VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

DODACI


Dnevni boravak središnje je mjesto svakog doma. Tu se opuštamo i provodimo vrijeme s našim obiteljima. Stoga je važno da je dnevni boravak pravilno uređen. Dodaci i njihove boje moraju biti dobro osmišljene i moraju se međusobno slagati. Naša ponuda obuhvaća veliki izbor ukrasnih predmeta dizajniranih u skladu s najnovijim trendovima.

Na fotografijama su prikazani uzorci proizvoda, a njihova raspoloživost može se razlikovati od jedne do druge trgovine.

SATOVI

VAZE

OKVIRI ZA FOTOGRAFIJE OD

890KN

RASVJETA


Kada odabirete rasvjetu, vrlo je važno da znate koji učinak namjeravamo postići. Da li je ambijent najvažniji? Ili možda samo želimo ugrijati unutrašnjosti? Naša ponuda obuhvaća veliki izbor svijeća, svjećnjaka i lampi koje će vašem interijeru dati novi izgled i neće previše opteretiti vaš proračun.

Na fotografijama su prikazani uzorci proizvoda, a njihova raspoloživost može se razlikovati od jedne do druge trgovine.

UKRASNE SVIJEĆE OD

890KN

SVJEĆNJACI

SVJETLA

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Spavaća soba

Tekstilni proizvodi

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina