VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

O TVRTKI


Mi smo europski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama. Već više od desetak godina dinamično rastemo u Poljskoj. Postali smo najpopularniji prodavač dječje odjeće i vodeći dobavljač dekorativnih proizvoda. Naš uspjeh dugujemo našim ljudima i njihovu doprinosu.

Naša misija


Svojim korisnicima pružamo najjednostavniji pristup svim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju, kako bi odjenuli svoje obitelji, ukrasili i brinuli o svojim kućanstvima po najnižim cijenama.

Naša vizija


Naša je ambicija postati najveći, najbolji, najjeftiniji i najpoznatiji diskontni brend odjeće i kućanskih proizvoda u Europi.

Naša strategija


Naš je cilj izgraditi uspješno poslovanje, fokusirajući se na nekoliko glavnih područja razvoja, na prvome mjestu odnos prema zaposlenicima i kupcima, kvaliteti opskrbnog lanca i prateću infrastrukturu.

PEPCO statistički


Više od 15 milijuna kupaca mjesečno

Više od 15 godina stalnog razvoja

Više od 16 000 zaposlenika u Europi

Gotovo 1700 trgovina u Europi

Sjedište u Poznańu zapošljava više od 500 ljudi

2500 paleta robe svakodnevno se dostavlja u 11 zemalja

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE


U PEPCU smo svjesni utjecaja našeg dinamično rastućeg lanca na prirodno i društveno okruženje. To je velika odgovornost i zbog toga se svaki dan trudimo biti najbolji u svim segmentima poslovanja – dugoročnoj kvaliteti proizvoda, uslužnosti prema našim kupcima, odnosu prema zaposlenicima i pozitivnom utjecaju na okoliš i društvenoj odgovornosti. Predani smo poboljšanju kvalitete života naših zaposlenika, naših kupaca i naših lokalnih zajednica, te kontinuirano nastojimo usavršiti različite aspekte našeg poslovanja i uvesti nove prakse s dobrobiti sadašnjih i budućih generacija na umu.
Vjerujemo da značajne promjene počinju s naizgled malim akcijama, koje u velikoj mjeri donose impresivne rezultate. U PEPCU donosimo strateške odluke koje uzimaju u obzir utjecaj na okoliš u odnosu na naše korištenje prirodnih resursa i pozitivne učinke recikliranja i energetske učinkovitosti.

Sve novootvorene PEPCO trgovine opremljene su LED rasvjetom. U postojećim trgovinama, starija, manje učinkovita rasvjeta kontinuirano se zamjenjuje novijom, ekološki prihvatljivijom tehnologijom. U svim našim prodavaonicama postavili smo spremnike za rabljene baterije. Spremnici su smješteni odmah pokraj blagajni na dohvat ruke kupcima za pohranu baterija.

Razdvajamo otpad.

Sve vrećice koje se prodaju u PEPCU su ecoLoop torbe od recikliranog plastičnog otpada. Na taj način doprinosimo smanjenju emisije CO2 za čak 40% u odnosu na tradicionalne plastične vrećice za kupnju.

Naši vozni parkovi u skladu su s najstrožim europskim standardom emisija, Euro 6, koji je na snazi od 2014. godine.

U PEPCU, naši društveni prioriteti okrenuti su prema djeci, poboljšavanju kvalitete njihovog slobodnog vremena, njihovom razvoju i obrazovanju, te im želimo pružiti jednake životne mogućnosti. Surađujemo s javnim dobrotvornim organizacijama, razvijamo vlastite izvorne programe pomoći i uključujemo se kao volonteri. U svim zemljama u kojima smo prisutni, pokrećemo razne inicijative usmjerene na djecu. Sve projekte u cijelosti financiramo iz profita od prodaje kupovnih vrećica u našim trgovinama.

POVIJEST


2019

Bugarska se pridružila PEPCO obitelji.

2018

Kupci iz Latvije i Estonije uživaju u PEPCO trgovinama.

2017

Kupci iz Hrvatske, Slovenije i Litve uživaju u PEPCO trgovinama.

2016

Uspjeli smo udvostručiti broj trgovina u manje od dvije godine te smo otvorili 1000. trgovinu PEPCO.

2015

PEPCO je otvorio trgovine u Rumunjskoj i Mađarskoj.

2014

Slavimo 500. trgovinu PEPCO.

od 2013

Kupci izvan Poljske sada mogu kupovati kod tvrtke PEPCO: otvorenje trgovina u Češkoj i Slovačkoj.

2007

Otvorenje stote trgovine PEPCO.

2004

Otvaranje prvih 14 trgovina PEPCO, smještenih u velikim gradovima kao što su Poznań, Bydgoszcz i Gdansk.

1999

Početak zasnivanja temelja za lanac trgovina.

Zaposlenici


Europski lanac PEPCO zapošljava više od 16 000 ljudi, među njima više od 500 u sjedištu u Poznańu i 500 zaposlenika u distribucijskom centru. I dalje su s nama zaposlenici koju su 1999. među prvima radili na razvijanju naše tvrtke. Unatoč poslovima velikih razmjera to je jedan od razloga zbog kojih smo uspjeli održati otvorenu, obiteljsku atmosferu.