Omiljeno

Moja trgovina

0

Cardio Bunny

Nova kolekcija Cardio Bunny, dizajnirana posebno za Pepco, spoj je originalnog dizajna i nevjerojatne udobnosti. Sigurno će vas pratiti tijekom intenzivnog vježbanja, ali će dodati i boju vašim svakodnevnim aktivnostima. Kolekcijom dominira moderna nijansa plave boje koja će bez sumnje dobro pristajati uz vaš ten. I sve to po našim poznatim niskim cijenama - otkrijte ih već danas!

Nova kolekcija Cardio Bunny,dizajnirana posebno za Pepco, spoj je originalnog dizajna i nevjerojatne udobnosti. Sigurno će vas pratiti tijekom intenzivnog vježbanja, ali će dodati i boju vašim svakodnevnim aktivnostima. Kolekcijom dominira moderna nijansa plave boje koja će bez sumnje dobro pristajati uz vaš ten. I sve to po našim poznatim niskim cijenama - otkrijte ih već danas!

Predstavljena ponuda bit će dostupna u Pepco trgovinama od 18. siječnja 2024. i vrijedi do isteka zaliha. Ponuda u pojedinim trgovinama može varirati s obzirom na količinu i dostupnost proizvoda. Fotografije predstavljaju uzorke dizajna proizvoda i mogu se razlikovati od stvarnosti.

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.