VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

O TVRTKI


Mi smo europski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama. Već više od desetak godina dinamično rastemo u Poljskoj. Postali smo najpopularniji prodavač dječje odjeće i vodeći dobavljač dekorativnih proizvoda. Naš uspjeh dugujemo našim ljudima i njihovu doprinosu.

Naša misija


Svojim korisnicima pružamo najjednostavniji pristup svim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju, kako bi odjenuli svoje obitelji, ukrasili i brinuli o svojim kućanstvima po najnižim cijenama.

Naša vizija


Naša je ambicija postati najveći, najbolji, najjeftiniji i najpoznatiji diskontni brend odjeće i kućanskih proizvoda u Europi.

Naša strategija


Naša je namjera upravljati poslovanjem na održiv način, usredotočujući se na tri glavna područja razvoja koja uključuju ljude, procese i ponudu proizvoda.

PEPCO statistički


Više od 11 milijuna kupaca mjesečno

Više od 13 godina stalnog razvoja

Više od 11 000 zaposlenika u Europi

Gotovo 1200 trgovina u Europi

Sjedište u Poznańu zapošljava 450 ljudi

1200 paleta robe svakodnevno se dostavlja u 7 zemalja

POVIJEST


2017

Hrvatski i slovenski potrošači uživaju u Pepco trgovinama

2016

Uspjeli smo udvostručiti broj trgovina u manje od dvije godine te smo otvorili 1000. trgovinu PEPCO.

2015

PEPCO je otvorio trgovine u Rumunjskoj i Mađarskoj.

2014

Slavimo 500. trgovinu PEPCO.

od 2013

Kupci izvan Poljske sada mogu kupovati kod tvrtke PEPCO: otvorenje trgovina u Češkoj i Slovačkoj.

2007

Otvorenje stote trgovine PEPCO.

2004

Otvaranje prvih 14 trgovina PEPCO, smještenih u velikim gradovima kao što su Poznań, Bydgoszcz i Gdansk.

1999

Početak zasnivanja temelja za lanac trgovina.

Zaposlenici


Europski lanac PEPCO zapošljava više od 11 000 ljudi, među njima više od 450 u sjedištu u Poznańu i 400 zaposlenika u distribucijskom centru. I dalje su s nama zaposlenici koju su 1999. među prvima radili na razvijanju naše tvrtke. Unatoč poslovima velikih razmjera to je jedan od razloga zbog kojih smo uspjeli održati otvorenu, obiteljsku atmosferu.

Nagrade i priznanja


PEPCO je među tvrtkama koje su najpriznatije među kupcima i tržišnim stručnjacima, a dokaz su milijuni naših kupaca te nagrade i priznanja u toj grani industrije dodijeljena za kvalitetu, popularnost, povjerenje i pouzdanost. Ponosimo se svim pohvalama koje nas potiču da rastemo u korist svojih kupaca i zaposlenika.

AI Business Excellence Awards 2017.

Prestižna titula Najboljeg trgovca u srednjoj i istočnoj Europi u 2017. koju dodjeljuje AI Global Media. Dobitnici smo i AI Excellence nagrade za Najveće postignuće u 2017.: otvorenje 1000. trgovine.

Superbrands 2017.

PEPCO je već treći puta dobitnik Superbrands priznanja koje se dodjeljuje najbrže rastućim i najprepoznatljivijim brendovima na poljskom tržištu. Superbrands 2017. primili smo za kvalitetu, pouzdanost i ugled tvrtke.

Quality Service Star 2017.

Priznanje se dodjeljuje za visoku kvalitetu usluge koju tvrtka pruža korisnicima, a na osnovu istraživanja o zadovoljstvu potrošača Polish Quality Service programa.
Istraživanje, provedeno već deseti put, jasno pokazuje da korisnici PEPCO smatraju prijateljskim i pouzdanim brendom.

Diamenty Forbesa 2016 (Forbesovi dijamanti 2016.)

Već deseti put tvrtka Bisnode Polska, u suradnji s uredništvom Forbes Magazina, rangira najbrže rastuće poljske tvrtke, tvrtke koje su u zadnje tri godine najbrže povećale svoju vrijednost. PEPCO je na prvom mjestu nagrađenih tvrtki u Wielkopolskoj regiji.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST NAŠEG PODUZEĆA


 

NAŠE VOLONTIRANJE


 

Mi u tvrtki PEPCO shvaćamo i cijenimo obiteljske vrijednosti, poštujemo jedni druge, otvoreno komuniciramo, a istodobno i pomažemo jedni drugima.  Zaposlenici tvrtke PEPCO sudjeluju u dobrotvornim projektima te su kao volonteri uključeni u pružanje pomoći potrebitima. Godinama pružamo podršku za „Szlachetna Paczka” kao dio projekta „PEPCO pomaga pełną PACZKĄ” pripremom božićnih darova diljem cijele Poljske. Naši volonteri ljeti sudjeluju u događanju „Poznań Business Run” i prikupljaju sredstva za troškove zaklade Jasiek Mela Foundation.