Igračke -50 % na drugi kupljeni proizvod / ponuda vrijedi od 15. 5. do 2. 6. / Detalje ponude pročitajte u pravilima promocije

Omiljeno

Moja trgovina

0

Plastične posude

Kuća
Djeca
Žene
Muškarci
Igračke
Životinje
Kozmetika za žene
Dojenčad

Cijena

0 EUR
38 EUR

Plastične kutije – savršene za odlaganje kod kuće i u vrtu

Tražite praktične i univerzalne kutije za pohranu? Pepco plastične kutije savršeno su rješenje za svakoga! U ponudi ćete pronaći širok izbor plastičnih kutija u raznim veličinama, oblicima i bojama koje možete prilagoditi svojim potrebama.

Plastične kutije su izuzetno praktične i univerzalne. Možete ih koristiti za pohranu odjeće, tekstila, igračaka, alata, pa čak i cvijeća. Plastične kutije s poklopcem savršene su za čuvanje dječjih igračaka. Velike plastične kutije s poklopcem prvi su izbor u spremanje sezonskih stvari poput blagdanskih ukrasa ili vrtnog alata.

Plastične kutije – čvrste, trajne i univerzalne

Plastične kutije neprocjenjiva su pomoć pri organiziraciji i odlaganju raznih predmeta. Njihova svestranost i izdržljivost čine ih nezamjenjivima u svakodnevnom životu.

Plastične kutije iz Pepca izrađene su od visokokvalitetne plastike koja je otporna na oštećenja i jednostavna za čišćenje. Možete ih koristiti za odlaganje raznih kućnih potrepština, alata, igračaka ili odjeće. Zahvaljujući mogućnosti odvajanja i označavanja sadržaja, ove kutije pomažu u održavanju reda i organiziranju prostora u svakoj prostoriji. Njihova upotreba omogućuje smanjenje količine otpada jer su višekratno iskoristive – a to je uvijek ekološki prihvatljivije rješenje.

Koju plastičnu kutiju odabrati za odlaganje?

Za spremanje alata ili kućnih potrepština, bolje je odabrati kutije koji su izdržljivije, npr. od čvršće plastike ili s ojačanim rubovima. Drugi važni čimbenici su veličina i oblik kutije. Velike kutije mogu biti idealne za odlaganje sezonske odjeće ili većih predmeta, dok su one manje praktičnije za razvrstavanje sitnih predmeta.

Dimenzije ovih kutija mogu se prilagoditi raznim potrebama: od onih manjih, namijenjenih za odlaganje manjih stvari, do onih većih, u koje stane velika količina materijala, npr. jorgani ili deke. Na primjer, kutije dimenzija 600 x 400 x 150 mm imaju 30 litara zapremine, što ih čini pogodnim za skladištenje većih predmeta.
S druge strane, kutije manjih dimenzija 195 x 80 x 65 mm idealne su za odlaganje sitnog pribora kod kuće ili u uredu.

Još jedna prednost kutija iz Pepca je da ih možete zatvoriti i složiti jednu na drugu, čime ćete uštediti više prostora. Prilikom odabira obratite pozornost i na estetiku – jednobojne kutije lako ćete označiti naljepnicama koje će vam pomoći pri organizaciji i lakšem pronalaženju stvari.

U Pepcu ćete pronaći savršene plastične kutije koje će vam pomoći organizirati svoj dom. Uvijek pazimo na raznolikost, praktičnost i estetski izgled kako bismo zadovoljili očekivanja i najzahtjevnijih kupaca.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.