VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Proizvodi za pse i mačke

Naše najdraže šapice najviše na svijetu vole spavati, jesti i igrati se. Zato im želimo omogućiti najbolje uvjete za zabavu i opuštanje! Tada na red nastupa PEPCO i naša ponuda za kućne ljubimce! Pogledajte veliku ponudu proizvoda koji su korisni kod kuće i u šetnji. Pretvorite svakodnevnicu u avanturu, a vašeg ljubimca u obožavatelja naših proizvoda.

Njega i briga

Održavanje vašeg doma može biti izazov. Međutim, uz samo nekoliko korisnih dodataka sve može biti jednostavnije. Pronađite podmetače i jastučiće za štence, zahvaljujući kojima hrana neće zaprljati pod. Također, pronađite upijajući pijesak za mačke ili četku koja će olakšati češljanje te služi za sve vrste dlaka. Zahvaljujući ovim proizvodima briga o vašem kućnom ljubimcu bit će čisti užitak.

Pogledaj ostalu ponuduZa kuću

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina