VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Moda za djevojčice


128-164 cm

Ove su sezone trend u modi za starije djevojčice motivi za prave buntovnice – cvijeće u svim oblicima, od natpisa na majicama do vezova na trapericama. Pojavit će se i leopardov uzorak, odnosno svevremenski uzorak. Na Vas čekaju i topli kardigani od džerseja koji je ugodan na dodir, puloveri s pomponima i ostala prozračna odjeća! Dominiraju nijanse zagasite ružičaste i sive i crna i tamno plava boja. Omogućite svojoj kćeri uživati u vlastitom tinejdžerskom stilu!

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

DODACI

DODACI

DODACI

Moda za dječake


128-164 cm

Kako se mijenjaju vremenske prilike, tako se mijenja i naš asortiman za djecu. Predstavljamo novu kolekciju u kojoj su glavni motiv zemljane boje – svjetlosmeđa, tamnosiva i crna. Međutim, neće biti dosadno! Za to će se pobrinuti neonski narančasta koja je prisutna u cijeloj kolekciji. Na policama s odjećom pojavit će se i kaki boja. Među uzorcima će prevladavati geometrijski oblici, a upotpunit će ih detalji s maskirnim uzorkom. Urbani stil nezamisliv je bez širokog izbora modernih traperica, izlizanih i s natpisima, kao i udobnih casual hlača.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Moda 62-92 cm

Moda 98-128 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina