VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

O TVRTKI


Mi smo europski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama. Već više od desetak godina dinamično rastemo u Poljskoj. Postali smo najpopularniji prodavač dječje odjeće i vodeći dobavljač dekorativnih proizvoda. Naš uspjeh dugujemo našim ljudima i njihovu doprinosu.

Naša misija


Svojim korisnicima pružamo najjednostavniji pristup svim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju, kako bi odjenuli svoje obitelji, ukrasili i brinuli o svojim kućanstvima po najnižim cijenama.

Naša vizija


Naša je ambicija postati najveći, najbolji, najjeftiniji i najpoznatiji diskontni brend odjeće i kućanskih proizvoda u Europi.

Naša strategija


Naša je namjera upravljati poslovanjem na održiv način, usredotočujući se na tri glavna područja razvoja koja uključuju ljude, procese i ponudu proizvoda.

PEPCO statistički


Više od 11 milijuna kupaca mjesečno

Više od 13 godina stalnog razvoja

Više od 11 000 zaposlenika u Europi

Gotovo 1200 trgovina u Europi

Sjedište u Poznańu zapošljava 450 ljudi

1200 paleta robe svakodnevno se dostavlja u 7 zemalja

POVIJEST


2017

Hrvatski i slovenski potrošači uživaju u Pepco trgovinama

2016

Uspjeli smo udvostručiti broj trgovina u manje od dvije godine te smo otvorili 1000. trgovinu PEPCO.

2015

PEPCO je otvorio trgovine u Rumunjskoj i Mađarskoj.

2014

Slavimo 500. trgovinu PEPCO.

od 2013

Kupci izvan Poljske sada mogu kupovati kod tvrtke PEPCO: otvorenje trgovina u Češkoj i Slovačkoj.

2007

Otvorenje stote trgovine PEPCO.

2004

Otvaranje prvih 14 trgovina PEPCO, smještenih u velikim gradovima kao što su Poznań, Bydgoszcz i Gdansk.

1999

Početak zasnivanja temelja za lanac trgovina.

Zaposlenici


Europski lanac PEPCO zapošljava više od 11 000 ljudi, među njima više od 450 u sjedištu u Poznańu i 400 zaposlenika u distribucijskom centru. I dalje su s nama zaposlenici koju su 1999. među prvima radili na razvijanju naše tvrtke. Unatoč poslovima velikih razmjera to je jedan od razloga zbog kojih smo uspjeli održati otvorenu, obiteljsku atmosferu.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST NAŠEG PODUZEĆA


 

NAŠE VOLONTIRANJE


 

Mi u tvrtki PEPCO shvaćamo i cijenimo obiteljske vrijednosti, poštujemo jedni druge, otvoreno komuniciramo, a istodobno i pomažemo jedni drugima.  Zaposlenici tvrtke PEPCO sudjeluju u dobrotvornim projektima te su kao volonteri uključeni u pružanje pomoći potrebitima. Godinama pružamo podršku za „Szlachetna Paczka” kao dio projekta „PEPCO pomaga pełną PACZKĄ” pripremom božićnih darova diljem cijele Poljske. Naši volonteri ljeti sudjeluju u događanju „Poznań Business Run” i prikupljaju sredstva za troškove zaklade Jasiek Mela Foundation.