VIŠE ZA MANJE… SVAKODNEVNO!

Kolačiće koristimo za oglašavanje i u statističke svrhe te za prilagodbu ponude vašim potrebama. U pregledniku možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, prihvaćanjem ili odbijanjem nekih od datoteka. Ako koristite ovu web stranicu bez mijenjanja postavki preglednika, snimat ćemo i imati pristup podacima (kolačićima) u memoriji vašeg krajnjeg uređaja (računalo, mobilni telefon itd.) za već navedene svrhe. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.

Glamurozni stil


Blagdanski stol zahtijeva elegantno serviranje. Neka vaš stol sjaji s proizvodima iz naše najnovije kolekcije! Srebrne i zlatne nijanse pribora za jelo ili drugi ukrasi suptilno će dodati sjaj za blagdanski stol. Važnost obiteljskog susreta istaknite odabirom elegantnih čaša zanimljivih oblika ili profinjenim svijećnjakom.

Skandinavski stil


Skandinavski stil savršeno se uklapa na blagdanski stol. Ukrašeni pribor za jelo s nijansom bež boje ili u sivoj boji s crvenkastim dodatkom, unijet će čarobnu blagdansku atmosferu u vašu blagovaonicu. Imajte na umu, čak i najsitniji detalj, poput svijećnjaka ili zvona može u potpunosti promijeniti ugođaj blagdanskog stola.