VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Ženska moda


Tražite najnovije trendove po najnižim cijenama? Pronaći ćete ih u ljetnim PEPCO kolekcijama! Ove sezone nudimo mnogo modela trapera koji upotpunjuju kombinacije temeljene na bezvremenskom duetu: bijela i tamno plava. Sljedeća linija je romantizam u rock verziji – prijedlozi koji se temelje na kontrastima: bijela i crna s notom crvene. Pojavljuju se ruže i vezovi koji daju elegantan ton cijeloj kolekciji. U skladu s trendovima pripremili smo pastelnu liniju prema azijskim uzorima obogaćenu cvjetnim uzorcima, čipkom i naborima. U trgovinama ćete, između ostalog, pronaći: haljine, košulje, majice kratkih i dugih rukava, traperice.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

DODACI

DODACI

CIPELE

Muška moda


Muškarci žele izgledati moderno i istovremeno se osjećati ugodno. U PEPCU će pronaći mnoštvo modela savršenih za svaku priliku po cijenama za svaki džep! U ljetnoj casual kolekciji dominiraju boje koje svatko voli: žuta, svjetlosiva i interesantna morska nijansa zelene. Muškarci će u ponudi pronaći mnogo kratkih hlača od različitih prozračnih tkanina, baš za ljeto! U motivima će prevladavati ljetni uzorci s palmama!

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


DONJE RUBLJE ODRASLI

Moda 98-128 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina