VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Prigovori


Kada kupite proizvod  u PEPCO trgovinama, uvijek imate 2 godine vremena za podnošenje prigovora ako tijekom tog razdoblja primijetite pogreške povezane s kvalitetom kupljenog proizvoda. 

U tvrtki PEPCO predviđamo potrebe kupaca – zbog toga je naš postupak prigovora jednostavan i brz. Sve što trebate učiniti je posjetiti bilo koju PEPCO trgovinu u kojoj ćete ispuniti obrazac za prigovor koji je dostupan na blagajni. Nemojte zaboraviti ponijeti neispravan proizvod i dokaz kupnje: račun, izvadak o bankovnoj transakciji ili svjedoka koji će potvrditi da je proizvod kupljen u našoj trgovini.

Prigovor će se istražiti u roku od zakonskih 14 dana; prema Vašoj želji obavjestiti ćemo Vas telefonom, poštom ili e-poštom. 

Ako se prigovor odbaci, imate pravo na žalbu na način da ponovno ispunite obrazac za prigovor. 

Kako podnijeti prigovor?


 

VIDI TAKOĐER


Garancija
povrata novca

PITANJA I ODGOVORI