Moja trgovina
LOADER
Izbornik
Proizvodi

Etno OAZA

Najbolji odmor svom tijelu i umu priuštit ćemo ako se okružimo etno uzorcima, ugodnim teksturama i umirujućim bojama. Upravo zato naša nova kolekcija “Etno oaza”, svoju inspiraciju pronalazi u prirodnim bogatstvima zemlje!

Stvorite prijateljski, umirujuć prostor u svom domu pomoću dodataka od drva – okvira za slike, kutija i raznih spremnika. Oni će stvoriti ugodnu atmosferu u prostoru te dati topliju notu interijeru uređenom u modernom stilu. Tekstil u mirnim, ali istodobno zanimljivim i svježim bojama, pružit će udobnost svakoj sobi. Za dodatni etno ugođaj, pobrinut će se i posuđe koje podsjeća na ono izrađeno od gline. Tanjuri i zdjele u boji pijeska stvorit će jedinstvenu atmosferu tijekom svakog obroka. Uz dodatke iz ove kolekcije osjetit ćete snagu prirode… odmah!

Košarice od bambusa bit će idealan dodatak za organiziranje raznih sitnica te će prostoru dati prirodni ugođaj i pomoći vam u stvaranju etno atmosfere.

Predstavljeni proizvodi najava su nadolazeće ponude i u trgovinama će se periodično pojavljivati. Ponuda u različitim trgovinama može se razlikovati ovisno o količini i dostupnosti određenih proizvoda. Fotografije su simbolične i proizvodi se mogu neznatno razlikovati u stvarnosti.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Moglo bi vam se svidjeti i