Moja trgovina
LOADER
Izbornik
Proizvodi

Povrati, prigovori, jamstvo

Mogu li vratiti proizvod koji ne ispunjava moja očekivanja?

Sve naše trgovine nude jamstvo povrata novca: u roku od 30 dana kupci mogu vratiti proizvod, netaknut i “kao nov” zajedno s dokazom o kupnji – računom i netaknutom etiketom. Dodatne informacije o jamstvu povrata novca možete pronaći ovdje.

Mogu li artikl vratiti u trgovinu u kojoj nije kupljen?

Da, robu možete vratiti u bilo koju trgovinu PEPCO. Više o tome pročitajte ovdje.

Mogu li vratiti proizvod bez računa?

Nažalost, to ne možete učiniti. Račun je potreban radi poništavanje prodaje proizvoda i njegovo vraćanje na zalihe.

Mogu li vratiti proizvod bez etikete?

Nažalost, to ne možete učiniti. Potrebno je da artikl vratite u trgovinu netaknut, s etiketama i “kao nov”.

Koji se proizvodi ne mogu vratiti?

Neka roba za osobnu uporabu ne može se vratiti. Cijeli je popis dostupan ovdje.

Koji je jamstveni rok za proizvode PEPCO?

Jamstveno razdoblje za proizvode kupljene u trgovinama PEPCO iznosi dvije godine. U slučaju da pronađete bilo kakvo oštećenje tijekom jamstvenog razdoblja, preporučujemo da podnesete prigovor u bilo kojoj trgovini. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Kako mogu reklamirati proizvod kupljen u trgovini PEPCO?

Prihvaćamo reklamacije u svakoj trgovini PEPCO. Samo ponesite oštećen proizvod, predočite dokaz o kupnji (račun, izvod iz bankovnog računa) ili svjedoka koji će potvrditi kupnju i ispunite obrazac za reklamacije. Obradit ćemo vašu reklamaciju u zakonskom roku od 14 dana. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Moja je reklamacija odbijena. Što mogu učiniti?

Ako je vaša reklamacija odbijena, a vi ne prihvaćate odluku, imate se pravo žaliti u trgovini PEPCO. Za postupak vrijede ista pravila kao i za uobičajeni prigovor.

Koja je razlika između povrata i reklamacije?

Povrat se može izvršiti u roku od 30 dana od kupnje proizvoda pune vrijednosti, s etiketom i računom kao dokazom o kupnji. S druge strane, kupac ima pravo reklamirati bilo koji proizvod koji nema punu vrijednost (korišteni) u roku od dvije godine od kupnje ako uoči bilo kakav nedostatak u kvaliteti. Reklamirati se može na temelju računa, izvoda iz banke ili vam svjedok može potvrditi kupnju. I povrati i reklamacije mogu se izvršiti u bilo kojoj trgovini PEPCO.

Kako mogu poslati žalbu ili pohvalu?

Pisani prigovor može se predati osobno u poslovnicama Pepco; putem poštanske pošiljke na adresu sjedišta društva Pepco Croatia, d.o.o., Damira Tomljanovića Gavrana 11, 10020 Zagreb; putem obrasca za kontakt na internetskoj stranici pepco.hr; putem elektroničke pošte na: info.hrsi@pepco.eu

Trgovine

Gdje je najbliža trgovina?

Preporučujemo vam da koristite naš pretraživač trgovina. Tamo ćete pronaći mapu svih trgovina PEPCO diljem zemlje.

Gdje mogu pronaći telefonski broj trgovine PEPCO?

Naše trgovine nemaju telefone namijenjene kupcima. Ako imate ikakvih pitanja, posjetite trgovinu ili se obratite našoj korisničkoj službi: info.hrsi@pepco.eu

Koje je radno vrijeme PEPCO trgovina?

Koristite naš pretraživač trgovina PEPCO. Tamo ćete pronaći kartu s lokacijama svih trgovina u zemlji, njihove adrese i radno vrijeme.

Imate li online trgovinu?

PEPCO prodaje jedino u tradicionalnim trgovinama. Od samog smo početka koncentrirani na stvaranje savršeno pozicioniranih i uređenih tradicionalnih trgovina. Naš je trgovački lanac dovoljno velik da može omogućiti najvećoj mogućoj skupini kupaca izravan pristup velikoj ponudi proizvoda. Želimo biti blizu svojih kupaca koji nas mogu pronaći u gradu i trgovačkim centrima gdje, uz trgovine s prehrambenim proizvodima i ugostiteljske objekte, pružamo široku ponudu artikala.

Zašto nema trgovine PEPCO u mojem gradu?

Cijelo vrijeme radimo na razvoju lanca tradicionalnih trgovina. Namjeravamo biti što je bliže moguće kupcima. Nadamo se da ćemo uskoro proslaviti otvaranje nove trgovine PEPCO u vašem gradu.

Gdje mogu pronaći informacije o trgovinama PEPCO u inozemstvu?

Gornja traka sadrži padajući izbornik s popisom svih zemalja u kojima imamo trgovinu. Verzije stranice na engleskom jeziku nude pretraživač trgovina PEPCO. Koristite ga za pretraživanje lokacija trgovina zemalja u kojima poslujemo.

Proizvodi

Kako mogu provjeriti dostupnost proizvoda u određenoj trgovini?

Zbog velikog prometa u trgovinama, najnovije informacije o dostupnosti mogu se dobiti izravno u trgovini ili slanjem upita na: info.hrsi@pepco.eu

Mogu li rezervirati proizvod u trgovini PEPCO?

Rezervacija proizvoda u PEPCO trgovini trenutno nije moguća.

Jesu li proizvodi s letaka dostupni u svakoj trgovini?

Proizvodi s letaka dostupni su u svim trgovinama od početka promocije do isteka zaliha.

Jesu li svi proizvodi oglašeni na internetskim stranicama dostupni u svakoj trgovini?

Internetska ponuda (ne na letcima) može se razlikovati od zaliha dostupnih u određenoj trgovini (neki proizvodi mogu biti dostupni samo na odabranim lokacijama). Imajte na umu da su fotografije na internetu primjeri proizvoda i mogu se neznatno razlikovati od stvarnih proizvoda.

Koliko često dostavljate?

Dostavu robe u trgovine vršimo 3 do 4 puta tjedno. Dani dostave mogu se razlikovati ovisno o trgovini.

Gdje mogu pronaći proizvode iz aktualne PEPCO ponude?

Naše proizvode možete pronaći na letcima i na internetu, na Facebook profilu, Instagramu ili u newsletteru.

Gdje mogu pronaći informacije o rasprodaji?

Informacije o aktualnoj rasprodaji dostupne su na letcima i na internetu, na Facebook profilu, Instagramu ili u newsletteru.

Usluge i plaćanje

Mogu li kupiti darovnu karticu PEPCO?

Žao nam je, u ovom trenutku ne nudimo darovne kartice.

Nudi li PEPCO uslugu oslobađanja od poreza?

Da, dodatne informacije o usluzi dostupne su ovdje.

Mogu li dobiti račun s PDV-om u trgovinama PEPCO?

Za proizvode kupljene u svakoj trgovini PEPCO možete dobiti račun s PDV-om. Računi se izdaju prema važećim zakonima u roku od 7 dana od kupnje, isključivo na temelju fiskalnog računa.

Mogu li dobiti kopiju računa?

Ne, računi se ispisuju samo jednom pri kupnji i ne mogu se duplicirati ni replicirati.

Mogu li donijeti iskorištene baterije u trgovinu?

Da, u našim trgovinama imate spremnik za baterije.

Suradnja

Kamo mogu poslati ponude ili upite u vezi s najmom?

Obratite nam se pomoću obrasca dostupnog na našoj internetskoj stranici. U naslovu označite “Suradnja u području zakupa.

Kamo mogu poslati ponudu u vezi sa suradnjom?

Obratite nam se pomoću obrasca dostupnog na našoj internetskoj stranici. Označite “Tajništvo”. Vaša će poruka biti poslana odgovarajućem odjelu, ili na info.hrsi@pepco.eu

Kako se mogu prijaviti za posao u trgovini PEPCO?

Sve trenutačne poslovne ponude mogu se pronaći na našoj internetskoj stranici na kartici Karijera. Prijave se mogu predati putem naše internetske stranice ili izravno u trgovini u kojoj želite raditi.

Kako se mogu prijaviti za posao u upravi trgovine PEPCO?

Sve trenutačne poslovne ponude za rad u upravi mogu se pronaći na našoj internetskoj stranici na kartici Karijera. Prijave se mogu predati putem naše internetske stranice. Ako imate ikakva pitanja u vezi s postupkom zapošljavanja, koristite obrazac na našoj internetskoj stranici.

Kako se mogu prijaviti za posao u distribucijskom centru trgovine PEPCO?

Sve trenutačne poslovne ponude u distribucijskom centru mogu se pronaći na našoj internetskoj stranici na kartici Karijera. Prijave se mogu predati putem naše internetske stranice ili izravno u skladištu u kojem želite raditi.

Gdje mogu pronaći dodatne informacije o radu u tvrtki PEPCO?

Pogledajte karticu Karijera. Tamo ćete pronaći sve osnovne informacije o radu u različitim područjima i odjelima naše tvrtke.

Nudi li tvrtka PEPCO praksu ili pripravništvo?

Pogledajte karticu Karijera. Tamo ćete pronaći sve osnovne informacije u vezi s praksom i pripravništvom u tvrtki PEPCO, kao i poslovne ponude.

Na moju prijavu nije stigao odgovor. Što mogu učiniti?

Ako imate ikakva pitanja u vezi s postupkom zapošljavanja, ispunite obrazac za kontakt na našoj internetskoj stranici. U naslovu označite “Zapošljavanje”.

Korisnička služba

Imate li pitanja? Pišite nam.
Naša korisnička služba rado će vam pružiti odgovore.

Moglo bi vam se svidjeti i