VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Moda za djevojčice i dječake 62-92 cm


Na policama s odjećom za dječake veselo se igraju šumske životinje – medvjedić i njegovi prijatelji. Njima su pridodani zanimljivi natpisi i boje: od sive, preko plave, sve do narančaste. U drugoj liniji glavni su motiv veseli zmajevi. Nalaze se na pozadini boje limete, sive i plave boje.

Za malu romantičarku imamo očaravajuću kolekciju čiji su glavni motiv stanovnici šume na pozadini tamnih boja: tamnoplave i prigušene ružičaste. Oživljavaju je dekorativni elementi od brokata. U prijedlozima ćete pronaći i liniju s veselim sovama i zečićima. To je odjeća originalnih krojeva i živih boja – neonske ili tamnoružičaste, bijele i sive boje.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

DODACI

DODACI

DODACI

Donje rublje za bebe 56-92 cm


U kolekciji donjeg rublja za male dječake pronaći ćete tonirane nijanse plave, tamno plave i sive boje i žive nijanse žute. Glavni su motiv šumski prijatelji – medvjedić i njegovi prijatelji. To su savršeni pratitelji za malog istraživača.

Prijedlozi za djevojčice presjek su suptilnih nijansi ružičaste, bijele i krem boje uz dodatak naglašenijih tamnoplavih ili tamnoružičastih nijansi. U ovoj liniji junaci su vesele životinje – mišići, mačići i zečići, ali ne nedostaje ni drugih ljupkih motiva. Kod nas možete pronaći bodije, tajice, kombinezone, odjelca i ostalu obaveznu odjeću za hladne dane – kapice, čarape i rukavice!

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Moda 98-128 cm

Moda 128-164 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina