Popis sadržaja:

  1. Upoznajte Liv Lee!
  2. Po čemu se razlikuje nova kolekcija Pepco by Liv Lee?
  3. Botanički motivi u modernom izdanju ravno iz Pepca!
  4. Oživite svoje interijere uz kolekciju ukrasa Pepco Liv Lee

Pozivamo vas u svijet u kojem se priroda susreće s kreativnošću u zapanjujućoj novoj Pepco kolekciji koju je dizajnirala Liv Lee. Živopisne boje i organski motivi svakog elementa ove kolekcije pozivaju ljepotu prirode u vaš dom, pretvarajući svakodnevne prostore u impresivna umjetnička utočišta. Otkrijte kako ova jedinstvena kolekcija kombinira funkcionalan dizajn s divljom privlačnošću prirode.

Upoznajte Liv Lee!

Liv Lee australska je umjetnica čiji rad dokazuje da primijenjena umjetnost može biti svježa i originalna. Liv Lee crpi inspiraciju iz lokalnih krajolika i flore, a njezina su djela puna živopisnih boja i jedinstvenih oblika, odražavajući ljepotu prirode na iznimno autentičan i nekonvencionalan način.

Stil Liv Lee karakterizira ležeran, gotovo razigran pristup predstavljanju biljaka, cvijeća i plodova. U njezinim djelima možete vidjeti neobično zakrivljene banane, padajuće tulipane ili bezoblične dinje, koje s jedne strane donose osmijeh na lice, a s druge – potiču na cijenjenje nesavršenosti prirode. Umjetnik stvara djela zbog kojih publika osjeća radost i nostalgiju.

Nakon studija marketinga, odnosa s javnošću i komunikacije, Liv se odlučila vratiti svojim kreativnim korijenima. Godine 2020. napustila je bučni Sydney kako bi se nakon nekoliko godina vratila u svoj rodni grad Port Macquarie, što je dodatno ojačalo njezinu umjetničku osjetljivost i omogućilo joj da se u potpunosti posveti umjetnosti. Utjecaj njezina oca, također umjetnika, bio je neprocjenjiv u oblikovanju njezinih ranih umjetničkih interesa.

Svojim jedinstvenim stilom i predanošću projektima u zajednici, Liv Lee dokazuje da umjetnost može biti lijepa i korisna u isto vrijeme. Njezini radovi nisu samo platna, već i svakodnevni predmeti kao što su jastuci, ručnici, posteljina, torbe, majice, kao i šalice, čaše i tanjuri.

Umjetnica neprestano traži nove načine kako bi se njezini radovi svidjeli širokoj publici, zadržavajući pritom duboko osobni karakter. Za Liv Lee suradnja s Pepcom prilika je da dopremo do šire publike, a za nas je jednostavno čisto zadovoljstvo komunicirati s umjetničkom dušom i prilika da našim kupcima ponudimo apsolutno jedinstvene dekoracije doma.

Infografika o Liv Lee i njezinom radu

Po čemu se razlikuje nova kolekcija Pepco by Liv Lee?

Nova kolekcija Pepco by Liv Lee ističe se od ostalih zahvaljujući inspiracijama izravno iz australske prirode. Pogledajte kako se jedinstvene značajke australskog krajolika odražavaju u ovoj jedinstvenoj kolekciji ukrasa za dom!

  • Botanička raznolikost – kolekcija crpi iz bogatstva australske flore, koristeći biljne motive poput eukaliptusa ili banksije. Ove jedinstvene biljke reinterpretiraju se u obliku uzoraka i primjena na tekstilu, keramici i staklu, stvarajući jedinstvene i prepoznatljive dizajne.
  • Krajolici – od pustinjskih divljina, preko vlažnih prašuma, do zadivljujućih obala, svaki element kolekcije odražava boje i teksture inspirirane australskim krajolicima, što daje daljnjim predmetima dubinu i raznolikost.
  • Intenzivna sunčeva svjetlost – upotreba svijetlih, živopisnih paleta boja u kolekciji odražava način na koji prirodno svjetlo utječe na percepciju boja u Australiji, nudeći podebljane i izražajne kombinacije boja.
  • Ekološka svijest – kolekcija Pepco by Liv Lee sudjeluje u dijalogu o zaštiti okoliša i održivosti, odražavajući predanost Liv Lee promicanju globalne ekološke svijesti kroz modu.

