VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

DONJE RUBLJE ZA DJEVOJČICE


92-164

Uvijek je lijepo imati najdraže stvari u blizini! Poput voljenih likova iz crtića. Zna to svaka mama koja donje rublje za djevojčice traži u PEPCU. Iz naše ponude mogu se sastaviti kompleti s licenciranim likovima ili drugim, jednako modernim, motivima. Takvi kompleti svidjet će se svakoj djevojčici. Pogotovo zato što PEPCO nudi širok spektar proizvoda: od čarapa i gaćica do udobnih kompleta, grudnjaka i pidžama.
Na donjem rublju prevladavaju delikatni cvjetni motivi i slatki zečići. A za kontrast imamo – sportsku kolekciju s izraženim natpisima i intenzivnim bojama.

DONJE RUBLJE ZA DJEČAKE


92-164

Koji dječak ne sanja o tome da uvijek bude blizu svom najdražem liku iz crtića? A koja mama ne bi željela ispuniti taj san? Mi u PEPCU jako dobro znamo koliko su važne potrebe djece, pogotovo one najmlađe. Zato smo se pobrinuli da u našoj ponudi za novu sezonu ne nedostaje licenciranih likova. U našoj ponudi možete naći udobne pidžame, gaćice, čarape, kućne ogrtače i potkošulje. Za najmlađe smo pripremili i kolekciju s otiscima morskih pasa čije dominantne boje su bijela, siva i nijanse plave. Stariji dječaci mogu birati: sportski motivi, gdje vladaju skateboardi i grafiti, u nijansama sive, crne, zelene i bijele ili tropska sunca i tople plaže u ljetnim bojama kao što su plava, tamnoplava, crvena, žuta i narančasta.

POGLEDAJ OSTALU PONUDU


DONJE RUBLJE ODRASLI

MODA 134-164

PRONAĐITE TRGOVINU

Poštanski broj/mjesto


Vaša trgovina