Moja trgovina
LOADER
Izbornik
Proizvodi

Mamama je važno da pelene koje koriste dobro upijaju vlagu, da su fleksibilne i udobne, povoljne i dostupne. Bebama je važno da su suhe i da ih ništa ne prekida u svakodnevnim pustolovinama ili spavanju. Sve to imaju nove Poopeys pelene, a možete ih pronaći u svim Pepco trgovinama.

35
KN
Pelene Poopeys MIDI
za bebe od 4 do 9 kg
Proslavi s nama Dan djece! Pripremili smo super druženje uz mađioničara, kviz, kutak za crtanje i poklone! Pepco i missMAMA te pozivaju na proslavu Svjetskog dana djece, na zabavnom druženju na otvorenom! Rezerviraj 20. studenoga u svom kalendaru i pridruži nam se na eventu zajedno s djecom, a mi vam obećajemo odličan provod!
„To je tako, svaka žena propadne jednom kad postane majka“ – izgovorila je, bez da je trepnula, jedna moja mlada i očito vrlo nepromišljena kolegica, te nastavila svoj elaborat o ženama koje naočigled fizički propadaju nakon poroda. Da u tom trenutku nisam sama bila na putu da postanem majka (što ona još nije znala) vjerojatno bih se upustila u jednu rundu borbe s vjetrenjačama u pokušaju da joj dokažem koliko je plitka, površna i u svakom pogledu nemilosrdna (kako prema majkama, tako prema ženama generalno) ova njezina izjava, ali sam umjesto toga samo par puta duboko udahnula i izdahnula, brojeći do deset, pa nastavila dalje sa svojim životom. Ali ne mogu reći da mi ta rečenica nije još koji put kasnije prošla glavom. Ne zbog preispitivanja, nesigurnosti ili provjeravanja istinitosti njene tvrdnje, već više zbog konstantnog šoka činjenicom da jedna žena može takvo nešto prevaliti preko usana.
Pogledajte film

Oduševite se našim novim pelenama! Poopeys pelene omogućit će vašim mališanima slobodu kretanja uz maksimalnu udobnost i bez neugodnih mirisa. Materijali od kojih su izrađene Poopeys pelene su prirodni, mekani i prozračni. Stoga će koža vaših mališana slobodno disati, a iritacije će biti stvar prošlosti! Fleksibilne bočne strane prilagodit će se tijelu vašeg djeteta i spriječiti pomicanje pelene. Unutarnja jezgra pelene upija vlagu i osigurava suhoću kože.

Pelene Poopeys MIDI
Za bebe od 4 do 9 kg.
Upijajuća jezgra, na čičak.
Prozračni i prirodni materijali koji su se koristili za izradu ovih pelena osigurat će mirne snove.

Pelene Poopeys MAXI
Za bebe od 7 do 18 kg.
Upijajuća jezgra, na čičak.
Prozračni i prirodni materijali koji su se koristili za izradu ovih pelena osigurat će mirne snove i bezbrižno istraživanje okoline.

Pelene Poopeys JUNIOR
Za bebe od 15 do 25 kg.
Upijajuća jezgra, na čičak.
Prozračni i prirodni materijali koji su se koristili za izradu ovih pelena osigurat će mirne snove, bezbrižno istraživanje okoline i zabavne pustolovine.

Vlažne maramice Poopeys Nature
Za bebe, 50 kom.
Sadržavaju čak 98 % vode, što ih čini savršenima za čišćenje nježne dječje kože. S organskom alojom.

Vlažne maramice Poopeys
Za bebe, 72 kom.
Nježne vlažne maramice s ekstraktom kamilice za ćišćenje nježne dječje kože.

Vlažne maramice Poopeys
Za bebe, 3+1 gratis.
Nježne vlažne maramice s ekstraktom kamilice za ćišćenje nježne dječje kože.


Moglo bi vam se svidjeti i