VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

O TVRTKI


Mi smo europski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama. Već više od desetak godina dinamično rastemo u Poljskoj. Postali smo najpopularniji prodavač dječje odjeće i vodeći dobavljač dekorativnih proizvoda. Naš uspjeh dugujemo našim ljudima i njihovu doprinosu.

Naša misija


Svojim korisnicima pružamo najjednostavniji pristup svim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju, kako bi odjenuli svoje obitelji, ukrasili i brinuli o svojim kućanstvima po najnižim cijenama.

Naša vizija


Naša je ambicija postati najveći, najbolji, najjeftiniji i najpoznatiji diskontni brend odjeće i kućanskih proizvoda u Europi.

Naša strategija


Naša je namjera upravljati poslovanjem na održiv način, usredotočujući se na tri glavna područja razvoja koja uključuju ljude, procese i ponudu proizvoda.

PEPCO statistički


Više od 15 milijuna kupaca mjesečno

Više od 15 godina stalnog razvoja

Više od 16 000 zaposlenika u Europi

Gotovo 1700 trgovina u Europi

Sjedište u Poznańu zapošljava više od 500 ljudi

2500 paleta robe svakodnevno se dostavlja u 11 zemalja

POVIJEST


2019

Bugarska se pridružila PEPCO obitelji.

2018

Kupci iz Latvije i Estonije uživaju u PEPCO trgovinama.

2017

Kupci iz Hrvatske, Slovenije i Litve uživaju u PEPCO trgovinama.

2016

Uspjeli smo udvostručiti broj trgovina u manje od dvije godine te smo otvorili 1000. trgovinu PEPCO.

2015

PEPCO je otvorio trgovine u Rumunjskoj i Mađarskoj.

2014

Slavimo 500. trgovinu PEPCO.

od 2013

Kupci izvan Poljske sada mogu kupovati kod tvrtke PEPCO: otvorenje trgovina u Češkoj i Slovačkoj.

2007

Otvorenje stote trgovine PEPCO.

2004

Otvaranje prvih 14 trgovina PEPCO, smještenih u velikim gradovima kao što su Poznań, Bydgoszcz i Gdansk.

1999

Početak zasnivanja temelja za lanac trgovina.

Zaposlenici


Europski lanac PEPCO zapošljava više od 16 000 ljudi, među njima više od 500 u sjedištu u Poznańu i 500 zaposlenika u distribucijskom centru. I dalje su s nama zaposlenici koju su 1999. među prvima radili na razvijanju naše tvrtke. Unatoč poslovima velikih razmjera to je jedan od razloga zbog kojih smo uspjeli održati otvorenu, obiteljsku atmosferu.