Budite dio našeg uspjeha!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Saznajte više o nama


Mi smo međunarodni trgovački lanac koji je prisutan u Poljskoj i diljem Europe. Od 2004. imamo podršku tvrtke Pepkor, ulagačkog i investicijskog holding poduzeća sa sjedištem u Južnoj Africi. Pepco je od samog početka povezan s Poznańom.  U gradu se je udomaćila poljska i europska centrala tvrtke. Zapošljavamo više od 9000 pojedinaca, upravljamo s više od 700 trgovina u Poljskoj te više od 1000 u Europi. Naše trgovine svaki mjesec posjeti više od 5 milijuna kupaca koji kupuju odjeću za cijelu obitelj i kućanske proizvode po najnižnim cijenama. Svoj uspjeh dugujemo ljudima i njihovu doprinosu..

KLIKNI I PRIDRUŽI NAM SE!

Naše vrijednosti


Pomažu nam da odredimo smjer koji slijedimo u svakodnevnom djelovanju.

Razvoj nam je važan


Razvoj naših zaposlenika nam je važan. Podupiremo ih u svakom koraku njihove karijere. Pružamo jedinstven program osposobljavanja osmišljen u skladu s potrebama različitih radnih mjesta kako bismo ponudili redovit razvoj i stjecanje novih vještina. Svaki novi zaposlenik osposobljava se za obavljanje novih zadataka.  Naš sustav obuke obuhvaća, između ostalog, praktični rad  u trgovini, sudjelovanje u akademiji Pepco, obuke za voditelje i specijaliste te tečajeve engleskog jezika. Osiguravamo profesionalni razvoj u mnogim područjima.

Svoje zaposlenike podržavamo u svakoj fazi njihova razvoja osiguravajući kontinuirani razvoj.

Nakon posla


Zajedno slavimo male i velike uspjehe. Zajedno slavimo praznike i sudjelujemo u dobrovoljnim projektima. Također se nalazimo i poslije posla jer je atmosfera u tvrtki Pepco pogodna za sklapanje prijateljstva. Tradicija je da se prije Božića uključimo u projekt „Szlachetna Paczka“. Otvoreni smo za inicijative naših zaposlenika tako da ih podržavamo i nakon radnog vremena.