VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Donje rublje


žena

Proljeće i ljeto ovaj put dominiraju ženskim donjim rubljem, a uzrok tome je nova svježa PEPCO kolekcija. U ponudi će se naći mnoštvo dražesnih kompleta donjeg rublja sa čipkastim elementima, kao i pidžame idealne za vruće ljetne dane! Karakteristična će biti ružičasta sa šarmantnim plamencem u glavnoj ulozi, otisci s efektom užadi i mornarskim motivima. Prvi puta pojavit će se i novi dizajn pidžama na vezanje! Zvuči zanimljivo? Nama da!

Donje rublje


muškarac

Ne usporavamo ritam i pozivamo vas na sljedeće putovanje! Egzotične palme, morski valovi i brodovi čekaju vas u novoj kolekciji muškog donjeg rublja. Bezvremenska plava i univerzalna siva naš su recept za klasičan dizajn za muškarce. Uz boje i motive dizajn predviđa i udobnost tijekom nošenja. Znamo koliko je to važno! Zato muškarcima nudimo širok izbor udobnih rješenja kako bi svaki mogao odabrati nešto za sebe. U ponudi možete naći potkošulje, čarape, gaće, bokserice, pidžame i još mnogo toga!

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


MODA ZA ODRASLE

Dječje donje rublje

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina