Proljetne jakne 30% snižene / ponuda traje od 16. 4. do 30. 4. / Detalje ponude pročitajte u pravilima /

Omiljeno

Moja trgovina

0

Pepco se pridružio organizaciji Better Cotton

Better Cotton jedna je od najvećih svjetskih neprofitnih organizacija posvećena edukaciji i podršci poljoprivrednicima u održivoj proizvodnji pamuka. Samo u razdoblju od 2019. – 2020., Better Cotton je diljem svijeta obučio 2,4 milijuna poljoprivrednika održivijim poljoprivrednim praksama kako bi koristili manje vode, brinuli o tlu i prirodnim staništima, smanjili upotrebu za pesticidima i poboljšali dobrobit i prava radnika.

Uskoro ćete na policama Pepca moći pronaći proizvode s Better Cotton logotipom. Međutim, BC logo ne znači automatski da je proizvod (u potpunosti) izrađen od BC pamuka, zato što se pamuk dobiven kroz BC miješa s drugim pamukom na putu od polja do konačnog proizvoda. BC to naziva ‘sustavom ravnoteže mase’, slično kupovini obnovljive energije: kupnjom zelene energije pridonosite razvoju proizvodnje čišće energije, no ne osiguravate da će samo ta energija svaki put doći do vaše utičnice.

Do 2025. u Pepcu ćemo najmanje 25% našeg pamuka nabavljati kroz Better Cotton

Dobavljajući pamuk kroz BC, podižemo standard proizvodnje pamuka te pomažemo poljoprivrednicima i lokalnom okolišu. Pročitajte više na: https://bettercotton.org/

Podijeli:

Zašto vrijedi kupovati u Pepcu?

Uvijek smo blizu Vas.

Pepco trgovine dostupne su gotovo na području cijele zemlje.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete po niskim cijenama naći sve što Vam je potrebno.

Široki izbor

U Pepcu ćete naći široki izbor proizvoda za sebe, obitelj i kuću.

Kupujte bez bojazni

Imate pravo na povrat robe u bilo kojoj trgovini u zemlji u roku od 30 dana.