VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

MODA ZA DJEVOJČICE


104-134

Udobna, praktična s bajkovitim bojama i dražesnim motivima. Ne bi li svaka kolekcija odjeće za djevojčice trebala biti baš takva? Mi mislimo da bi! Zato smo u PEPCU pripremili dvije modne kolekcije koje će zadovoljiti i najzahtjevnije male modne kritičarke. Prvom vladaju motivi sočnog voća. Primarne boje ove kolekcije su zelena i nijanse narančaste i žute. Tu su također i veseli otisci s Minnie Mouse. Za djevojčice koje već čeznu za praznicima imamo i drugu kolekciju. Njome dominira tirkizna, siva i boja breskve kao i otisci koji podsjećaju i na najudaljenija ljetna putovanja. To su motivi koji će brzo privući pozornost!

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

MODA ZA DJEČAKE


104-134

Morske pustolovine? Da! Ljeto je vrijeme kada djeca otkrivaju svijet. Stoga nije čudno da se u PEPCU pojavila kolekcija za male istraživače. Ljubitelji velikih valova ovdje će pronaći majice kratkih rukava, majice bez rukava i kratke hlače ukrašene motivima oceana i surferskim motivima. Primarne boje kolekcije su nijanse plave, žute i crvene. A što je s onima koje više od mora privlači kopno? Tu je i životinjska škvadra iz savane u društvu veselih kaktusa. Čeka vas sočna paleta neonskih boja: zelena, tirkizna i narančasta!

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Moda 68-98 cm

Moda 134-164 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina