoj boji s gumbima u različitim oblicima, koji proizvode različite zvukove i opremljeni su kontrolom glasnoće; također se može objesiti na krevetić (promjer 30 cm, baterije se prodaju odvojeno).
  • Šareni traktor s likom poljoprivrednika i 2 prikolice u kojima sjede kokoš, konj, krava i svinja, uz zvukovima životinja (baterije se prodaju odvojeno).
  • Kreda i magnetska ploča s setom od 100 magneta inspiriranih Peppa Pig, dodatno opremljeni olovkom i kredom.
  • Interactive Medo Sorter, koji igranjem –  – podučava boje, oblike i brojeve; (baterije uključene).
  • Plišana igračka Peppa – ako je to omiljeni lik vašeg djeteta iz bajki, možete posegnuti za ovom jedinstvenom igračkom. Može se ispostaviti da će plišana Peppa brzo postati djetetova omiljena
  • Bajkovita posteljina – najmlađa djeca uživat će ne samo u maskoti ili škripavoj igrački za kupanje, već i u mekoj i šarenoj posteljini. Glatka i topla deka s božićnom temom ili likovima iz bajki također će biti odličan poklon.

Ovo je samo nekoliko primjera ideja za božićne poklone za dijete. U Pepco trgovinama i katalog igračaka pronaći ćeš ih mnogo višej!

Inspiracija za poklone za predškolce i stariju djecu

Mala djeca koja su već u vrtiću ili školi obično dobro znaju što bi voljela pronaći ispod božićnog drvca. Ideje o tome što uključiti u pismo Djedu Božićnjaku razmjenjuju se s vršnjacima puno tjedana ranije… U dogovoru s pomagačima zaposlenog bradatog sveca u crvenoj odjeći pripremili smo božićnu ponudu u  PepcožU, punu igračaka koje će sigurno osvojiti srca djece. Ako želite kupiti božićni poklon za djecu koja će im ukrasti srce, razmislite o:

  • Trkaća staza Hot Wheels s 2 petlje od 360 stupnjeva i 2 automobila, što omogućuje dvije zabavne opcije – kaskaderske ili paralelne utrke.
  • Šareni set Enchantimals Tropical Café s lutkom i raznim dodacima – omogućuje građenje vlastitog kafića u tropskom drveću.
  • Komplet s likovima Peppa Pig koje vole djeca, zahvaljujući kojem dijete može izgraditi vlastiti, potpuno opremljeni mobilni medicinski centar.
  • Vatrogasno vozilo s pokretnim krakom i frikcijskim pogonom, koji emitiraju zvukove i svjetlosne signale, zajedno s vatrogasnom kacigom s podesivim elastičnim remenom duljine 50 cm (baterije uključene).
  • Obrazovni komplet Tajne Elektronike s uputama na CD-u, koji  omogućuje provođenje 180 različitih elektroničkih eksperimenata, pametno kombinirajući učenje i zabavu (baterije se prodaju odvojeno).
  • Slagalica 10 u 1! Ako je vaše dijete ljubitelj slagalica, razmislite o kupnji velikog kompleta slagalica 10-u-1. Paket uključuje zagonetke sa slikama iz najpopularnijih bajki – uključujući Patrolne Šape.
  • Igra ribolov – sigurno ćete je se sjetiti, jer je godinama uživala u nepokolebljivoj popularnosti. U Pepco božićnoj ponudi naći ćete je za 7 EUR. Ovo je verzija igre sa zvučnim efektima!

Ovo je samo nekoliko ideja za božićni poklon za desetogodišnjaka ili nešto mlađe dijete. Pogledajte našu stranicu ponuda igračaka iz snova kako biste pronašli pravi proizvod za svoje dijete!

Božićni ukrasi i pokloni.

Što kupiti za poklon za tinejdžera?

Tinejdžeri su zahtjevna ciljna skupina kada je riječ o poklonima. S jedne strane žele biti percipirani kao odrasli, a s druge strane i dalje uživaju u „djetinjastim“ stvarima. Zato je važno odabrati poklon koji je i praktičan, i zabavan.

Što kupiti za božićni poklon za tinejdžere?

  • Moderna majica s printom – ovo je odlična ideja za božićni poklon za tinejdžere oba spola. Majica može biti inspirirana njihovim omiljenim filmovima, serijama ili igrama.
  • Računalne i konzolne igre tinejdžeri vole igrati igre, pa ako znate omiljeni žanr igre vašeg tinejdžera, možete mu kupiti najnoviji hit.
  • Šarene šalice – ispijanje čaja ili kakaa iz tiskane zimske šalice ili u omiljenoj boji vašeg djeteta bit će još ugodnije! Ove šalice obično su ukrašene božićnim uzorcima i motivima, što im daje svečani karakter. Savršeni su pokloni za ljubitelje čaja, kave ili toplih napitaka.
  • Ulaznice za koncert ili sportski događaj ako je tinejdžer zainteresiran za glazbu ili sport, ulaznice za koncert ili sportski događaj odlična su ideja za poklon. Bit će to prilika da uživo vidi svoje omiljene umjetnike ili sportaše
  • Elektronička fliper igra – igra pruža puno uzbuđenja i savršena je za ljubitelje arkadnih igara. Naći ćete ga u Pepco.
  • Kozmetički setovi – ovo je odlična ideja za poklon koja omogućuje primatelju da se brine o svojoj ljepoti i opuštanju. Sadrže razne kozmetičke proizvode, kao što su losioni za tijelo, kreme za ruke, sapuni, gelovi za tuširanje, ponekad i parfeme.
  • Kompleti čarapa za blagdane – zabavan je i praktičan poklon. Često čarape u takvim setovima imaju božićne uzorke, npr. sobove, božićna drvca ili Djeda Mraza. Mogu biti topli i mekani, savršeni za nošenje u hladnijim zimskim danima.

Božićni set, božićne čarape i šalice te posuđe s motivom Mickey Mousea koji se mogu kupiti u Pepco trgovinama.

Pepco ponuda uključuje i obrazovne darove koji podržavaju razvoj djetetove kreativnosti i mašte. To su proizvodi koji će vam ne samo pružiti zabavu, već i pomoći u učenju i razvoju vještina. Naše trgovine nude ideje za jeftine poklone, koji mogu oduševiti i male i velike ljubitelje darova. U konačnici, izbor poklona ovisi o interesima i ukusima određene osobe, ali Pepco nastoji pružiti mnoge mogućnosti koje će zadovoljiti dječja srca tijekom božićnih blagdana. Odmah pogledajte svoju trgovinu Pepco i pomozite Djedu Mrazu u odgovornoj misiji prikupljanja božićnih darova na vrijeme!