Moja trgovina
LOADER
Izbornik
Proizvodi

Mamama je važno da pelene koje koriste dobro upijaju vlagu, da su fleksibilne i udobne, povoljne i dostupne. Bebama je važno da su suhe i da ih ništa ne prekida u svakodnevnim pustolovinama ili spavanju. Sve to imaju nove Poopeys pelene, a možete ih pronaći u svim Pepco trgovinama.

5
EUR
37
67KN
Pelene Poopeys MIDI
40 kom., savršeno upijajuće

Nakon što smo u suradnji s missMAMA pozvali sve čitatelje – mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijateljice i prijatelje – da prijave omiljene očeve za prestižnu titulu Super Tate, odabrali smo finaliste u tri kategorije koji će se boriti za laskavu titulu Super Tate i vrijednu nagradu!

Kako bismo zahvalili najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradili ih za njihovu najveću ulogu u životu – očinstvo, tražili smo Super Tatu i to u tri kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Tko je Super Tata?

Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svojom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom trenu tješi dijete, nabavlja sve što mu treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’.

Prijava je bilo mnogo, a naš žiri je odabrao finaliste u svakoj kategoriji. Izbor je bio zaista težak, a složili smo se da su svi prijavljeni tate zaista zaslužili nagradu!

Sada je red na Vama da pratite portal missMAMA i svojim glasom podržite vašeg favorita u svakoj od kategorija!

Finalisti Super Tate 2022. su:

Tata koji premata:

Josip Škalec

Ivan Tolić

Dejan Nađ

Tata animator:

Marko Katavić

Robert Petrić

Ivan Baučić

Tata uspavljivač:

Jurica Katić

Luka Slemenšek

Ivan Kolar

Putem javnog glasovanja na portalu missMAMA koje je danas krenulo, odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji. Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.

Glasovati možete ovdje.

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Kao aktivan član svog društva, PEPCO Hrvatska redovito sudjeluje u projektima i donatorskim aktivnostima koje pomažu dobrobit djece. Također, PEPCO vodi računa o svojoj ponudi dječjih proizvoda kako bi roditeljima olakšao potragu i rasteretio njihov budžet. Još jedan takav proizvod su i Poopeys pelene, koje se odlikuju prvenstveno kvalitetom, a zatim i povoljnom cijenom. Kupnjom Poopeys pelena, PEPCO zajedno sa svojim kupcima radi na obnovi sisačke bolnice, kako bi ona ponovno postala sigurno mjesto za liječenje djece i adolescenata.
„To je tako, svaka žena propadne jednom kad postane majka“ – izgovorila je, bez da je trepnula, jedna moja mlada i očito vrlo nepromišljena kolegica, te nastavila svoj elaborat o ženama koje naočigled fizički propadaju nakon poroda. Da u tom trenutku nisam sama bila na putu da postanem majka (što ona još nije znala) vjerojatno bih se upustila u jednu rundu borbe s vjetrenjačama u pokušaju da joj dokažem koliko je plitka, površna i u svakom pogledu nemilosrdna (kako prema majkama, tako prema ženama generalno) ova njezina izjava, ali sam umjesto toga samo par puta duboko udahnula i izdahnula, brojeći do deset, pa nastavila dalje sa svojim životom. Ali ne mogu reći da mi ta rečenica nije još koji put kasnije prošla glavom. Ne zbog preispitivanja, nesigurnosti ili provjeravanja istinitosti njene tvrdnje, već više zbog konstantnog šoka činjenicom da jedna žena može takvo nešto prevaliti preko usana.
Pogledajte film

Oduševite se našim novim pelenama! Poopeys pelene omogućit će vašim mališanima slobodu kretanja uz maksimalnu udobnost i bez neugodnih mirisa. Materijali od kojih su izrađene Poopeys pelene su prirodni, mekani i prozračni. Stoga će koža vaših mališana slobodno disati, a iritacije će biti stvar prošlosti! Fleksibilne bočne strane prilagodit će se tijelu vašeg djeteta i spriječiti pomicanje pelene. Unutarnja jezgra pelene upija vlagu i osigurava suhoću kože.

Pelene Poopeys MIDI
Za bebe od 4 do 9 kg.
Upijajuća jezgra, na čičak.
Prozračni i prirodni materijali koji su se koristili za izradu ovih pelena osigurat će mirne snove.

Pelene Poopeys MAXI
Za bebe od 7 do 18 kg.
Upijajuća jezgra, na čičak.
Prozračni i prirodni materijali koji su se koristili za izradu ovih pelena osigurat će mirne snove i bezbrižno istraživanje okoline.

Pelene Poopeys JUNIOR
Za bebe od 15 do 25 kg.
Upijajuća jezgra, na čičak.
Prozračni i prirodni materijali koji su se koristili za izradu ovih pelena osigurat će mirne snove, bezbrižno istraživanje okoline i zabavne pustolovine.

Vlažne maramice Poopeys Nature
Za bebe, 50 kom.
Sadržavaju čak 98 % vode, što ih čini savršenima za čišćenje nježne dječje kože. S organskom alojom.

Vlažne maramice Poopeys
Za bebe, 72 kom.
Nježne vlažne maramice s ekstraktom kamilice za ćišćenje nježne dječje kože.

Vlažne maramice Poopeys
Za bebe, 3+1 gratis.
Nježne vlažne maramice s ekstraktom kamilice za ćišćenje nježne dječje kože.


Predstavljeni proizvodi najava su nadolazeće ponude i periodično će se pojavljivati u trgovinama. Ponuda u trgovinama može se razlikovati u količini i dostupnosti asortimana (pojedini proizvodi će biti dostupni samo u odabranim trgovinama). Fotografije su simbolične i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Pepco Croatia d.o.o. nastoji da informacije o proizvodima na ovim internetskim stranicama budu točne, potpune i ažurne, međutim zadržava pravo pogreške u navođenju cijena ili dostupnosti proizvoda uslijed tehničkih nedostataka sustava ili nenamjerne greške u pisanju koje će ispraviti u najkraćem mogućem roku.

Moglo bi vam se svidjeti i