VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

MODA ZA DJEVOJČICE


134-164

Trendovi za starije djevojčice su u romantičnom stilu s krasnim leptirima. Imamo tu mnogo cvjetnih motiva i pastelnih boja poput blijedoroze i svijetloplave. Dodajmo tome i moderne krojeve haljina i suknji. U kolekciji ne nedostaje ni naočala u stilu i modnih dodataka, npr. praktičnih naušnica.
A ljubiteljicama priča s Divljeg zapada sigurno će upasti u oko kaktusi na majicama, hlače i bluze s kaubojskim resicama u modernim bojama – kaki, tamnoružičastoj, crnoj ili žutoj.

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

MODA ZA DJEČAKE


134-164

Ima li što novo za dječake u razvoju? Pogledajte – samo naprijed! U prvoj kolekciji odjeće otiscima će vladati azijski tigrovi. Druga dominantna tema bit će maskirna i to na majicama i hlačama. Kontrastni tonovi neon narančaste i svijetloplave dat će kolekciji svježinu i lakoću.
Nešto za sebe u PEPCU naći će i mladi ljubitelji glazbe i opuštene atmosfere ljetnih praznika. Skočite na skateboard, slušalice u uši i krećemo! Boje ove kolekcije omogućit će svakome da se istakne u gomili i to zahvaljujući plavoj i žutoj s blagom primjesom narančaste.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Moda 68-98 cm

Moda 104-134 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina