Popis sadržaja:

  1. Pokloni za opuštanje za Majčin dan
  2. Savršena ideja za Majčin dan – personalizirani poklon
  3. Kako odabrati savršen poklon za mamu?
  4. Još nekoliko ideja za poklon za Majčin dan uz Pepco

Tu je kad god vam zatreba. Podržava vas u vašim planovima, ludim idejama i lošim trenucima. Na nju možete računati bez obzira na to što se događa u vašem životu. Vaša mama je nesumnjivo jedinstvena osoba koja zaslužuje najbolje. 

I iako joj svakako pokušavate pokazati svoju ljubav i zahvalnost ne samo na blagdan, Majčin dan je sjajna prilika da joj udovoljite malim darom od srca. Što odabrati kao poklon za Majčin dan? Evo nekoliko zanimljivih prijedloga koje ćete pronaći u Pepco ponudi!

Pokloni za opuštanje za Majčin dan

U današnjem užurbanom svijetu, opuštanje, slobodno vrijeme i vrijeme za sebe deficitna su roba. Dobra ideja za poklon za vašu mamu mogu biti male stvari koje će joj omogućiti da dočara intimnu domaću zonu opuštanja i odmora.

Ideje za poklone za opuštanje za Majčin dan:

  • Mirisne svijeće – otopit će sjajan miris oko sebe i odmah će sve oraspoložiti. Svijeće ove vrste mogu biti ne samo aromatične, već i vizualno elegantne. 
  • Svijećnjaci – još jedna ideja za poklon za mamu Svijećnjaci i svjetiljke će rastjerati tamu, savršeno se uklapaju u interijere u različitim stilovima. 
  • Prekrasna šalica za aromatični čaj – kada nemate pojma što kupiti za Majčin dan, dolazi vam u pomoć širok asortiman Pepco šalica. Među njima ćete pronaći razne uzorke i boje – jedan od njih zasigurno će se svidjeti vašoj mami. Također možete kupiti ukusan čaj.

Što mislite. koji bi od ovih poklona najviše usrećio vašu mamu?

Pepco infografika o datumu Majčinog dana u Europi

Savršena ideja za Majčin dan – personalizirani poklon

Ako želite da vaš  poklon za mamu bude vrlo osoban, odaberite dokazanu i pouzdanu opciju. Odaberite jednu ili više svojih omiljenih fotografija – novijih ili povezanih s lijepim uspomenama, npr. sa zajedničkog odmora –  i odaberite prekrasan okvir za njih. U Pepco ćete pronaći okvire za fotografije  u različitim stilovima, bojama i veličinama. Osmijeh na licu i suza emocija na licu vaše mame – zajamčeno!

S druge strane, ako imate puno slobodnog vremena ili veći budžet, kao poklon za Majčin dan, možete mami ponuditi zanimljivo putovanje, izaći zajedno ili joj platiti SPA vikend ili posjet frizeru. Poklon ove vrste može biti malo neobičan, ali će mami omogućiti da se u potpunosti opusti i doživi nezaboravne trenutke. 

Kako odabrati savršen poklon za mamu?

Majčin dan jedinstvena je prigoda koju vrijedi proslaviti pravilno odabranim poklonom. Kako bi se provjerilo je li odabrani dar pogodak, posegnite za predmetom koji:

  • Je u skladu s interesima vaše mame – možda voli čitati knjige, ići u kino ili slikati? Pokušajte pronaći nešto što će se odnositi na te strasti. 
  • Će biti po njezinom ukusu – česta pogreška pri kupnji poklona je voditi se vlastitim ukusom. Prilikom pregleda potencijalnih darova za Majčin dan razmislite hoće li joj se svidjeti. 
  • Će se uklopiti u usvojeni proračun – nemojte se zavaravati uvjerenjem da samo skupi poklon za Majčin dan može biti impresivan. Mnogo je važnije od iznosa koji ćete potrošiti na kupnju da biste zadovoljili mamine ukuse i zapravo joj pružili ugodno iznenađenje. Ne trebaju vam ogromne svote da biste postigli takav cilj. Lijepi i dobri pokloni po povoljnoj cijeni mogu se naći u Pepco bez ikakvih problema.

Ako iz nekog razloga imate poteškoća s odabirom poklona za svoju mamu, uvijek možete posegnuti za darovima univerzalne prirode: cvijećem, čokoladama, prekrasno mirisnim svijećama i sličnim sitnicama. Još bolja opcija je posjet Pepco trgovini, gdje vas čeka puno inspiracije i najboljih ideja za poklone za mamu.

Još nekoliko ideja za poklon za Majčin dan uz Pepco

Odrasla kći daje starijoj mami buket cvijeća

Mirisni darovi i slatki okviri za fotografije, naravno, nisu svi Pepco prijedlozi za Majčin dan. Savršeno dobro znamo da je svaka mama drugačija – tako da se svakome može svidjeti nešto drugačije. Sigurno ćete pronaći nešto prikladno u širokom asortimanu Pepco! Možda će sljedeće funkcionirati kao poklon:

  • Mekani tekstil na primjer, ukrasni jastuci kojima će mama moći ukrasiti svoju spavaću sobu. Možda bi joj dobro došla i topla deka od flisa ili nove zavjese? 
  • Nova bluza, šal ili torbica – takav poklon za Majčin dan ne smijete propustiti. Ako niste sigurni koja će veličina odjeće biti prikladna, posegnite za sigurnim garderobnim predmetima, kao što su šal, torbica ili oversize odjeća.
  • Kućni ili kuhinjski pribor – ako znate da vaša mama sanja o novom priboru za pečenje, glamuroznim šalicama za kavu ili drugim praktičnim predmetima, onda to može biti i savršen poklon za Majčin dan.
  • Kozmetički pribor – na primjer, elegantno ogledalo ili set spremnika za kupaonicu, gdje će mama moći pohraniti svoju kozmetiku ili druge male predmete. 
  • Cvijeće, lončanice i vaze – ako je vaša mama ljubiteljica cvijeća i prekrasnih predmeta, sigurno će joj biti drago vidjeti buket cvijeća u impresivnoj vazi. Sličan učinak dobit ćete kupnjom biljke u tegli i odabirom estetskog pokrivača za nju. Takav će poklon funkcionirati ne samo za Majčin dan, već i kao poklon za mamin rođendan ili imendan.

Posjetite svoju omiljenu Pepco trgovinu i pogledajte našu punu ponudu i odaberite nešto baš za svoju mamu! Lijepo se provedite!