VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Donje rublje


žena

Senzualno ili sportsko? Što god odabrali, jedno je sigurno – u PEPCU ćete pronaći velik izbor ženskog donjeg rublja koje će vam omogućiti da se uvijek osjećate ugodno. Imamo širok raspon krojeva i boja – od naglašenijih nijansi do onih koje svojim prigušenim tonom prizivaju sjećanja na hladne dane. Je li to sve? Ne! U novim kolekcijama možete pronaći grudnjake, gaćice, čarape, potkošulje, pidžame i spavaćice. Sve po cijenama prilagođenim Vašem budžetu.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

Donje rublje


muškarac

Ne pridaju samo žene veliku važnost donjem rublju. Nova kolekcija predstavlja široki izbor udobnih rješenja i u njoj svaki muškarac može pronaći nešto za sebe Među proizvodima koje nudimo muškarcima možete pronaći potkošulje, čarape, slip gaće, bokserice, pidžame i još mnogo toga! Boje i uzorke kombiniramo s udobnošću. Znamo koliko je to važno! Štoviše, kupujući u PEPCU možete si priuštiti više za manje… svakodnevno.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


MODA ZA ODRASLE

Dječje donje rublje

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina