Popis sadržaja:

  1. Što kupiti za Dan djeteta?
  2. Dan djeteta – pokloni za najmlađe u Pepcu
  3. Dan djeteta – pokloni za predškolce i školsku djecu
  4. Pokloni za tinejdžere za Dan djeteta
  5. Što kupiti tinejdžeru za Dan djeteta?
  6. Što kupiti tinejdžerici za Dan djeteta?
  7. Što kupiti odraslom djetetu za Dan djeteta?

Svaki roditelj savršeno dobro zna da na svijetu nema ništa ljepše i vrijednije od dječjeg osmijeha. Svakodnevno se trudimo pružiti našoj djeci mirno i veselo djetinjstvo puno sretnih uspomena. Međutim, postoji jedan poseban dan u godini koji vrijedi proslaviti. Naravno, govorimo o Danu djeteta! 

Dan djeteta je uskoro, a vi još uvijek nemate ideju za poklon za svog mališana? Tu smo da vam pomognemo! U Pepcu ćete pronaći iznimno širok izbor atraktivnih dječjih igračaka koje će biti odličnan poklon za Dan djeteta.

Što kupiti za Dan djeteta?

Prije nego što posegnete za modernom igračkom, razmislite je li to dobar izbor. Najbolji darovi su oni koji su prilagođeni stvarnim interesima djeteta. Stoga posegnite za predmetom koji:

  • će biti povezan s onim što najviše zanima vaše dijete;
  • će iznenaditi dijete;
  • će mu se svidjeti.

Iskušenje da djeci kupite praktične darove ili darove vezane uz znanost, a ne za zabavu, može biti veliko, no valja se prisjetiti da ih poklon za Dan djeteta treba, prije svega, usrećiti i biti prilagođen njihovoj dobi.

Dan djeteta – pokloni za najmlađe u Pepcu

Tražite poklon za dijete koje slavi jedan od prvih Dana djeteta u svom životu? U Pepcu ćete pronaći mnoštvo savršenih ideja za poklone. Evo nekih od njih:

  • Mekana deka inspirirana omiljenim bajkama vašeg djeteta.
  • Zvečka, gricka ili mekana igračka.
  • Igračke primjerene djetetovoj dobi – na primjer, maskote ili edukativne igračke za najmlađe. 
  • Šarene plastične kutije za igračke, igre i druge uređaje.

Kao što vidite, ne nedostaje ideja što možete kupiti za Dan djeteta vašim najmlađima. A što odabrati za školsku djecu ili tinejdžere?

Dan djeteta – pokloni za predškolce i školsku djecu

Skupina nasmijane djece koja se igra u parku

Iako se može činiti primamljivim kupiti šareni ruksak ili novu olovku kao poklon za školarca, ako to nije u skladu s trenutnim snovima djeteta, bolje je odabrati nešto drugo. Dan djeteta je 1. lipnja – nedugo prije kraja školske godine. Osim toga, to je prilika koju vrijedi proslaviti poklonom koji će donijeti čistu radost i neće nužno biti povezan s učenjem. 

Iznimka je kada dijete stvarno sanja o novoj olovci s likom svog omiljenog junaka ili modernom ruksaku. U Pepcu vas na Dan djeteta čekaju razne stvari:

  • Kreativne igračke prilagođene djetetovoj dobi – blokovi ili druge zagonetke.
  • Kolekcionarske figurice inspirirane bajkama, filmovima i onim što djeca najviše vole.
  • Lutke, automobili i mnoge druge igračke.
  • Zagonetke i igre.

Je li vaše dijete stalno u pokretu i imate li dojam da ima beskonačne zalihe energije? Kada tražite savršen poklon za Dan djeteta, svakako to uzmite u obzir. Vaše će dijete biti najsretnije igračkama i gadgetima koji će mu pomoći da otkrije nove oblike kretanja ili razvije one koje već poznaje. U Pepco ponudi pripremili smo nekoliko prijedloga koji će mu se zasigurno svidjeti: lopte, uže za preskakanje i još mnogo toga! 

Pokloni za tinejdžere za Dan djeteta

Poklonima se ne vesele samo najmlađa djeca. Ako je vaše dijete već tu tinejdžerskoj dobi, definitivno možete proširiti raspon ideja za poklone. U tom slučaju, obične igračke više nisu uobičajeni pokloni, ali možete posegnuti za predmetima koji potiču njegove interese koji su već prilično specifični. Pametni telefoni, tableti, bežične slušalice ili Bluetooth zvučnici darovi su koji su popularni među tinejdžerima. Ako vaš tinejdžer uživa u fizičkoj aktivnosti, razmislite o kupnji opreme za sportske aktivnosti, kao što su košarka, skateboard ili romobil. 

Što kupiti tinejdžeru za Dan djeteta?

To ovisi o njegovim interesima! Neće svaki dječak uživati u računalnoj igri ili novom skateboardu. Uskladite poklon s njegovom strašću. Ako se često mijenjaju ili nisu posebno specifične, možete odabrati poklon iz kategorije odjeće. Zanimljiva opcija za dječaka može biti moderna dukserica inspirirana njegovim omiljenim filmovima ili serijama, ali i majicama s printom. Naći ćete ih, naravno, u Pepcu! 

PEPCO infografika: Poklon za tinejdžera na Dan djeteta 

Što kupiti tinejdžerici za Dan djeteta?

Odabir poklona za vašu kćer tinejdžericu također može biti izazov. Ovisno o njezinim interesima i navikama, možete joj dati haljinu iz snova, hlače ili cipele, ali i impresivnu torbicu, novu knjigu njezine omiljene autorice ili društvenu igru. Uskladite poklon s interesima svoje tinejdžerice, njezinim potrebama i ukusom. 

Mnogi se pitaju što kupiti djetetu za Dan djeteta kako bi ga usrećili i iznenadili. Međutim, nitko ne poznaje vaše dijete bolje od vas, pa potražite dodatnu inspiraciju u svakodnevnom životu. Razmislite o tome što vaše dijete voli raditi u slobodno vrijeme – može li igrati igre ili gledati animirane filmove? Dječje strasti su privremene i promjenjive, ali njihovo praćenje pomaže da uvijek imate spremnu ideju za poklon, i to ne samo u povodu Dječjeg dana.

Što kupiti odraslom djetetu za Dan djeteta?

Je li vaše dijete davno odletjelo iz obiteljskog gnijezda? To je još uvijek vaše dijete, pa ga se sjetite i na Dan djeteta. U Pepco imamo nekoliko ideja što kupiti za odraslu djecu na Dan djeteta!

  • Dodaci za uređivanje prostora – ako vaše dijete već živi samo, možda mu još uvijek nedostaje nekoliko detalja: mekana deka, ukrasni jastuci ili efektne svjetiljke ili vaza.
  • Posteljina ili posuđe – još jedan praktičan dar. Komplet elegantne posteljine bit će koristan u svakom domu – baš kao i tanjuri ili pribor za jelo.
  • Ulaznica za zajednički izlazak – na primjer, u kino, kazalište ili na koncert. Koliko je prošlo otkad ste zadnji put izašli van u neku drugu svrhu osim kupovine ili drugih poslova? 

Umjesto da se pitate što možete kupiti svom djetetu za Dan djeteta kada je odrasla osoba, posjetite trgovinu Pepco ili nabavite ulaznice za odabranu atrakciju i priredite mu jedinstveno iznenađenje!