Svaki element kolekcije Pepco by Liv Lee nije samo odraz australske kulture i prirode, već i svjestan izbor za one koji cijene umjetnost utkanu u svakodnevicu i ekološki pristup modi.

Buton koji se može kliknuti uz CTA za novu kolekciju Liv Lee i Pepco

Botanički motivi u modernom izdanju ravno iz Pepca!

Zapanjujuća kolekcija Liv Lee koju je umjetnica stvorila za Pepco pravi je poklon prirodi utkan u svakodnevne kućanske predmete.

Stvaralaštvo umjetnice, uronjeno u šarene, botaničke motive, ogleda se u širokom asortimanu proizvoda koji svaki interijer pretvaraju u prostor pun života. Izražajno cvijeće na posteljini podsjeća na ljetne vrtove, a dinamični uzorci na šalicama i tanjurima pretvorit će svaki obrok u malu proslavu. Staklo i keramika ukrašeni umjetnikovom rukom nisu samo funkcionalno posuđe, već i mala umjetnička djela koja oživljavaju stol i dodaju šarm kuhinjskim aranžmanima.

Pepco infografika koja opisuje novu kolekciju nastala je u suradnji s Liv Lee

Kućni tekstil iz kolekcije Liv Lee prijedlog je za one koji žele uvesti elemente prirode u svoj stan, ne odustajući od modernosti. Jastuci ukrašeni uzorcima inspirirani australskom florom savršen su ukras za dnevni boravak koji se skladno uklapa u atmosferu bezbrižnosti i slobode ove prostorije. Visokokvalitetna posteljina ukrašena rukom Liv Lee originalan je ukras za spavaću sobu koji jamči da će svaki san biti poput šetnje među egzotičnim biljkama.

Dodavanjem elemenata iz kolekcije Liv Lee u svoj dom, možete lako pretvoriti bilo koju sobu u oazu mira i opuštanja s egzotičnim zaokretom. Njegov jedinstveni wonka stil, gdje svaki list i latica imaju svoj jedinstveni oblik, podsjeća na ljepotu nesavršene prirode i čini dom ugodnijim i osobnijim. To je više od samo još jedne kolekcije dodataka za dom! To je poziv u svijet u kojem se priroda susreće s funkcionalnošću i estetikom, dajući vam prostor za svakodnevnu radost i udobnost.

Stil wonka koji Liv Lee predstavlja estetski je koncept koji naglašava ljepotu jednostavnosti, skromnosti i nesavršenosti. Cijene se organske, sirove i iznimno autentične stvari. Odlikuje se minimalističkim pristupom koji cijeni nesofisticiranu ljepotu u svakodnevnim predmetima i prirodnim materijalima poput drva, kamena ili keramike. Također je važno obratiti pozornost na detalje i jedinstvene značajke svakog predmeta ili površine. Stil wonka ukazuje na dublju filozofiju života koja potiče prihvaćanje varijacija, nesavršenosti i prolaznosti.

Pogledajte sve ukrase za dom koji su dostupni u trgovinama tvrtke Pepco.

Oživite svoje interijere uz kolekciju ukrasa Pepco Liv Lee

Nova kolekcija ukrasa Pepco, koju je dizajnirala Liv Lee, prava je poslastica za osjetila i osnažujući dah kreativne energije izravno iz srca australskog kopna. Svaki element zbirke sinonim je za kreativnost i originalnost. Živopisne boje i organski oblici koji krase Pepcov tekstil i ukrasi za dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju i blagovaonicu, spremni su unijeti atmosferu jedinstvenosti i umjetničke svježine u vaš dom.

Nema boljeg načina da promijenite svoj prostor od uvođenja naglasaka koji su vizualni odjek prirode. Kolekcija Liv Lee posvećena je ljubiteljima ljepote, prirode i moderne umjetnosti, koji istovremeno cijene ekološki pristup. Dizajnirani za različite ukuse i potrebe, Liv Lee dodaci savršeni su za sve ljubitelje dizajna koji se žele okružiti ljepotom bez kompromisa po pitanju kvalitete.

Okruživanje dodacima iz kolekcije Liv Lee bit će izraz osobnog stila i svjesnog izbora aranžmana. Proslavite svaki dan okruženi umjetničkim predmetima koji pričaju priču o prirodi – izvoru stalne inspiracije. Neka vaš interijer procvjeta s nama!