VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

MODA ZA DJEVOJČICE


104-134

Udobna, praktična, fantastično šarena sa šarmantnim motivima. Zar ne bi takva trebala biti svaka kolekcija odjeće za djevojčice? Mi mislimo da je tako! Zato u PEPCU postoje dvije kolekcije odjeće koje će oduševiti i najzahtjevnije male ljubiteljice mode. Prvom vladaju pariški motivi poput: romantičnih cvjetova, trešanja i francuskih psića. Kolekcijom dominiraju tamnoplava, svijetloružičasta, crvena i bež boja. Za djevojčice koje vole istaknute boje i čeznu za ljetnim praznicima imamo drugu kolekciju. Njome dominiraju tirkizna, boja limete i koraljna boja te tropske životinje. To su kombinacije koji brzo privlače pozornost!

U OVOJ KOLEKCIJI
MOŽETE PRONAĆI:

MODA ZA DJEČAKE


104-134

Idemo u avanture? Da! Proljetno-ljetna sezona vrijeme je kada djeca nesputano otkrivaju svijet. Stoga nije čudno što se u PEPCU pojavila kolekcija za male istraživače. Ljubitelji morskih avantura ovdje će pronaći majice ukrašene oceanskim i pomorskim motivima. Tu su naravno i majice i kratke hlače od meke tkanine. Dominiraju nijanse plave, tamnoplave, crvene i žute, a ovdje je i vesela škvadra – hobotnica, morski pas i papiga. A što je s onima koji više od morskih avantura vole one na kopnu? Čeka ih neonska džungla u tirkiznoj, zelenoj i nijansama žute!

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


Moda 68-98 cm

Moda 134-164 cm

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina