VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Donje rublje za djevojčice


92– 164 cm

Dobro je biti blizu super ponuda! Kao i omiljenih likova iz bajki. To zna svaka mama koja po rublje za djevojčice dolazi u PEPCO. Od naših proizvoda mogu se složiti kompleti s licencom ili se mogu kombinirati s drugim popularnim artiklima. Takve kombinacije svidjet će se svakoj djevojčici, a mame će biti oduševljene kupnjom donjeg rublja za manje nego što očekuju. Uživajte u raznolikosti i bogatstvu naše ponude: od čarapa i gaćica, do udobnih kompleta, grudnjaka i pidžama.

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

Donje rublje za dječake


92– 164 cm

Koji dječak ne sanja da uvijek uza sebe ima omiljenog junaka? A koja mama ne bi htjela ispuniti taj san? U PEPCU jako dobro znamo koliko su važne dječje potrebe, pa i one naoko beznačajne. Zato smo se pobrinuli da u našoj ponudi donjeg rublja za novu sezonu ne nedostaje popularnih licenci. U prijedlozima možete pronaći udobne komplete za spavanje, gaćice, čarape, ogrtače ili potkošulje. Osim toga, imamo širok izbor i zanimljive kombinacije uzoraka i boja koje možete kombinirati po volji. I to za manje nego što mislite!

Slike prikazuju primjerke proizvoda, a njihova dostupnost može se razlikovati od trgovine do trgovine.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


DONJE RUBLJE ODRASLI

MODA 128-164

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina