Popis sadržaja:

  1. Zidna dekoracija: slikarstvo, grafika, okviri za fotografije
  2. Šalica
  3. Dekoracije za dom: svijeće, lonci, biljke
  4. Šal, marama za glavu, marama
  5. Bilježnica, planer, kalendar
  6. Knjiga
  7. Set kozmetike za kupanje
  8. Nakit
  9. Odlazak u kino, odlazak na koncert, zajednički odlazak u SPA centar

Tražite poseban poklon za svoju prijateljicu? Pronalaženje savršenog poklona koji će je usrećiti i podsjetiti na vašu relaciju težak je izazov. Predlažemo nekoliko prijedloga koji mogu postati inspiracija za neobičan poklon za vašu frendicu.

Najbliža prijateljica je posebna osoba i zaslužuje poklon koji će je usrećiti. Bilo da vaša prijateljica voli elegantne dodatke, provodi vrijeme u kreativnom hobiju ili cijeni praktične i osobne darove, pripremili smo razne inspirativne prijedloge – za razne prigode, za svačiji džep.

Zidna dekoracija: slikarstvo, grafika, okviri za fotografije

Kolaž, slikanje, poster – grafika prilagođena ukusu vaše prijateljice može postati zanimljiv dodatak njenom životnom prostoru. Pobrinite se da takav poklon odražava njezinu osobnost, interes a možda čak i snove. To može biti, primjerice, krajolik koji će unijeti sklad i mir u njezin stan, ili dinamična apstrakcija koja interijeru dodaje energiju i moderan karakter. Slika, zidna dekoracija ili grafika s omiljenim citatom ili motivacijskom porukom neće biti samo zanimljiv ukras, već i svakodnevni podsjetnik na vaše prijateljstvo i podršku.

Popularna inspiracija za poklon za prijateljicu su okviri sa zajedničkim fotografijama. Pokušajte birati između različitih trenutaka vašeg prijateljstva – od smiješnih selfija do snimaka s važnih događaja. Postavljanje u elegantne okvire stvorit će kolekciju uspomena koje vaša prijateljica može objesiti u svom domu. To je poseban dar koji će je uvijek podsjećati na zajedničke trenutke, osmijeh, avanture i podršku koju si uzajamno pružate.

Pepco infografika o prednostima darivanja prijatelja.

Šalica

Šalica je iznimno je praktičan i ujedno osobni poklon za prijateljicu, koji će je svaki dan podsjećati na vašu vezu.

Prilikom odabira šalica pokušajte pronaći onu koja odražava njezine omiljene boje, uzorke  (npr. planinsku temu za putnicu, fotografiju voljenog ljubimca). Jelo s inspirativnim citatom ili smiješnom grafikom može dodati energiju vašem jutarnjem ritualu kave ili čaja. S druge strane, elegantna, ukrasna šalica može postati dodatni atraktivni izvorni element dizajna interijera.

Kako bi ovaj poklon bio još posebniji, dodajte omiljenu kavu ili čaj, čokoladice, praline ili mirisne svijeće. Na taj ćete način uz šalicu omiljenog napitka dati gotov recept za ugodno opuštanje.

Nasmiješena žena daje prijateljici dar.

Dekoracije za dom: svijeće, lonci, biljke

Pregledava li vaša prijateljica kataloge uređenja interijera u slobodno vrijeme i voli li se okružiti prekrasnim predmetima? Zidni ukrasi, skulpture, svijeće i svijećnjaci mirisni kamini – to su mali dijelovi interijera koji stvaraju ugodnu atmosferu prostorije. Odaberite svijeće u omiljenom mirisu svog prijatelja i dodajte mirisne štapiće. Aroma terapija uz korištenje eteričnih ulja i mirisnih kamina omogućit će ugodne trenutke opuštanja nakon napornog dana.

Ako je vaša prijateljica ljubiteljica prirode i održava stil urban jungle kod kuće, onda joj možete dati vrstu biljke koja još nije u njenoj kolekciji. Poklon u obliku lonca za cvijeće, posebno onaj u izvornom obliku ili boji, koji nije samo praktičan, već i ukrasni element opreme, također je hit.

Šal, marama za glavu, marama

Šal, marama ili marama za glavu također su moderni, elegantni i praktični prijedlozi poklona za prijateljicu. Odabir takvog dodatka pokazuje da poznajete i cijenite njezin ukus i stil. Pokušajte odabrati uzorak koji će odgovarati njezinim omiljenim bojama i odjeći. Takav dar može biti ne samo lijep, već i praktičan dodatak njezinoj garderobi, koji će je grijati u hladnijim danima. Marama se također može koristiti kao elegantan i originalan dodatak za kosu. Svaki od tih elemenata dodat će dašak luksuza njezinoj svakodnevnoj odjeći i istodobno vas podsjetiti na vaše prijateljstvo.

Bilježnica, planer, kalendar

Kada je vaš prijatelj prvak organizacije? Ili, naprotiv, svakodnevni spisak stvari koje mora zapamtiti i uraditi je previše za nju? U tome joj možete pomoći tako da joj ponudite lijepo objavljen i koristan planer ili kalendar koji će joj olakšati bavljenje svakodnevnim zadacima, a dugoročno – pomoći joj da ostvari svoje ciljeve.

Planer na poklon prijatelju, pored njega buket suhog cvijeća i nalivpero.

Odaberite bilježnicu ili planer koji nije samo funkcionalan, već i inspirativan, pogotovo ako ga uskladite sa životnim stilom, interesima i potrebama vaše prijateljice. Elegantna bilježnica u koju će moći zapisati svoje misli, ideje i planove postat će njezin svakodnevni pratilac. Planer s promišljenim rasporedom i dodatnim prostorom za bilješke pomoći će joj da ostane organizirana u svakodnevnim zadacima. S druge strane, kalendar, posebno onaj s prekrasnom grafikom ili motivirajućim citatima, ne samo da će olakšati organizaciju, već će i zadovoljiti oko svaki put kada dohvati.

Knjiga

Knjiga je uvijek dobar poklon za ljubitelje književnosti. Odabir prave lektire, bilo da se radi o bestseleru ili romanu u žanru koji voli, učinit će je vrlo sretnom. Knjiga također može biti način za opuštanje, pružajući joj trenutke bijega od svakodnevice.

Vodič za samorazvoj, kuharica, biljna enciklopedija, putopis – pokušajte pronaći temu koja odgovara interesima i hobijima vaše prijateljice. Takav poklon može biti poticaj za otkrivanje novih iskustava i inspiracija za djelovanje. Kada dajete knjigu, ne dajete samo fizički predmet. To je rudnik znanja i novih ideja, kao i način da provedete lijepu večer uz svoje omiljeno štivo.

Set kozmetike za kupanje

Vidiš li koliko je tvoja prijateljica zauzeta i nema vremena za sebe? Definitivno joj je potreban trenutak opuštanja za sebe. Nudeći set prekrasno mirisne kozmetike za kupanje, također joj dajete priliku da provede opuštajuću večer u udobnosti vlastite kupaonice.

Takav poklon, koji se sastoji od aromatičnih ulja, pjenušavih kuglica za kupanje, soli i losiona, može pretvoriti vašu dnevnu rutinu u luksuzni SPA tretman. Pri odabiru proizvoda obratite pozornost na njezine omiljene mirise i sastojke koji će se brinuti ne samo za njezinu kožu, već i za njezino raspoloženje. Set kozmetike, nadopunjen mekanim ručnikom i mirisnim svijećama, u elegantnom pakiranju, ne samo da će izgledati lijepo, već će postati i simbol mira i opuštanja koji joj nudite.

Nakit

Kao najbolja prijateljica, točno znate koji će privjesci, naušnice i narukvice savršeno odgovarati ukusu vaše prijateljice, dok naglašavate njezin individualni stil i ljepotu. Nakit je vrlo osoban i elegantan dar, čiji emocionalni značaj može daleko premašiti stvarnu financijsku vrijednost.

Prilikom odabira nakita za prijateljicu, prije svega razmislite o tome što najbolje odgovara njezinoj osobnosti – bilo da se radi o nježnoj narukvici, elegantnim naušnicama ili elegantnoj ogrlici. Za one koji cijene originalnost i jedinstven dizajn, potražite nešto sa zanimljivim uzorkom ili šarenim kamenom, koje su izradili obrtnici ili samostalni umjetnici.

Odlazak u kino, odlazak na koncert, zajednički odlazak u SPA centar

Zajednički odlazak u SPA kao poklon za najbolju prijateljicu.

Ako vam je teško pronaći poklon za prijateljicu, možda umjesto fizičkog predmeta, vrijedi joj dati ulaznicu za koncert ili kino, vaučer za zajednički izlazak u restoran ili za SPA tretmane. To je dar koji nudi ne samo radost iskustva, već prije svega – dragocjeno vrijeme provedeno zajedno.

Odaberite film koji vaša prijateljica već dugo želi gledati. Potražite koncert njezine omiljene izvođačice koji je oduvijek željela vidjeti uživo. Pronađite kozmetički salon u kojem možete provesti poslijepodne zajedno za opuštajuće tretmane i masaže. Vaučer za avanture odličan je način da pobjegnete od svakodnevice i opustite se dok uživate u zajedničkom vremenu. Takav poklon ne samo da će ojačati vašu vezu, već će postati i nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti s osmijehom na licu.

Ako voli kuhati, možete joj dati kuhinjski set ili kuharicu. Ako je ljubiteljica mode, možete joj kupiti novi šal ili torbicu. Ako je, s druge strane, zanima sport, možete joj dati sportsku odjeću ili sportske gadgete. Sve to možete pronaći u našim stacionarnim trgovinama. Posjetite ih već danas!