VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Uređenje doma ne treba biti posao koji vas nervira. U PEPCU jednostavno pronađite sve što vam je potrebno. Mali elementi poput košarica i vješalica unijet će mnogo reda i stila u svaki kutak vašeg doma. Odlučite hoćete li odabrati pletenu košaru, otvorenu kutiju, drvenu kutiju ili kartonsku kutiju živahnih uzoraka.

Ako želite da vaš dom bude uredan i čist, onda vam svakako, osim prostranih kutija, treba metla za čišćenje i mala četka za prašinu. Ovaj komplet uz prostrane kutije učinit će čišćenje mnogo lakšim, a prostor će poprimiti skladan i uredan izgled!