VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Ženska moda


U potrazi ste za najnovijim trendovima po najnižim cijenama? Pronaći ćete ih u PEPCO kolekcijama! Ove sezone nudimo Vam liniju BLACK u kojoj dominiraju tamne nijanse, a glavni motivi u njoj su čipka i cvijetne aplikacije. U njoj neće nedostajati klasičnih haljina, krznenih prsluka, toplih pulovera zanimljivog kroja i bijelih košulja. Trebate malo romantike? Linija COZY CORNER kombinacija je pastelnih boja, cvijeća, traperica, mekog džerseja, ženskih krojeva i blage boho note. Kao dodatke tu možete pronaći bisere, vezove, vezice, krznene aplikacije. Kao odgovor na vladajuće trendove u trgovinama ćete naći lijepe haljine, majice i kardigane.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

DODACI

DODACI

DODACI

Muška moda


Muškarci žele izgledati moderno i pritom se osjećati ugodno. U PEPCU mogu pronaći mnoštvo prijedloga idealnih za svaku priliku i po cijenama za svaki džep! U trenutnoj casual kolekciji dominiraju boje bliske svima: siva, bijela i crna ili zanimljive nijanse zelene i bordo boje. U našoj ponudi imamo idealne prijedloge za hladnije dane: udobne pulovere i tople majice. U ponudi se nalazi i elegantna linija koja će Vam omogućiti izuzetnu udobnost i u posebnim prilikama.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


DONJE RUBLJE ODRASLI

Moda 98-128 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina