VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

MODA ZA DJEVOJČICE


134-164

Trendovima za starije djevojčice vladaju boje! U našoj ponudi u PEPCO trgovinama pronaći ćete mnoštvo živahnih neonskih nijansi ružičaste, žute i tirkizne koje se oslanjaju na bijelu osnovu. Glavni motivi kolekcije su zabavni crteži omiljenih tinejdžerskih grickalica! Kolekcija je idealna za ljeto jer u njoj možete pronaći kraće majice bez rukava, kratke hlače, suknje i lepršave haljine. Ravnotežu ovoj kolekciji daje naša druga romantična kolekcija za djevojčice. Ona kombinira udobnu modu s naborima koji su ove sezone u trendu. U kolekciji možete pronaći i elegantne naočale te modne dodatke, npr. praktične i prostrane torbice.

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

MODA ZA DJEČAKE


134-164

Nešto novo za dječake u tinejdžerskim godinama? Da, molim! Kako se približavaju praznici skateboarde mijenjamo s daskama za surfanje i hvatamo valove ili odmaramo u sjeni palmi. Cijela kolekcija obilježena je atmosferom plaže. Dominantne boje su modra i neonski žuta, a može se tu naći i mornarski plava i bijela. Zahvaljujući tome pojedinačni modeli iz ove kolekcije mogu se lako kombinirati. Ove će se sezone u našim trgovinama pojaviti i potpuno nova licenca: The Simpsons!

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Moda 68-98 cm

Moda 104-134 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina