Moja trgovina
LOADER
Izbornik
Proizvodi

Tražite originalne hlače koje će biti baza vaših svakodnevnih kombinacija? Traper nikada ne izlazi iz mode, zato ga u PEPCU pronađite po atraktivnim cijenama.

Otkrijte kolekciju za cijelu obitelj te ju kombinirajte i nosite u raznim prigodama, onako kako najviše volite!

Tražite originalne hlače koje će biti baza vaših svakodnevnih kombinacija? Traper nikada ne izlazi iz mode, zato ga u PEPCU pronađite po atraktivnim cijenama. Otkrijte kolekciju za cijelu obitelj te ju kombinirajte i nosite u raznim prigodama, onako kako najviše volite!

Skinny model koji ističe figuru, klasične traperice ravnih nogavica, s efektom iznošenosti ili možda mom jeans model visokog struka? Odluka je na vama! U novoj PEPCO kolekciji očekuju vas razne vrste traperica za žene, muškarce i djecu. Otkrijte veliku ponudu iz koje ćete moći odabrati model u kojem ćete izgledati i osjećati se sjajno - u svakoj prilici!


Predstavljeni proizvodi najava su nadolazeće ponude i periodično će se pojavljivati u trgovinama. Ponuda u trgovinama može se razlikovati u količini i dostupnosti asortimana. Fotografije su simbolične i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Pepco Croatia d.o.o. nastoji da informacije o proizvodima na ovim internetskim stranicama budu točne, potpune i ažurne, međutim zadržava pravo pogreške u navođenju cijena ili dostupnosti proizvoda uslijed tehničkih nedostataka sustava ili nenamjerne greške u pisanju koje će ispraviti u najkraćem mogućem roku.

Moglo bi vam se svidjeti i