Popis sadržaja:

  1. Pronađite savršen božićni poklon za svakoga u Pepco
  2. Božićni darovi za nju
  3. Božićni poklon za ženu koja voli miran život kući
  4. Božićni pokloni za aktivne žene
  5. Božićni pokloni za muškarce
  6. Ideje za poklone za muškarce koji vole modu i udobnost doma
  7. Božićni pokloni za igrače i entuzijaste
  8. Blagdanski poklon za dijete
  9. Ideje za božićne poklone za predškolce
  10. Božićni pokloni za školarce
  11. Božićni pokloni za tinejdžere
  12. Ne želite kupovati poklone? Napravite ih sami!

Božić je posebno vrijeme kada želimo darivati najmilije. Međutim, odabir pravog poklona može biti težak, pogotovo kada ne poznajete osobu za koju ga kupujete. U ovom vodiču predstavljamo neke ideje za božićne poklone za žene, muškarce i djecu

Ugodan, umirujući miris božićnog drvca, jedinstveni korijenski okus medenjaka, cijela obitelj okupila se oko stola s ukusnim jelima za Badnjak… Popis stvari koje volimo kod Božića zaista je dugačak! Uz sva osjetilna, duhovna i društvena iskustva, iznimno su nam važni i božićni pokloni. Mnogo radosti dobivamo i od božićnih poklona koje nalazimo ispod božićnog drvca i onih koje dajemo svojim najmilijima. Kakve poklone za blagdane za naše najbliže odabrati ove godine? Pogledajte Pepco – imamo pregršt inspiracija za vas!

Pronađite savršen božićni poklon za svakoga u Pepco

Koji božićni pokloni donose širok osmijeh na lice darovitih i uvijek su pun pogodak? Prije svega, oni koji su odabrani s velikom pažnjom i koje uzimaju u obzir ukuse i interese primatelja. Svaki od vaših najmilijih ima svoje individualne strasti i interese. Djeca mogu voljeti šarene igračke ili knjige, a odrasli mogu preferirati praktične ili personalizirane darove. Prilikom pripreme Pepco božićne ponude pobrinuli smo se da ona sadrži što više proizvoda koji zadovoljavaju ove kriterije!

Božićni darovi za nju

Tražite ideju za božićni poklon za svoju sestru, majku ili odraslu kćerku? Rado ćemo vam dati nekoliko zanimljivih prijedloga. Prvo razmislite je li osoba kojoj želite dati poklon osoba koja više voli biti doma ili je možda ljubitelj izazova. Voli li čitati ili možda putovati? Poznavajući njezine interese, puno je lakše naći savršeni poklon.

Muškarac daje ženi dar preko stola s hranom.

Božićni poklon za ženu koja voli miran život kući

Kakav će biti savršen poklon za osobu koja svoje slobodno vrijeme voli provoditi u udobnosti svog doma? Prije svega, onaj koji je povezan s opuštanjem, odmorom i užitkom, a istovremeno se savršeno uklapa u božićnu atmosferu – na primjer, set mirisa!

Večer s takvim poklonom prava je poslastica za osjetila… Možete birati između različitih opcija po atraktivnim niskim cijenama:

  • Ukrašen božićnom grančicom, set sadrži difuzor s uljem koji zadržava miris do 45 dana, štapiće i 2 svijeće koje gore 9h staklu, dostupne u dvije primamljive verzije mirisa: sandalwood ili apple cinnamon.
  • Set se sastoji od svijeće u staklu s vremenom gorenja od 9 sati, učinkovitog aromatičnog spreja i difuzora s uljem koji zadržava miris do 45 dana, u tri verzije mirisa koje možete odabrati: wild berries, spices&love ili midnight lilac.

Ostale dobre ideje za božićne darove za mamu ili baku također mogu biti udobni i mekani džemperi, ogrtači za kupanje ili spavaćice. Uostalom, svatko od nas ponekad sanja o lijenom danu u udobnoj pidžami. U Pepco božićnoj ponudi naći ćete:

  • Topao i ugodan na dodir ženski ogrtač s reljefnim uzorkom i prostranim džepovima, dostupan u kremastoj ili crvenoj boji (veličine S/M, L/XL).
  • Lijepu žensku božićnu pidžamu s udobnim kariranim hlačama od flanela (ženske veličine S-XXL), kao i druge uzorke pidžama s božićnim motivima, npr. Figurice od medenjaka ili božićno drvce.
  • Ženski džemperi sa božićnim motivom i 3D elementima, poput crvenog nosa irvasa Rudolfa (veličine S-XXL).

Ovdje vas čekaju i mnoge druge mekane i tople ideje, koje će biti savršen poklon za mamu, baku ili sestru!

Božićni pokloni za aktivne žene

Da li vaša prijateljica, kći ili mama više vole provoditi vrijeme na putovanjima i sastancima nego kod kuće? Umjesto da joj kupujete papuče ili ukrasni jastuk za božićni poklon, odaberite poklon vezan uz njezinu strast! Odaberite:

  • Knjiga – kolekcionar i ljubiteljica dobrih priča – zasigurno će uživati u takvom daru.
  • Darovna kartica – na primjer, u svoju omiljenu trgovinu ili kino, tako da može odabrati film koji želi gledati u okviru poklona.
  • Termo šalica – savršena ideja za poklone za ljude koji su često u bijegu. U predbožićnom razdoblju lako možete pronaći termo šalicu s božićnim motivom. Mogli biste razmisliti i o tome da ga uradite po narudžbi. Personalizirani ispis ili graviranje lijepo je iznenađenje.

Ovo su samo neke od mnogih ideja za poklone za žene koje su vam bliske. Prilikom odabira poklona uzmite u obzir ne samo interese, već i starost primatelja i odmah razmislite o tome koliko želite potrošiti na kupnju.

Božićni pokloni za muškarce

Nemate ideju za poklon za tatu, muža ili brata? Pepco je tu da pomogne Također, u slučaju muškaraca, ne nedostaju nam proizvodi koji će biti savršeni kao božićni pokloni. Bez obzira na ukus primatelja, sigurno ćete pronaći poklon koji će ga usrećiti.

Žena i muškarac sjede na kauču i otvaraju darove.

Ideje za poklone za muškarce koji vole modu i udobnost doma

  • Topli muški džemperi od pletenog materijala mekoće kašmira. Dostupno u nekoliko modernih boja (veličine M-XXL).
  • Meka pidžama u svečanim uzorcima s toplim kariranim hlačama od flanela (veličine M-XXL).
  • Klasična plava karirana košulja koja je savršena za posao i za svaki dan.

Ovo je samo nekoliko poklona za muškarce koji će se svidjeti gospodinu koji voli izgledati dobro u svakoj situaciji. U Pepco trgovinama možete pronaći još mnogo ideja za poklone!

Božićni pokloni za igrače i entuzijaste

Ako tražite ideju za božićni poklon za muškarca koji voli računalne ili konzolne igre ili za ljubitelje putovanja i sporta, imamo nekoliko savjeta za vas. U tom će slučaju biti savršeno sljedeće:

  • E-kartica na dopunu za upotrebu u omiljenom filmskom servisu ili trgovini igara (npr. Netflix, Amazon, Steam ili PlayStation Store) koja će oduševiti svakog obožavatelja filma, igrača i još mnogo toga.
  • Putni pribor – na primjer, prostrani ruksak, boca za vodu ili termos. To su predmeti koji će zadovoljiti svakog ljubitelja putovanja.
  • Sportska odjeća i modni dodaci – ovo je odlična stvar za muškarce koji se vole ne samo diviti naporima sportaša s tribina ili s kauča, već i sami poduzimati različite vrste aktivnosti. Ovisno o vašem budžetu, možete posegnuti za sportskim reflektirajućim elementima, majicom, udobnim cipelama za trening ili elastičnim kratkim hlačama.

Blagdanski poklon za dijete

Za djecu je uzbuđenje čekanja lijepo zamotanih poklona iz snova ispod božićnog drvca najveća atrakcija blagdana. U Pepco širokoj božićnoj ponudi zasigurno ćete pronaći nešto baš za svog mališana. Imajući na umu najmlađe, pripremili smo raznolik asortiman igračaka i božićne odjeće.

Djevojčica je zadovoljna poklonom ispod jelke.

Ideje za božićne poklone za predškolce

Pokloni za najmlađe moraju biti prilagođeni njihovim interesima, kao i njihovok uzrastu. U isto vrijeme, neki kupuju igračke misleći na neko naredno vrijeme, tako da će biti korisne malom ne samo u vrijeme raspakiravanja poklona, već i nekoliko mjeseci kasnije. Međutim, imajte na umu sigurnosna pitanja – za najmlađe se ne preporučuje kupnja igračaka za stariju djecu sa sitnim elementima. Na pakiranju igračke uvijek ćete pronaći odgovarajuću oznaku vezanu za starost djeteta.

Što možete kupiti predškolskom djetetu za Božić?

  • Drvena klizna staza s tri automobila igračaka koja će pomoći u razvoju motoričke koordinacije vašeg djeteta.
  • Lijepa i mekana odjeća – na primjer, sa slikama likova iz omiljenih bajki ili slatkih pidžama za dječake i djevojčice s božićnim uzorcima.
  • Pribor za igru na otvorenom – lopta, lopatica s kantom, uže za preskakanje, mjehurići sapuna i mnogi drugi predmeti.

Božićni pokloni za školarce

Mlađa učenica ili učenik često se osjeća skoro odraslo, ali u svom srcu ostaju djeca koja uživaju u igri s maskotama, autićima ili plastelinom. Prilikom odabira poklona za dijete školske dobi, uzmite u obzir njihove trenutne interese – ako vole školu i određeni predmet, možete se tome voditi.

Što možete kupiti učeniku za Božić?

  • Hot Wheels staza s dvije petlje i automobilima u setu ili garaži s dijagnostičkom stanicom i cestom koja će oduševiti svakog malog obožavatelja automobila.
  • Lutka Barbie s setom Pekarske radionice koja će biti dar iz snova za veću djevojčicu.
  • Dobro opremljena prenica – najbolje s kompletom markera u boji i gel olovkama.
  • Novi ruksak – na primjer, sa slikama omiljenih junaka iz bajki ili igara.
  • Knjige, bojanke, zagonetke ili igre – to su predmeti za zabavu, koji istovremeno razvijaju i ispunjavaju slobodno vrijeme.

Pepco infografika – Što Hrvati pronalaze ispod božićnog drvca?

Božićni pokloni za tinejdžere

Odabir savršenog poklona za tinejdžera ne mora biti težak. Uzmite u obzir djetetovu osobnost i interese te posegnite za:

  • Modnom odjećom – dukserica, bluza ili nove traperice. Alternativa je kupnja darovne kartice za odabrani iznos.
  • Kozmetikom – tinejdžer koji voli mirisati i izgledati lijepo zasigurno će cijeniti šarenu tekućinu za kupanje ili brendirani dezodorans. Tinejdžer može uživati u kozmetici za oblikovanje kose ili kompletu kozmetike koju reklamira njegov omiljeni sportaš.
  • Igrama i knjigama – ovo je savršen poklon za osobe svih uzrasta, ako samo vole čitati ili igrati računalne ili društvene igre. Prije nego što posegnete za određenim naslovom, provjerite je li prikladan za ovu dobnu skupinu.

Trebate li više inspiracije? Pročitajte naš članak o božićnim poklonima za djecu

Ne želite kupovati poklone? Napravite ih sami!

Personalizirani i samostalno izrađeni pokloni izvrsna su ideja za božićne poklone za gotovo svakoga. Takav dar dokazuje vrlo visoku predanost, zbog čega bi ga svi trebali cijeniti.

Koje božićne poklone možete sami napraviti?

  • Foto album – izradite fotografije i stavite ih u odabrani album. Možete uključiti opise, neke sitne uspomene (na primjer, ulaznicu za film koji ste zajedno gledali) i posvetu.
  • Recept za jedinstveno jelo – ako poznajete kulinarski okus osobe koju želite iznenaditi, kreirajte grafički recept za odabrano jelo. Uključite sastojke koji su vam potrebni za izradu poklona.
  • Uređenje doma – ako znate šivati, vezati ili bojati, možete izraditi sliku, maramicu, vezeni jastuk ili drugu sitnicu koja će se sigurno svidjeti svima.

Zapamtite da je provođenje vremena s voljenima važnije od božićnih darova. Ako već birate poklone za njih, odvojite trenutak kako biste se uskladili s njihovim interesima i strastima. Želimo vam sretan Božić i… sve prave poklone!