VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

MODA ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE


68-98CM

Malim pustolovima sigurno će se svidjeti nove kolekcije u ljetnim bojama koje nas uvode u ljetno raspoloženje. Slatki motivi i meksička klima samo su primjer onoga što čeka mališane u našim trgovinama. Naravno tu su i omiljeni likovi iz crtića! Pobrinuli smo se i za kvalitetu naše ponude – odjeća je izrađena od pamuka, stoga ne izaziva iritaciju kože ili alergije. Osim ljetne odjeće nudimo i širok spektar dodataka što uključuje: šilterice, šešire i prigodnu obuću. Kod nas ćeš pronaći sve što ti treba za tvoje malo blago!

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

DONJE RUBLJE ZA BEBE


68-98CM

Ponuda donjeg rublja za djevojčice za sezonu proljeće-ljeto bit će bogata bojama. U trgovinama ćemo nuditi nježnu pastelnu kolekciju sa slatkim zečićima i cvjetićima u glavnoj ulozi. U nadolazećim mjesecima ove romantične motive upotpunit će otisci voća i sladoleda u ljetnim bojama s neonskim elementima. Dominirat će voće poput jagoda, trešanja i lubenice. U kolekciji za dječake naći ćete morske motive kao što su morske životinje. Naći će se nešto i za ljubitelje gusara te za male tragače za blagom. I to sve u svijetloplavim, tamnoplavim i crvenim tonovima.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Moda 104-134 cm

Moda 134-164 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina