VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Moda za djevojčice


98-128 cm

U novoj kolekciji pronaći ćete sve što može poželjeti moderna djevojčica! Glavni je lik jedne linije lama koja se želi sprijateljiti s Vašom kćeri! Na majicama i tajicama vladaju 3D elementi – resice, pomponi i vezovi, a bogatstvo boja činit će savršen kontrast sumornom vremenu! Efektni, neonski detalji oživljavaju bijelu, sivu, tamnoplavu i ružičastu boju. Za poklonike romantičnog stila imamo prijedloge u pastelnim bojama: ružičastoj, boji mente, sivoj i bež boji. A na njima već čekaju šumske životinje: zečevi, lisice i srne.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

DODACI

DODACI

DODACI

Moda za dječake


98-128 cm

Došla je hladnoća i vrijeme je da svog dječaka opskrbite toplim puloverima i udobnim majicama. Naša kolekcija zove na avanturu u društvu šumskih životinja i duhovitih slogana. Glavne boje su žuta, tamnoplava i siva sa zelenim i plavim detaljima.

Druga linija odvest će Vas na trkalište, a utrkivat će se, između ostalih… dinosauri! Osim toga, predlažemo motive vozila koji će uzburkati emocije! Tempu će ovdje naročito pridonijeti jake boje: plava, crvena i crna.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Moda 62-92 cm

Moda 128-164 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina