VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Prigovori

Garancija povrata novca

Veličine

Upute za odabrane igračke

PDV račune

Sve naše trgovine izdaju PDV račune.

Pepco obavijest

Kako bismo zadovoljili očekivanja naših kupaca i osigurali da budu zadovoljni, odlučili smo iz prodaje povući slijedeće proizvode.

POVRAT ROBE - PRAVOKUTNI KERAMIČKI KALUPI

Informiramo vas da pravokutni keramički kalupi (cijena 19,90 HRK, broj 284372) mogu predstavljati prijetnju ako se koriste u pećnici zbog njihove nesukladnosti s normom EN 13834:2007+A1:2009

Domino dječja drvena igračka - povlačenje iz prodaje

Obavještavamo Vas da je 24. travnja iz prodaje povučena SKU 26205801 domino dječja drvena igračka. Proizvod je neispravan i kao takav može predstavljati prijetnju korisnicima.

Termosica - povlačenje iz prodaje

Obavještavamo Vas da je 26. ožujka iz prodaje povučena termosica (400 ml, čelik prekriven sivom ili ružičastom plastikom s bijelim ukrasima u obliku srca i natpisom, vidljivi na donjoj slici).