Popis sadržaja:

  1. Tradicionalni pokloni za Valentinovo
  2. Mali pokloni za Valentinovo
  3. Kreativne ideje za poklon za Valentinovo

Valentinovo, koje se još naziva i Dan zaljubljenih, savršena je prilika da pokažete voljenoj osobi koliko vam je važna. Darovi za Valentinovo jednostavan su način da izrazite svoje osjećaje… bez riječi. Možemo birati tradicionalno cvijeće i čokolade ili odlučiti voljenoj osobi darovati zajednički nakit ili mali kućni gadget, npr. aromatičnu svijeću ili okvir s fotografijom. Provjerite koji poklon za Valentinovo možete pokloniti 14. veljače!

Tradicionalni pokloni za Valentinovo

Na Valentinovo se neki darovi smatraju klasičnim i ostaju vrlo popularni. Ovi tradicionalni darovi imaju veliku moć izražavanja osjećaja na jednostavan način!

Cvijeće (osobito crvene ruže!) smatra se univerzalnim simbolom ljubavi. Prilikom odabira buketa možete mu dodati osobnu notu i učiniti ga svečanim. Kutija visokokvalitetne čokolade još je jedan klasik za Valentinovo. Kako biste ovaj dar učinili jedinstvenijim i osobnijim, potražite čokolade s prilagođenim punjenjem, neobičnim kombinacijama okusa ili originalnim oblicima. Prilikom odabira nakita obratite pozornost na stil koji najbolje pristaje primatelju. To može biti nježna narukvica, elegantna ogrlica ili suptilan prsten. Ako se pobrinete i za graviranje, vaš poklon za Valentinovo bit će još posebniji.  

Mali pokloni za Valentinovo

Čak i mali dar može napraviti veliku razliku! Važno je da takav dar ima romantičan ton ili da se odnosi na interese primatelja. Koji će mali, ali značajni pokloni poslužiti kao darovi za Valentinovo? 

Pepco infografika „Što kupiti za Valentinovo?“

Svijeće su uvijek odlična ideja! Oni pomažu stvoriti čarobnu i romantičnu atmosferu, ispunjavajući interijer toplim sjajem i prekrasnom aromom. Odaberite svijeće s mirisima koji za oboje imaju posebno značenje, npr. podsjećaju vas na zajedničke trenutke i doživljaje. Također možete odabrati lijepe, ukrasne svijećnjake, koji će postati ne samo praktičan, već i elegantan element dekoracije. Moderni difuzori mirisa mogu biti izvrsna alternativa svijećama i svijećnjacima! Provjerite važeću kolekciju svijeća i svijećnjaka u trgovinama Pepco.

Ako vaša voljena osoba voli čitati, dobra knjiga može biti izvrstan poklon za Valentinovo. To može biti romantični roman (savršen za Valentinovo!), najnovija zbirka pjesama omiljenog pjesnika ili bilo koji roman omiljenog pisca. Univerzalna ideja za mali poklon za Valentinovo bit će šalica s romantičnim sloganom, personaliziranim uzorkom ili zajedničkom fotografijom. 

Setovi kozmetike za kupanje, poput soli, bombica za kupanje i ekskluzivnih gelova za tuširanje, poslužit će i kao poklon za Valentinovo. Sukulenti i druge male lončanice ili bonsai stablo su dar koji će… rasti uz vašu ljubav. Okviri za fotografije Ovo je još jedna sjajna ideja za poklon za Valentinovo. Možete odabrati okvir s romantičnom temom i dodati vašu zajedničku fotografiju. Nije samo dar, već i prekrasan suvenir na zajedničke trenutke.

Kreativne ideje za poklon za Valentinovo

Pokloni za Valentinovo od Pepco

Valentinovo je savršena prilika da oslobodite svoju kreativnost i izrazite svoje osjećaje kroz jedinstvene i osobne darove. 

Evo nekoliko inspirativnih ideja za poklone po narudžbi i ručno izrađene darove:

  • Album sa zajedničkim uspomenama – izradite vlastiti album s fotografijama i bilješkama koje dokumentiraju najvažnije trenutke vaše veze. To može biti jednostavna knjižica s fotografijama i kratkim opisima ili složeniji projekt spomenara tipa scrapbook.
  • Ručno rađene svijeće – kreirajte vlastite svijeće s omiljenim mirisima i bojama vašeg partnera ili partnerice. To nije samo osobni dar, već i način stvaranja romantične atmosfere – sjaj i miris ručno rađene svijeće zasigurno će zagrijati srca vama drage osobe.
  • Staklenka puna znakova ljubavi – napišitena male papiriće što volite kod druge osobe i što kod nje posebno cijenite. Ceduljice stavite u ukrasnu staklenku – to je poklon koji će svakog dana podsjećati primatelja na vašu ljubav.
  • Kulinarsko umjetničko djelo – ako je kuhanje vaša strast, pripremite jedinstveno jelo ili niz omiljenih delicija vašeg partnera. To može biti elegantna večera, domaći slatkiši ili izvanredni desert. Pobrinite se i za posebno svečanu atmosferu susreta!
  • Personalizirana slika ili poster – izradite ili naručite sliku koja vam oboje znači. To može biti grafika s važnim citatom, ilustracija ili fotografija mjesta koje ste posjetili ili poster koji odražava zajedničke interese.

Imajte na umu da kada je riječ o darovima za Valentinovo, ono što se najviše računa je ideja i predanost koju ste uložili u njegovu pripremu. Kreativni, ručno rađeni darovi ili personalizirani predmeti izvrstan su način da pokažete koliko vam je stalo do sreće voljene osobe!