VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Kupaonski pribor


Kako bi vaša kupaonica uvijek bila stilski uređena, morate upamtiti važne detalje. U trgovinama Pepco pronaći ćete bogati asortiman funkcionalnog kupaonskog pribora kao što su košare za spremanje malih predmeta, dozatore tekućeg sapuna, posude za sapune, čaše za četkice za zube i puno drugih stvari. S tvrtkom PEPCO ukrasit ćete svoju kupaonicu u skladu s potrebama i najnovijim trendovima.

Na fotografijama su prikazani uzorci proizvoda, a njihova raspoloživost može se razlikovati od jedne do druge trgovine.

PLASTIČNE KOŠARE

PLETENE KOŠARE

KUPAONSKI DODACI OD

890KN

KUPAONSKI TEKSTILNI PROIZVODI


Tekstilni proizvodi kao što su sagovi, zavjese za tuš ili ručnici neizostavni su elementi kupaonske opreme. Po niskoj cijeni možete unijeti boje i u potpunosti promijeniti dizajn unutrašnjosti. PEPCO nudi veliki izbor boja i modela.

Na fotografijama su prikazani uzorci proizvoda, a njihova raspoloživost može se razlikovati od jedne do druge trgovine.

ZAVJESE ZA TUŠ OD

3490KN

KUPAONSKI SAGOVI

RUČNICI

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Spremište

Dnevni boravak

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina